Welkom Israelzondag.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Advertisements

Ik wens je De kracht van god.
1 De HERE zeide tot mij: Ga weder heen, bemin een vrouw, (die zich door een ander laat beminnen en overspelig is), gelijk de HERE de Israëlieten bemint,
Betuigd door een vuurkolom.. Exodus 3:2 Daar verscheen hem de Engel des HEREN als een vuurvlam midden uit een braamstruik. Hij keek toe, en zie, de braamstruik.
´OMWILLE VAN MIJN NAAM´.
Koninkrijk van God.  Amos 9:11 Te dien dage zal Ik de vervallen hut van David weder oprichten, Ik zal haar scheuren dichten en wat daarvan is ingestort,
Het dak eraf Marcus21-12.
Zingen Gedenk, o volk, met heilig beven,
Les 17 deel 2a Wat betekent het woord “verbond” ?
Leer ons zo onze dagen tellen, dat wij een wijs hart bekomen.
Schuldbelijdenis en genadeverkondiging Zingen: Psalm 26: 2, 6
Jan Elma Emma Loes Kees Corine Gerrit Bidden Zingen Psalm 62 vers 8 Eenmaal sprak God tot mij een woord, Tot tweemaal toe heb ik 't gehoord; Dat 's.
Welkom in de ochtenddienst! zondag 6 januari uur | ds A. Dominee Liturgie Psalm 100:1-4 Psalm 25:2 Genesis 1:1-10 Gezang 1:1-6 Genesis 1:11-20.
Ik ben een Christen HELP.
שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד
De 10 plagen Zweren Hagel Sprinkhanen Duisternis Dood oudste zoon
O, Heer mijn God opwekking 407
Zingen Vers 1 Verwacht de komst des Heren, o mens, bereid u voor:
de bloeiende staf van Aäron
Romeinen Maar de gerechtigheid uit het geloof… nl. in Gods onvoorwaardelijke BELOFTE 2.
ALSJEBLIEFT! Romeinen 10.
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
OVER WAT JE ZEGT EN WAT JE DOET
Afgoden: hoe word ik gelukkig?
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger deze dienst Ds. J. van Mulligen Keerpunt.
Lezen: Deut. 18:9 t/m 14 Zingen : Gezang 5:8
Jesaja 62:6,7 6. Op uw muren, Jeruzalem, heb Ik wachters aangesteld. Nooit zullen zij zwijgen, heel de dag en heel de nacht niet. U die het volk aan.
Deuteronomium 30: 19 Ik neem heden de hemel en de aarde tegen u tot getuigen; het leven en de dood stel ik u voor, de zegen en de vloek; kies dan het.
Welkom Israelzondag.
Vers 1 De HEER die leeft, de God der goden spreekt, van waar de zon rijst als de dag aanbreekt, tot waar zij, als de nacht komt, ondergaat, roept Hij de.
Welkom Startzondag.
28 september 2014 Zoetermeer. Openbaring 1 1 Openbaring van Jezus Christus, welke God Hem gegeven heeft om zijn dienstknechten te tonen hetgeen weldra.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. G. J. Capellen.
Zingen Vers 1 Laat ieder ‘s HEREN goedheid prijzen,
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Zingen Vers 1 O kom, o kom, Immanuël, verlos uw volk, uw Israël,
in Nieuw-Testamentisch perspektief
15 sept Rotterdam. Romeinen 10 9 Want indien gij met uw mond belijdt, dat Jezus Heer is, en met uw hart gelooft, dat God Hem uit de doden heeft.
Zingen Vers 1 Wat drijft de volken, wat bezielt ze toch?
Verslaving.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger deze dienst Ds. A.G.M. Weststrate Je wordt geroepen door God!
Vers 1 Halleluja! Gij, volk des HEREN, zing een nieuw lied om Hem te eren Zing voor de HEER met alle vromen die juichend samenkomen. Israël geef uw Maker.
30 Wat zullen wij dan zeggen? Dit: heidenen, die geen gerechtigheid najaagden, hebben gerechtigheid verkregen, namelijk gerechtigheid, die uit geloof.
In deze dienst zal Ds. P. L. Storm voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 416: 1 Na de zegen Ps. 36: 2 Schriftlezing: Deut. 10: 20 – 11: 21 Tekst: Deut.
1Korinthe 7 32 En ik wilde wel, dat gij zonder zorgen waart. Wie niet getrouwd is, wijdt zijn zorgen aan de zaak des Heren, hoe hij de Here zal behagen.
Zingen Vers 1 Hoe lieflijk is uw huis, o HEER!
Vijfde zondag van de 40dagentijd Zondag 22 maart 2015 Judica ‘doe mij recht’ Jeremia 31: De dag zal komen – spreekt de HEER – ik sluit een nieuw.
In deze dienst zal Ds. H. de Vries voorgaan. Voor de dienst zingen we Psalm 50 : 11 Na de zegen Gezang 158 Schriftlezing: Genesis 49 : 1 – 28 Tekst: Genesis.
17 En het overkwam mij, toen ik te Jeruzalem was teruggekeerd* en in de tempel aanbad, dat ik in zinsverrukking (lett. extase) geraakte… Handelingen.
Vers 1 Lof zij den HEER, goed is het leven als 's Heren lof wordt aangeheven. Lieflijk en recht te allen tijde is 't onze God ons lied te wijden. Hij bouwt.
Bangladesh Noord-Korea Somalië Mali Jemen Irak Saoedi-Arabië Iran Syrië.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Preek psalm 115 Niet ons, HEER, niet ons, geef uw naam alle eer,
In deze dienst zal voorgaan. Voor de dienst zingen we Deze God is onze God In deze dienst zal Prof. D' Assonville voorgaan. Voor de dienst zingen we Deze.
Jezus volgen kan niet in deeltijd
Vers 1 Zingt vrolijk, looft de naam des HEREN, rechtvaardigen, brengt God uw dank. Het past oprechten Hem te eren met een nieuw lied en citerklank. Laten.
Welkom Zondag 30 augustus 2015
2 Romeinen 1:16 Want ik schaam mij niet voor het evangelie; want het is Gods kracht tot behoudenis voor ieder die gelooft, eerst voor de Jood, en ook.
In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan. Voor de dienst zingen we ‘Wat U hebt beloofd’ Na de zegen Ps. 87: 1,2,3 Schriftlezing: Ruth 1 Tekst: Ruth.
3Toen Hij op de Olijfberg gezeten was, kwamen zijn discipelen alleen tot Hem en zeiden: Zeg ons wanneer zal dat geschieden, en wat is het teken van uw.
Rotterdam. Romeinen 9 19 Gij zult nu tot mij zeggen: Wat heeft Hij dan nog aan te merken? Want wie wederstaat zijn wil? Gr. BOULÉMA = raad,
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Shema Yisrael … de ENE God…. Shema' Jisrael, Adonai Eloheinu, Adonai echad.
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
10 april 2016 Zoetermeer. Matteüs Maar Hij antwoordde hun en zeide: Een boos en overspelig geslacht verlangt een teken, maar het zal geen teken.
Heb de HEER lief met heel je leven – Deuteronomium 6 HEB JE HEER LIEF MET HEEL JE LEVEN Heb hem lief, met heel je leven. Hem alleen! Neem de jeugd mee.
Voorganger:ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing: Handelingen 2:
Parasjah Va’etchanan Dewarim 3:23–7:11.
Transcript van de presentatie:

Welkom Israelzondag

De Heere, de heerser der aarde, zegt: Israël, Israël, eens zal u de wereld aanvaarden en weten, waarom Ik u spaarde. Dan komt, zonder stokken of zwaarden men tot u: Het ga u wel!

Eens zullen de mensen het weten en roepen van stad tot stad: De God op de Sion gezeten is de Enige! Laat ons vergeten de haat onzer twisten en veten en gaan wij naar Hem op pad!

God zegt: In het laatste der dagen, dan zullen, o Israël, de volken u vinden en vragen: vergeef wie u hebben geslagen! en Ik zal hen met zich doen dragen mijn zegen, het ga hun wel.

Eens zullen zij 1 uit de joden aangrijpen, die in hun waan zich aan u vergrepen, u doodden, en zeggen: Ach, zie onze noden; met u is de God aller goden, o mens, laat ons met u gaan!

Eens zullen de volken u eren, o volk dat Ik heb gesticht; eens zullen die 't aardrijk regeren tot Mij en elkaar zich bekeren, dan wordt in mijn stad, spreekt de Heere, 't verzoeningsmaal aangericht.

Blij met de WET

Hoor Israël, de HEERE, enig is onze God - Hem liefhebben, Hem eren dat is het hoogst gebod! Gij zult uw God beminnen, Hem dienen, dag en nacht, met hart en ziel en zinnen en met geheel uw kracht.

Laat voor dit woord des HEEREN uw hart een woning zijn; laat kinderen het leren, vertel het groot en klein; gij zult erover spreken alwaar gij zit of staat, het worde taal en teken alwaar gij komt of gaat.

Gij zult het aan den lijve meedragen, op uw hand, het op uw voorhoofd schrijven, alom in stad en land, op poorten en op posten van deuren in uw huis. Looft God, o gij verlosten, looft God! Hij brengt u thuis!

Wel thuis, goede zondag! Vanavond dienst 17.00 uur