ESTOS integratie. Bij binnen komend gesprek Bij een binnenkomend gesprek zal een klein pop-up scherm verschijnen. Hierin kun je het gesprek aannemen of.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
The customer centric software company
Advertisements

Hoofdstuk 2 Verkooptraject
VLEKHO-HONIM Om deze presentatie op je eigen tempo te volgen klik je telkens met de muis voor een volgende stap of een volgende dia. •Starten met je Digitaal.
De Altijd meteen aan de slag
LRP PASTORALE EENHEID release 2.1 Koos Willemse.
Uw Onderwijsportal inrichten met PortalCMS Integratie > Profielen > Communicatie > Communities > Blogs > Referenties.
Lucas, uw partner bij uitstek
1 Samenwerkend leren met Google Docs Werking en mogelijkheden van online tekstverwerken.
Training voor beheerders
HET STARTVENSTER VAN SKYPE
Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Start Spark een vraag Welkom.
I-active : demo. Inloggen in I-active De startpagina Menubalk Snelfunctie.
Uitleg installatie SAM Broadcaster v3 en v4 met de MySQL database
Start de gehele presentatie
Net.Console Gebruikers handleiding.
1 nüMaps Lifetime Europe: installatie procedure. 2 Product verpakking.
Verlof autoriseren als leidinggevende met TSS
Thomas Dermul 7Tsb04 Vijeo  Sep Thomas Dermul 7Tsb04 Instellen van de parameters Start het programma VIJEO Designer op.
Zelf aanmelden Hoe doet u dat?.
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
Handleiding Cency.nl Versie april De openingspagina toont foto’s van mogelijke voornemens.
HOE GA JE TE WERK? EEN MARKETINGCAMPAGNE INPLANNEN.
Doelstellingen inrichten in MS Dynamics CRM Taak 4 B Anne-Sophie Deprez 3EPM1.
Taak 4b: doelstellingen inrichten in MS Dynamics CRM Tina Tavernier 3 OFM (AL)
RPI projectendatabase Start in 1997 door Niek de Wit Doel: – Het verwerven, invoeren, rangschikken en publiceren van projectgegevens van Rotary- clubs.
Naam: Begard Mijn hobby : Irak.. Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Digitale Bibliotheek Zoekresultaten bewaren Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Werken met een adressenbestand in Word 2010 wo
Hulp op afstand Presentatie door Kick de Wolff Hulp op afstand Hulp op afstand Hoe kom ik van mijn SPAM af (afhankelijk van de beschikbare tijd) Hoe kom.
Masterclass SPBS Gebruikersdag Agenda SPBS tot nu toe Een aantal nieuwe ontwikkelingen Ontwikkeling.
Klik hier als u voor de eerste keer op de website komt.
Wegwijs in Belfirst.
Boomerang.
Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Stuur je feedback naar
Exposantentool Handleiding. Stap 1: Start ! Ga naar de link die u via ontving van Sylvie Buydaert. Login met uw: Gebruikersnaam Wachtwoord.
Instructie eBook Pack via ELO.
Lotus Notes.
Handleiding ClassDojo
Klikdemo: CRM maken en wijzigen van afspraken in de agenda Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je afspraken.
Klikdemo 5: CRM Casus Topclean (zonder navigatiehulp) Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo Je gaat nu weer de casus ‘Topclean’ registreren.
Klikdemo: CRM maken van contactmomenten en werkafspraken Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je contactmomenten.
Klikdemo: CRM registreren acties Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je bij een werkgever acties kunt registreren,
QR Payment Dit is het startscherm van de app. De applicatie wordt ondersteund door het iOS platform en het Android platform. Ik wens u veel plezier met.
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Gebruik OUTLOOK Inloggen Mail Agenda.
Hogeschool PXL – Elfde-Liniestraat 24 – B-3500 Hasselt Wegwijs in Gopress Handleiding voor het gebruik van de databank.
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
In vogelvlucht het wedstrijdformulier
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
?.
Hoe gebruik ik easy transfer?. Als je een nieuwe pc hebt gekocht, kun je met Windows Easy Transfer je bestanden, , foto's en instellingen overzetten.

Windows 10 Ben te Kulve Inhoud Waarom Windows 10 gemaakt? Waarom zal ik het installeren? Veel gestelde vragen. Kan mijn PC dat aan? Wanneer.
LAM Forum LAM Forum : presentatie. LAM Nederland website Laatste keus in het menu „LAM Forum“ opent een nieuw tabblad met het LAM Forum.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Werken met JOIN UT Tom Buys Maart 2016.
OnderwijsPortal Case: ROC unit Sport en Bewegen. Inloggen op de portal Inloggen met persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Vraag.
Mantelzorgkaart Aan de slag op het werk Aan de slag met mijzelf Aan de slag thuis mede mogelijk gemaakt door het ministerie van VWS en het ministerie van.
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via activeringscodes.
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via ELO/schoolportaal.
1 WELKOM AGENDA Voorstellen Basisconcepten Toestel Softphone Smartphone app Standaard functies van centrale zelf Vragen en Opmerkingen.
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via distributeursportaal.
Quick Reference Guide Plandix versie 2.0 Plancoördinatie.
WINDOWS 10 MAIL instellen. STAP 1. Klik op Mail.
IOS – IPHONE / IPAD/ MAC instellen. STAP 1. Ga naar instellingen.
Korte Handleiding Slim
Agenda in Slim Agenda in Slim is een kantoor agenda
Handleiding voor het invoeren van PROMs in Fysiologic
Transcript van de presentatie:

ESTOS integratie

Bij binnen komend gesprek Bij een binnenkomend gesprek zal een klein pop-up scherm verschijnen. Hierin kun je het gesprek aannemen of afwijzen. Bij het afwijzen van het gesprek heb je de keuze om een terugbel taak te maken. Door het contact open te klikken, zie je meer details van de oproeper. Deze gegevens komen uit de gekoppelde database.

De ProCall pressence monitor De ProCall pressence monitor geeft een overzicht van de beschikbaarheid van de eigen medewerkers. Je kan zelf buddy-lists maken. Door de persoon te selecteren, kun je kiezen om een telefoongesprek te starten of een chat. Ook kan er, indien beschikbaar, via de PC een Voice of Video- chat gehouden worden.

De ProCall applicatie Dit is het begin scherm van ProCall. In het zoekscherm kan op naam, bedrijf, adres, etc. gezocht worden. Hier zie je dat de gegevens uit een externe databron komen. Dit moet bij de installatie geprogrammeerd worden, omdat elke databron weer anders is en ook de gewenste gegevens per klant verschillen. Contacten kunne ook aan de favorieten toegevoegd worden.

De ProCall applicatie De status komt direct uit Outlook/Exchange. In mijn geval is de agenda geblokt door een ingeplande activiteit. In de gesprekslog zie je alle inkomende, uitgaande en gemiste gesprekken. In het tabje “Onbewert” kun je deze aan een contact hangen of een nieuw contact maken. In het tabje “Gepland” staan je geplande terugbel afspraken. Deze kome ook als “taak” in Outlook te staan. Met het kalender icoon spring je rechtstreeks naar Outlook