Yealink Sip t-20 IP Phone Basic User Guide “Menu” Wordt beheerd door Uw systeembeheerder “Hold” Zie pagina 2 “Conf” Zie Pagina 2 “Contact” Zie Pagina 3.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
13/09/2004 Voice over IP/ IP Telephony Erwin Manshoven VoIP / IPTelephony.
Advertisements

Inloggen in de VREG databank
CISCO 7940/60 IP PHONE 產品商標.
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
Dienst « Elektronische Publicaties » e-Depot Demo DIGITOOL 3.0     12.IV.2007 Wanneer u klaar bent, ga door.
Hardware voor draadloos netwerk
Net.Console 3.5 The net.Console User Manual Gebruiksaanwijzing.
De Bank Presenteerd: Nieuw in Nederland. De „DRIVE THRU“ pin automaat. Nu pinnen zonder Uw auto te verlaten. Om alle voordelen van dit nieuwe pinnen uit.
Wegwijs in Belfirst Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Dé Bank Presenteerd: Nieuw in Nederland. De „DRIVE THROUGH“ pin automaat. Nu pinnen zonder Uw auto te verlaten. Om alle voordelen van dit nieuwe pinnen.
Handleiding Versie 2.0 – 7 juni 2006
MUSITEL SIMBOX GSM gateway voor
EEN INTRODUCTIE. Wat is een firewall?  Een firewall is een systeem of een groep van systemen dat zorgt voor de beveiliging van je intranet (of intern.
Mensenhandelweb De database met alle informatie over kinder- en mensenhandel.
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor gemachtigden
Feedback applicatie Introductie in het gebruik Aanleiding •Wie? Het betreft de Autorisatie artsen en de eigen Huisarts van de Patiënt •Wat? Het betreft.
Profiel- en privacy-instellingen bijwerken j en druk daarna op F5 of klik op Diavoorstelling > Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk.
Agenda VoIP inleiding VoIP techniek Risico’s VoIP Oplossing risico’s VoIP Voordelen VoIP Demo VoIP software.
First Jaarrekeningen.
Net.Console Gebruikers handleiding.
Aanpassing Direct lid worden Toevoegen extra invoerveld Aanmelden SMS service Als u op de hoogte gehouden wilt worden via SMS dan kunt u hieronder u mobiele.
Weddeschalen & Weddebijslagen
Handleiding TURBOCASH
Samsung Office Serv Soho Analoog Training en uitleg Guido Lovink Versie 1.01.
1. 2 Wat is Asterisk? Software pakket, gebaseerd op GNU/linux Toolkit, voornamelijk gebruikt voor VoIP toepassingen Standaard ingebouwde functies: Voic ,
1x5= 2x5= 3x5= 4x5= 5x5= Om te controleren: Ga met je muiswijzer over de som tot het een handje wordt. Klik dan en je ziet het goede antwoord! 6x5= 7x5=
Challenge the future Delft University of Technology Augustus 2010 Korte handleiding Metis Plus Augustus 2010.
Handleiding netwerkkaart PGOsupport
WebHIS Call Manager 3.5.
Samsung Office Serv Soho ISDN Training en uitleg Guido Lovink Versie 1.01.
Samsung Office Serv Soho Training en uitleg Guido Lovink
Een presentatie maken Les 2
Wegwijs in Belfirst.
Snelzoekgids voor video Een videogesprek starten 1.Plaats de aanwijzer op de foto van een contactpersoon en klik op de cameraknop. 2.De contactpersoon.
Snelzoekgids voor audiogesprekken
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
- Telefoon - Kopiëren - Faxen - Printen - Scannen.
Aan de slag met de Lync Windows Store-app
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Met Lync kunt u beginnen met samenwerken zonder dat u.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
GSM deurbel Het product.
Bibliotheek Wageningen UR Overal dichtbij. Bibliotheek Wageningen UR: Overal dichtbij Hoe kan ik: “off-campus” toegang krijgen tot tijdschriften en databases?
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
Philosopher’s Index Presentatie van zoekresultaten Klik met muis = verder gaan.
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Het leveren van een Professioneel Phone Management systeem “Yeastar” bestemd voor “CARMAX” Presentatie:
Hoe download je youtube filmpjes? Door Arda Culfaz & Burak Ucar.
Het zoek van onderdelen verbeteren?
Hoe gebruik ik easy transfer?. Als je een nieuwe pc hebt gekocht, kun je met Windows Easy Transfer je bestanden, , foto's en instellingen overzetten.
Hoe optimaliseer ik de bereikbaarheid voor mijn organisatie.
Invullen van de tevredenheidspeiling door ouders via het Ouderportaal.
LAM Forum LAM Forum : presentatie. LAM Nederland website Laatste keus in het menu „LAM Forum“ opent een nieuw tabblad met het LAM Forum.
 Value Add Distributeur van innovaphone  Benelux  UK Wim Rapol – Com8.
Deel 4 Navigeren in opslaan menu’s Volgende = → toets.
1 WELKOM AGENDA Voorstellen Basisconcepten Toestel Softphone Smartphone app Standaard functies van centrale zelf Vragen en Opmerkingen.
Windows 10 Creators Update
Wat is Asterisk? Software pakket, gebaseerd op GNU/linux
Menu - Affiliate Registratie
GOUD is geld de rest krediet
Titel van evenement Inleiding van evenement Subtitel van evenement
Davy Davy Kom dit vieren! Kom dit vieren! wordt 18! wordt 18!
Bankkoppeling mEt RABOBANK stopzetten
Gebruik van het nieuwe scorebord
Titel van uw gebeurtenis
Biljart Score Bord - korte gebruiksaanwijzing
Transcript van de presentatie:

Yealink Sip t-20 IP Phone Basic User Guide “Menu” Wordt beheerd door Uw systeembeheerder “Hold” Zie pagina 2 “Conf” Zie Pagina 2 “Contact” Zie Pagina 3 “Message” Zie Pagina 4 Headset Zie Pagina 3 “Tran” Zie Pagina 5 RD (redial) Speakerphone Volume control Navigational Menu

Voor het voeren van Uitgaande gesprekken: 1.Toets uw IVR in (4000 of 5000) 2.Toets uw pin code in gevolgd door het gewenste telefoon nummer

“Hold” De Hold feature wordt gebruikt bij instanties van gesprekken die al gaande zijn en deze De optie hebben om een 2de of 3de gesprek te voeren. Bijv. Gebruiker is in een gesprek bezig en een andere call komt naar binnen dan drukt U op “hold” en de eerste gesprek wordt dan geparkeerd en uw 2de gesprek komt tot Stand. Als u klaar bent met uw 2de gesprek dan drukt u weer op hold en u wordt weer Verbonden met uw eerste gesprek. “Conf” De Conf feature wordt gebruikt om een conference gesprek te beginnen Met 2 of meer partijen. Bijv. U belt eerst naar ext. 6100, u drukt op Conf, daarna belt u de 2de ext Toets dan weer conf en uw toestel samen met toetstellen 6100 en 6200 zijn in een Conference gesprek. Deze feature kunt u ook gebruiken voor uw uitgaande gesprekken.

“Contact” Deze feature wordt gebruikt om uw contact Telefoon nummers van binnen extensies op te slaan. Het opslaan van external contacts(Buiten Surmac) gebeurt aleen in uw User Interface. (Advanced User Guide) “ Headset” Deze feature is voor het overschakelen van speakerphone naar een headset

“ Message” Deze feature wordt gebruikt om uw voic te beluisteren. Werkwijze: 1. Toets 2x op de “Message” knop. 2. U wordt gevraagd om uw Password in te voeren (Uw extensie nummer) 3. U wordt hierna gevraagd om uw password te wijzigen. 4. Gelieve een 4 cijvige password In te voeren. 5. Hierna wordt u gepresenteerd met de voic menu. Voic Menu: Kies 1 om uw Voic te beluisteren

“Tran” Deze feature wordt gebruikt om een lopende gesprek door te schakelen of naar Een buitenlijn of naar een binnen extensie. Werkwijze Tijdens een gesprek toets op de Tran knop en dan wordt u gepresenteerd met een Kiestoon waarna u de toestel nummer van de gewenste persoon moet invoeren. Hierna Kunt u neerleggen.