Voedselveiligheid. Schokkende gebeurtenissen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wat brengt 2014?.
Advertisements

Sporten.
GMP and HACCP in school restaurants
Presentatie gaat over: Slangen
Naam: ciska en funda Presentatie over dalmatiers Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
SPREEKBEURT 3de LEERJAAR
Voedsel/keuken veiligheid
Vieze hygiëne Chinese restaurants blijken erg onhygiënisch te zijn.
Ramadan en het Suikerfeest
Suriname Soraya van Lomwel.
Kunst bij de Mussen. Wij zijn de kunstenaars We bedenken zelf allerlei dingen.
Salmonella.
Kapster Cynthia zwijnenberg Klas: 2b.
onhygiënisch werken en de gevolgen
Kleuren Kleuren.
Pijlgifkikker Door Kasper & Yanick.
De dolfijn Door Silke en Joke.
Naam: Presentatie over Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Presentatie over wolven
Presentatie over Gras Parkieten
Naam: monique en theresia
Presentatie over wasberen
Presentatie over Mechelse Herders
Presentatie over Tijgers.
Presentatie over honden
Presentatie over tijgers
Presentatie:yorkshire terrier
Naam: *Nathalie van W Klas: *5b Jaar: *2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar waarin je.
Naam: jan battels Presentatie over jackrussels Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
O wacht even ik zie een kaT
Presentatie over : honden
Klein wit visje huilt. Het is zijn mama kwijt. Is dit de mama van wit visje? Nee, dit is een krab, en die is rood.
Vieze hygiëne Chinese restaurants blijken erg onhygiënisch te zijn. Ze krijgen waarschuwing. Niet verbeterd boete.
Inleiding Dierziektes Oplossing Keurmerk Afronding.
Voedselhygiene.
Chineese restaurants onhygiënisch
De voedsel en kracht quiz
The Doctor Who’s In Sub-Sahara Afrika en Azië sterven er elk jaar kinderen aan diarree. Dat komt omdat erg heel erg gebrek is aan hygiëne is.
Wat doet de voedsel- en warenautoriteit.
Onderwerpen presentatie
Leveranciersbeoordeling Overeenstemming tussen bestelling en levering Nakomen levertermijnen Flexibiliteit, prijs, service Vestiging in de buurt Commerciële.
onhygiënisch werken en de gevolgen
Goederen en producten H3 Netjes houden van de werkplek en werkomgeving
Zorg en welzijn Door : Beau Strauss 3MC. Inhoud O Keukenhygiëne. O Voedsel- en Warenautoriteit. O Wat is labelen O Waaraan moet keukenpersoneel voldoen.
Zorg en Welzijn.
Bodhi Melieste, Daan van der blom, Mike Krijger.
Strand paviljoen in amsterdam.. Wat is De Voedsel en Warenutoriteit? (NVWA) is een Nederland agenstchap dat bij bedrijven en instellingen moeten opletten.
The Doctor Who HUB In Sub-Sahara Afrika en Azië is diarree 1 vaan de belangrijkste doodsoorzaken voor kinder van 5 jaar en jonger. Elk jaar sterven
Onhygiënisch werken.
Zorg en Welzijn Door floor.
Hygiëne in de keuken.
rood rood rood zijn de tomaten en ook een teloefening
Afvallen was nog nooit zo makkelijk, als met het populaire eiwit dieet! Ten gevolge van een veranderd leefpatroon is overgewicht vandaag de dag bijzonder.
Tekenen marktplaats Thema Verzin een thema voor jouw tekening, zoals markt van vroeger, of een markt in Azië. Of iets wat je zelf verzint.
Snijtechniek en snedige opmerkingen 2016 CGD Snijtechniek Wim de Kock.
HACCP.
Ontdekkingen in de zomer
Breng de brief naar de goede huiskleur
Huisvesting en Hygiëne
praktijkgerichte opdracht (voorbereidingsles)
een raadseltje voor Sinterklaas en Zwarte Piet
Kikker kleuren
Manon Henzen.
HACCP.
Voeding en Vertering 2 VMBO – KGT Thema 2.
“Knuffels” kleuren digibordpeuters.
Ontdekkingen in de herfst
Kom maar op…. Ik zal je laten zien hoe slim ik ben…
Transcript van de presentatie:

Voedselveiligheid. Schokkende gebeurtenissen. voedsel- en warenautoriteit. labelen’ van producten Als keukenpersoneel met eten gaat werken. snijplanken

Schokkende gebeurtenissen. De wc schoonmaken is belangrijk voor de persoonlijke hygiëne. Als je de wc niet goed schoonmaakt komen er allerlei bateriën vrij, en die kunnen ziektes verspreiden.

voedsel- en warenautoriteit Bewaakt: -het welzijn van dieren -de veiligheid van voedsel -de veiligheid van planten -handhaaft de natuurwetgeving Voedsel- en warenautoriteit is een Groep mensen die nederland schoon houd.

Labelen van een product. Als je wil weten tot welke datum het eten houdbaar is, kun je het best het product labelen. Het labelen is voor veel restaurant erg handig. Hier een paar voorbeelden van labelen van een product.

Als keukenpersoneel met eten gaat werken Als keukenpersoneel met eten gaat werken moeten ze aan een paar dingen voldoen: Goede hygiene in de keuken hebben. Verschillende soorten materialen gebruiken voor verschillend eten. Zich kleden als het beroep.

Snijplanken. Snijplanken, Je hebt ze in alle soorten kleuren, maar die kleuren zijn er om de verschillende snijplanken te onderscheiden. Er zijn verschillende soorten kleuren namelijk: Rood: rauw vlees Groen; groente. Geel: gevogelte. Wit; gegaarde producten Hout: brood