MOBIEL STANDAARD MOBIELE BANNER320 X 50 PX, MAX 35 KB Aan te leveren formaten i.v.m. diverse schermafmetingen: 320x50 px - max. 35 Kb 640x100 px - max.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Sponsorpakketten PAKKET A Centraal €15.000,-  Eilandstand 4 zijden open standnummers A5, A6, A8, A14, A16, A17  Pakket idem aan pakket A Sponsorpakketten.
Advertisements

MMT.
1euroCPM.nl CRAZY RICH MEDIA DEAL versie: juli 2009 EUROforische PRIJSKRAKER.
Databases via internet
Internetapplicaties - II Gegevensinvoer 1 Internetapplicaties Deel 2: Gegevensinvoer: HTML-forms, JavaScript en JSP.
ICT-Strategie politie Onderzoek Apps4Cops. 2 STRATEGIE CTO-code: R a 1. Device onafhankelijk ICT-strategie politie Any Device 1. Device Onafhankelijk.
Mobile Device Management (MDM)
Website maken met WordPress
Behind Interactive Media. Agenda 1.Mobiel internet 2.Mobiele content 3.Apps 4.Opleveren.
Blok 7: netwerken Les 8 Christian Bokhove.
QR Code.
Mr. Anton Ekker zomerborrel AdLantic 5 juni 2012.
Jos Herkelman Teamleider Trainers & Consultants
Webmaster Training: CSS CSS2 & XHTML By Frederik Van Outryve.
CLOUD COMPUTING Wat is het? Wie zijn de aanbieders? Is het veilig? Wat kun je er mee? Robert K Bol PVGE Best.
PVGE Computerclub Best
EXAMEN en UITSLAG PER Het examen bestaat uit een schoolexamen (SE) Het SE is het gemiddelde van de rapporten van de 3 e en 4 e klas Het Centraal.
Deel XXI 1 Internetapplicaties Internetprogrammeren Capita Selecta.
Samen een goed merk promoten
Hoe wordt de verbinding thuis gemaakt
de ze me je te de wat moet ik doen ik stop de ze me je te de wat moet ik doen ik stop.
Succesvol ondernemen met games Copyright: geen. Gebruik dit gerust, noem alleen ff onze naam!
Instructie eBook Pack via ELO.
Inleiding
Waarom het ouderportaal?
Waar te downloaden? Dit is voor android gebruikers | start u tablet op en open het programma PlayStore | klik op het icoontje Dit is voor Apple gebruikers.
Presentatie Agrio ‘’Verrijk jezelf & klanten van meer kennis over online”
Downloaden van muziek en films woensdag 26 maart 2014.
Loyaliteit begint met een warm welkom
DMK – lesweek /09/06/mobile-advertising-nederland een-nieuw-perspectief/ Aanvullende PowerPoint op.
Planning Usability Week 1: Wat is usability, Homepage H1,2 Week 2: Navigatiestructuur, Zoekdienst, Servicepagina’s H3,4,5 Week 3: Ontwerp en Webschrijven.
Jouw Bibliotheek (website)bezoekers aan de e-books met online advertising Caspar van der Woude (Agile) en Karlijn van der Lelij (KB) 19 november 2015.
Stand van zaken in mobiele communicatie René Zeedijk | MediaScience.
QR Code. Wat zijn QR codes QR = Quick Response QR = Quick Response 2D (twee dimensionale) code 2D (twee dimensionale) code Ontwikkeld door Denso-wave.
“video op Youtubekanaal” Doeworkshop voor arbeidsconsulenten Sofie, ICT-verantwoordelijke.
Haarlem Foto’s op computer en internet Cloud. Haarlem Werken met Google foto’s.
COPD monitoring Pien Beesems, Sander van Hout en Amy van der Voorn.
Windows 10 Ben te Kulve Inhoud Waarom Windows 10 gemaakt? Waarom zal ik het installeren? Veel gestelde vragen. Kan mijn PC dat aan? Wanneer.
Een enkele werkplek voor al je apps Vanaf elk device met een browser.
Footer leeghouden ivm logo #ad0006 R: 173 G: 0 B: 6 #005dad R: 0 G: 93 B: 173 #3f3f3f R: 63 G: 63 B: 63 #00ad51 R: 0 G: 173 B: 81 #ffad00 R: 255 G: 173.
Onderwijsdag 2013 Wouter Reith / Academie voor Sociale Professies Interactieve hoorcolleges met Socrative.
Jumbo elke dag beter Dennis Altenburg & Danny Vallinga.
Mededeling Dit is het standaard template ter aanlevering van mededelingen. Kenmerken: Lettertype: Calibri Tekengrootte: 32 Maximaal 3 sheets per aanlevering!
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via ELO/schoolportaal.
Hom Com Ledenvergadering 26/03/2012. Google de-amazone-met-google-street-view
Top kwaliteit Websites die wij maken Welkom bij Nexxite Internet.
Whatsapp Hey there! I am using WhatsApp 29 januari 2017.
E-learning voor succesvol meten met de qLabs INR meter
Streaming Media woensdag 5 april 2017.
ICT in het speciaal onderwijs
Mededeling Dit is het standaard template ter aanlevering van
Pinterest URL >.
VUmc Basispresentatie 21maart 2014
Online Marketing Basis
The Hybrid Workspace Gino van Essen Technical Consultant.
Versturen van data naar meerdere mensen
Digitale documenten woensdag 19 september 2018.
Welkom Pret met de iPad Iedereen kan het leren !
Internet bankieren met Android smartphone en tablet.
Planning zorgcampagne
Team 5 Jeffrey.
Het Digitale Wedstrijdformulier (DWF)
Deelnemerstraining Hogeschool Utrecht
INFORMATIEAVOND LEERJAAR 4
VIMTAG Keuzehulp voor het vinden van de juiste IP camera.
Internet bankieren met Android smartphone en tablet.
Internet bankieren met Android smartphone en tablet.
L’OREAL PPD WERKSET - FACEBOOK ADS.
Voor wie doen we het? zakenreis ouderen jonge ouders zorginstelling
Laaggeletterde ouders digitaal aan de slag
Transcript van de presentatie:

MOBIEL STANDAARD MOBIELE BANNER320 X 50 PX, MAX 35 KB Aan te leveren formaten i.v.m. diverse schermafmetingen: 320x50 px - max. 35 Kb 640x100 px - max. 55 Kb 960x150 px - max. 75 Kb 1280x200 px - max. 95 Kb Aanleveren als (animated).gif,.jpg, of.png. De URL van de landingspagina of losse impressie- en clicktrackers. Het is mogelijk om één adservingcode te plaatsen waarvanuit een ad met device recognition of een responsive ad geserveerd wordt. HTML5 creaties ontvangen wij graag in de vorm van een adservingcode. Mocht u niet in de mogelijkheid zijn HTML5 creaties zelf te verwerken en te hosten neem dan contact op met de traffic afdeling van Sanoma via of Gedragsvoorwaarden De uiting mag een computer van een gebruiker niet hoger belasten dan 40% van het processorgebruik. De uiting mag een smartphone of een tablet niet vertragen of laten vastlopen. De uiting mag een app of mobiele browser van een gebruiker niet vertragen of laten crashen. Geen 100% transparante achtergrond (max 50%). Een uiting mag maximaal 3 keer loopen. Een uiting moet een duidelijke CTA hebben. De duur van een eventuele video is maximaal 15 seconden. De video mag alleen on click afspelen. Geluid van een video staat bij het serveren standaard aan en is deactiveerbaar on click. Er dient duidelijk een 'play', 'pauze' en of 'stop' knop aanwezig te zijn.

MOBIEL MOBILE DOUBLE SIZED BANNER320x100 PX, MAX 35 KB Aan te leveren formaten i.v.m. diverse schermafmetingen: 320x100 px - max. 35 Kb 640x200 px - max. 55 Kb 960x300 px - max. 75 Kb 1280x400 px - max. 95 Kb Aanleveren als (animated).gif,.jpg, of.png. De URL van de landingspagina of losse impressie- en clicktrackers. Het is mogelijk om één adservingcode te plaatsen waarvanuit een ad met device recognition of een responsive ad geserveerd wordt. HTML5 creaties ontvangen wij graag in de vorm van een adservingcode. Mocht u niet in de mogelijkheid zijn HTML5 creaties zelf te verwerken en te hosten neem dan contact op met de traffic afdeling van Sanoma via of Gedragsvoorwaarden De uiting mag een computer van een gebruiker niet hoger belasten dan 40% van het processorgebruik. De uiting mag een smartphone of een tablet niet vertragen of laten vastlopen. De uiting mag een app of mobiele browser van een gebruiker niet vertragen of laten crashen. Geen 100% transparante achtergrond (max 50%). Een uiting mag maximaal 3 keer loopen. Een uiting moet een duidelijke CTA hebben. De duur van een eventuele video is maximaal 15 seconden. De video mag alleen on click afspelen. Geluid van een video staat bij het serveren standaard aan en is deactiveerbaar on click. Er dient duidelijk een 'play', 'pauze' en of 'stop' knop aanwezig te zijn.

MOBIEL HALF PAGE MOBIELE BANNER320x240 PX, MAX 35 KB Let op: deze banner draait enkel op artikelniveau. Aan te leveren formaten i.v.m. diverse schermafmetingen: 320x240 px - max. 35 Kb 640x480 px - max. 55 Kb 960x720 px - max. 75 Kb 1280x960 px - max. 95 Kb Aanleveren als (animated).gif,.jpg, of.png. De URL van de landingspagina of losse impressie- en clicktrackers. Het is mogelijk om één adservingcode te plaatsen waarvanuit een ad met device recognition of een responsive ad geserveerd wordt. HTML5 creaties ontvangen wij graag in de vorm van een adservingcode. Mocht u niet in de mogelijkheid zijn HTML5 creaties zelf te verwerken en te hosten neem dan contact op met de traffic afdeling van Sanoma via of Gedragsvoorwaarden De uiting mag een computer van een gebruiker niet hoger belasten dan 40% van het processorgebruik. De uiting mag een smartphone of een tablet niet vertragen of laten vastlopen. De uiting mag een app of mobiele browser van een gebruiker niet vertragen of laten crashen. Geen 100% transparante achtergrond (max 50%). Een uiting mag maximaal 3 keer loopen. Een uiting moet een duidelijke CTA hebben. De duur van een eventuele video is maximaal 15 seconden. De video mag alleen on click afspelen. Geluid van een video staat bij het serveren standaard aan en is deactiveerbaar on click. Er dient duidelijk een 'play', 'pauze' en of 'stop' knop aanwezig te zijn.