Gym.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Dag 9. Dag 9 Dag 9 van het dagboek Hallootjes allemaal, Joepie… nog maar 4 nachtjes slapen en dan is het zover. Dan komen wij bij jullie op bezoek.
Gemaakt door: Lisanne de Haan
Hoofdstuk 4 De middeleeuwen 1
Groep 8 vertrok dinsdagochtend 6 april om 8 uur richting onze hoofdstad. Hoe het was? Dat ziet u in de komende presentatie!
Met meester Cor en meester detmer
- vaardigheden: luisteren en spreken - basiswoordenschat - woorden lezen / afdekken - woorden schrijven / controleren - moeilijke woorden meermaals.
MARKUS 2 vers 1 t/m 12 Toen Jezus enkele dagen later terugkwam in Kafarnaum, werd bekend dat Hij weer thuis was. Er stroomden zoveel mensen toe, dat er.
Hey jongens en meisjes dit is de presentatie van Daan en Davey.
Ha jongens, zo zag ik er uit toen ik net zou oud was als jullie… Man, wat was ik lui in die tijd… Gelukkig zijn jullie een stuk ijveriger, dus met dat.
Informatieavond groep
Ouderavond 10 september 2013.
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Wat is het nut van de dijken?
The bad boys! Het was de laatste schooldag en de dag was halfweg. Het was de laatste keer dat we het kleine Bertje konden pesten.
Informatie-avond Groep 3/4
Welkom Informatie avond Dinsdag 7 september 2010.
De Franse revolutie.
Naam: Juf Manon Groep: 7 Datum Tip van de week Ben kritisch op je eigen werk! BasisstofGI Extra stof Rekenen Blok 1, les.
Door: Türken  Groep 2.  Groep 3.  Groep 4.  Groep 5.  Groep 7.  Groep 8.  En nog foto’s.
Boekbespreking Dylan (Meester Frank)
Wat gaan we leren in groep 5
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
De kring. Elke maandag beginnen we in de kring
Wolvecamp tentoonstelling
Groep 7/8 is op werkweek gegaan. Ze vonden het heel leuk. Het was in oesterwijk. En ze gingen ook naar kamp Vucht. Ze vonden het leuk maar niet leuk dat.
Woensdag 11 september Welkom. woensdag 11 september Welkom.
Leswijzer Op Schrift Week 36, les 1.
Gym.
Infoavond groep 4.
Welkom in groep 5/6 B.
Welkom Groepsavond groep 7A.
Informatieavond groep 6
preek over Deuteronomium 6:20-25
Welkom in groep 4.
Groep 4.
17 juli Het belooft een mooie dag te worden Onze VIO leerlingen en leden van de jeugdfanfare komen met hoge verwachtingen naar de jaarlijkse jeugddag.
Welkom in het vijfde leerjaar!
Een leesstrategie: toepassing
Vorige keer Standaardfouten bij het formuleren Dubbelopfouten.
Wat moet je weten aan het eind van de les?
Ouderkring groep
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Op de informatie avond van groep 5 en 6
Informatieavond Groep 6C
Ervaringen van kinderen in woorden vangen
Werkwijze groep 5A
Stage: Basisschool de Klingerberg
Welkom in groep 7 Even voorstellen Vakken Activiteiten groep 7 Voorlopig advies Huiswerk IPC Sociaal emotionele ontwikkeling Contact Schoolafspraken Niet.
WELKOM IN GROEP 7. Leerkrachten Ma – di -vrij: juf Vera Di (middag) – woe - do: juf Esmé.
Ouderavond Groep 3 Martine Bol.
Welkom in het 6e leerjaar
Uitje schoenwinkel. Sebastiaan Ik vond het interessant. Er zitten veel borstels aan deze machine. De mevrouw van de winkel heeft een keer haar vinger.
WELKOM OP DE INFORMATIE AVOND VAN GROEP 3-4. Even voorstellen Op de maandag, dinsdag en vrijdag staat juf Janneke voor de klas. Op woensdag en donderdag.
Welkom op de informatieavond van groep 7/8. De avond zal bestaan uit 3 onderdelen:  Groep 7/8  Kamp  Voortgezet Onderwijs.
ALGEMEEN Werkdagen Kim en Shanta (7a), Hester en Judith (7b) Stagiair maandag en dinsdag Kim en Shanta Tijden Klassendienst Weektaak Zelfstandig werken.
Welkom in groep 5 Welkom in groep 5 Juf Henriëtte Juf Adriënne Maud – Nikki – Luuk – Mahdi – Mike – Nick – Maria – Femke – Stefan – Pleun – Fenella – Ryan.
Ouderavond groep 3/ Wie staan er voor de klas Maandag en dinsdag – juf Franske Woensdag, donderdag en vrijdag – juf Marleen Dinsdag – stagiaire.
Groep 4. Groep 4 (17 leerlingen) Aldiana en Sara.
Onze mooie, ronde school staat aan de Leeuwenlaan.
Rens Ronde Welkom bij de ouder informatie avond Groep 5 Tim van Asten.
Hoe gingen kinderen 100 jaar geleden naar school? Test je kennis! De grote Quizzzz.
Informatieavond Algemene informatie Rondje voorstellen: Tamara: maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag Peter: donderdag * Digiduif Informatie.
Lesverslagen Rik Santegoets groep 3
WELKOM IN GROEP 7.
Informatieavond groep 4
Informatie avond groep 7
Informatie ochtend groep Informatieavond groep
Welkom op de informatieavond van
Ontwerp een buitenles Les 1 Les 2.
Transcript van de presentatie:

gym

Dinsdag geen gym We hadden dinsdag geen gym met meester Detmer. Toch mochten Judith, Marleen, Frank& Jeffrey de gym zaal opruimen:D.

Gym met meester Cor Met meester Cor gingen we trefbal doen. Eerst de meisjes tegen de jongens, toen wonnen de jongens. De 2E keer wonnen de meisjes. En de andere keren weten we niet meer.

grappige animaties

einde Gemaakt door Judith&Marleen

taal spelling rekenen

Taal Les 5: ging over tekeningen en bijschrift Les 6: ging over beeldmateriaal Les 7: ging over persoonlijk voornaamwoord Les 8: ging over inleiding schrijven

spelling Les 3: ging over voorvoegsels Les 4: ging over franse woorden

rekenen We hebben alleen maar een toets gehad

Einde!! Dit was het gemaakt door: Iris en Maud