Federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Operationele doelstellingen Diensten.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
1 RAADGEVEND COMITE FAVV PLENAIRE VERGADERING 13 januari 2006.
Advertisements

Vlaamse Vereniging voor Ontwikkelingssamenwerking en technische Bijstand VVOB ALS ACTOR VOOR DE SAMENWERKINGSONTWIKKELING:
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Voorstellen voor aanpassing van het KB heffingen en het KB retributies Raadgevend Comité van.
Communicatie- programma 10
Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Een nieuwe website voor het FAVV ? RC van 28 mei 2008 Federaal Agentschap voor de Veiligheid.
“U bent in goede handen”
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen ONTWERP BUSINESSPLAN FAVV Ir. G. Houins Raadgevend Comité 24/09/2008 Federaal Agentschap.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Vaccinatiecampagne 2009 Raadgevend Comité 27 mei 2009 Federaal Agentschap voor de Veiligheid.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen 1 13/09/2006 ir. Geert De Poorter Directeur-generaal Laboratoria Management en Operationeel.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen STAND VAN ZAKEN IN VERBAND MET BTV8 EN DE VACCINATIECAMPAGNE Raadgevend comité 25 juni 2008.
Risicocommunicatie nVWA Dilemma’s in risicocommunicatie bij rampen
Resultaten organisatiestudie Zorgsystemen Ondernemingsraad 28 augustus 2008.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Heffingen Raadgevend Comité van 25 juni 2008.
1 KWALITEIT EN CAPACITEIT DE PLANNING EN DE UITVOERING.
Missie CVI Wij beschermen de dier- en volksgezondheid door veterinair onderzoek op topniveau. For quality of life.
Conferentie Paramaribo 23 mei 2008 HOE GEZOND IS SURINAME? Dr André Weel, bedrijfsarts en epidemioloog.
BPR van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen
De interne audit bij het FAVV Raadgevend Comité - oktober 2007
Autocontrole en de gidsen
FOD VOLKSGEZONDHEID, VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN EN LEEFMILIEU 1 Kwaliteit en Patiëntveiligheid in de Belgische ziekenhuizen anno 2008 Rapportage over.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen 1 Vormingssessie Laboratoria 13/09/2006 DG LABORATORIA Kalender opleiding / workshops.
CPA ROHG RBRANDWEE nVeiiiilgglheeeddsrgoHaaan Deelproject Bovenregionale Oefening Uitgezet bij de Veiligheidsregio Haaglanden, Brandweer, afdeling Vakbekwaamheid.
OHSAS certificatie Frans Stuyt 24 september 2009.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Overzicht verwacht wetgevend werk 2008: regelgeving ter voorlegging Raadgevend Comité (DG Controlebeleid)
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Krachtlijnen strategische en operationele doelstellingen DG controlebeleid Herman Diricks, directeur-generaal.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen DIS - PCE OVL Actie Geraardsbergen mei 2009.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen STAND VAN ZAKEN IN VERBAND MET BTV8 Raadgevend comité 23 april 2008 Federaal Agentschap voor.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Voorlichtingscel Pierre Cassart Federaal Agentschap voor de veiligheid van de Voedselketen.
Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Heffingen Raadgevend comité van 25 juni 2008 Véronique Berthot Federaal Agentschap voor de Veiligheid.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Raadgevend Comité - 19/03/2008 Evaluatie van de crisisoefening van 15 tot 18 januari 2008 :
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Raadgevend Comité Toepassing huishoudelijk reglement en Evaluatie prestatie-indicatoren november.
Auditprogramma 2007 Resultaten Raadgevend Comité - 27 februari 2008
Jaarverslag van de interne audit Raadgevend Comité 24 juni 2009
Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Heffingencampagne 2008 Aline DEWORME Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Jaarverslag ombudsdienst 2007 Raadgevend Comité 19 maart 2008 Frans Vromman Federaal Agentschap.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Jacques Inghelram Cel Validatie Gidsen Autocontrole en de gidsen.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen STAND VAN ZAKEN IN VERBAND MET BTV8 EN DE VACCINATIECAMPAGNE Raadgevend comité 24 september.
BPR van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Jaarverslag ombudsdienst 2008 Raadgevend Comité 25 maart 2009 Frans Vromman Federaal Agentschap.
Raadgevend Comité ir. Gil Houins Directeur-generaal DG Controlebeleid.
Ombudsdienst. Ontstaan  Uiteenlopende kanalen : pers, politiek, Gedelegeerd bestuurder,… OMBUDSDIENST Klachten tegen het FAVV Kwaliteitssysteem  Klachtenbeheer:
De Smiley, voorstel RC 19 januari 2007
1 Raadgevend Comité Installatievergadering FAVV Gil Houins Voorzitter 28 juni 2006.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Ontwerp KB tot wijziging van KB van 16/01/2006 “erkenningen, toelatingen, registraties” Paul.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Standaard Kosten Model (SKM) meting FAVV Aleydis Kestens Februari 2007 Federaal Agentschap voor.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Promotie autocontrole Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Pascal Houbaert.
1 Leidende principes en doelstellingen van het Nationaal Forum Douane en Accijnzen & Partners 19 juni 2006 Leen Lauwers.
Inleiding in de marketing
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Raadgevend Comité van 28 september 2011 Heffingen 2011 Federaal Agentschap voor de Veiligheid.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen NUCLEAIR INCIDENT OP HET IRE IN FLEURUS Raadgevend comité 24 september 2008 Federaal Agentschap.
FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu 1 Integratie van biodiversiteit in EMAS 2nd Stakeholders Dialogue EMAS 4 oktober 2011.
Politiesamenwerking in de Benelux. Bruikleen en aankoop a. Bruikleen listing b. Aankoop transparantie nationale aankopen c. Radiocommunicatie grootschalig.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen 1 Vormingssessie Laboratoria 13/09/2006 DG LABORATORIA Inleiding: organisatie FAVV.
Voorstelling Juridische Dienst
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Medisch toezicht van personen in de levensmiddelensector. Koninklijk besluit tot wijziging van.
Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Operationele doelstellingen DG Algemene.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Ontwikkeling van een barometer van de voedselveiligheid Workshop Wetenschappelijk Comité 27.
Knolcyperus – FAVV Infovergadering knolcyperus
RAADGEVEND COMITE FAVV PLENAIRE VERGADERING 21 APRIL 2005.
Landelijk Expertisecentrum Transportveiligheid
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen STAND VAN ZAKEN BETREFFENDE MKZ Philippe Houdart Stafdienst crisispreventie en crisisbeheer.
Het ontstaan van een visie? Er is een behoefte: – Van de ouders – Van het team Inspiratie door anderen (artikels, studiedagen, oproepen, nieuwsbrieven,…)
PILOOTPROJECT BEWONERSPARTICIPATIE
‘Diversiteit en taalbeleid Kortrijk’ 15 december 2011 Talenplan stad Kortrijk Nederlands en meertaligheid als voorwaarde en toegangspoort voor stedelijke.
Voorstelling Juridische Dienst
VOORLICHTINGSCEL Resultaten 2017
Federaal agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen
Incident fipronil: lessons learned
Directie Dierengezondheid en Veiligheid van de Dierlijke Producten
MTO met TOM – Trots Op Mijn Werk.
Transcript van de presentatie:

Federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Operationele doelstellingen Diensten van de gedelegeerd bestuurder Raadgevend Comité 27 mei 2009 G. Houins

Federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen 2 Krachtlijnen Zo goed mogelijk beantwoorden aan de verwachtingen van de belanghebbenden  Een steeds veiliger voedselketen Crisisdraaiboeken Crisisoefeningen Captatie van signalen

Federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen 3 Crisisdraaiboeken (uitwerken – herwerken) algemeen crisisdraaiboek –dierziektespecifieke aspecten –plantspecieke aspecten ziekte van Aujeszky nucleaire incidenten West Nile virus andere epizoötische dierziekten MKZ KVP AI

Federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen 4 Crisisoefeningen Uitwerken en organiseren van traceringsoefening met de sector Uitwerken en organiseren van een grensoverschrijdende oefening BENELUX Organiseren van een expertengroep omtrent noodvaccinatie MKZ Organiseren van een terreinoefening

Federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen 5 Captatie Performantie van de captatie van signalen vergroten

Federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen 6 Krachtlijnen Zo goed mogelijk beantwoorden aan de verwachtingen van de belanghebbenden  Verbetering van de relaties met de operatoren Doelgroepgerichte communicatie: –Consumenten –Hotelscholen –Allochtonen Voorlichtingscel

Federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen 7 Krachtlijnen Zo goed mogelijk beantwoorden aan de verwachtingen van de belanghebbenden  Kwaliteitsgaranties voor de geleverde diensten Bevraging consumenten en operatoren ISO 9001 ISO Duurzame ontwikkeling (EMAS) Interne audit Ombudsdienst