Macaroni met hesp en kaassaus

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Sinterklaas weer in Nederland
Advertisements

GMP and HACCP in school restaurants
Groei & Bloei Van harte welkom!.
Nieuw in Nederland U aangeboden door
Spaans 24-Kitchen.
Zuivelproducten en Eieren
met een PowerPoint-voorstelling
KOOKDEMO Dimitri Declercq “14 april 2007”. INHOUD Inleiding Inleiding Recepten Recepten Aardappelen in citroen gekookt; Aardappelen in citroen gekookt;
Desserts Desserts kunnen in twee groepen verdeeld worden;
Feestelijk dessert.
Dit eten is gezond. Je moet er elke dag wat van eten.
Een heerlijke combinatie van ontbijt en lunch
Vol-au-vent met puree.
“Leonardo Project” F&B 4You
‘Niet harder werken, maar anders’ Gee de Wilde Geuzenveld-Slotermeer, 11 november 2010 VAN ODENHOVEN & DE WILDE.
Wat heb je nodig?. Pizza di Carlo - de lekkerste pizza om zelf te maken – door Oscar Zuethoff.
Mijn hobby: over het turkse eten (lachmahun)
Ovenschotel met gehakt, puree en witte kool
Vispannetje met kreeftensaus en kruidenbroodjes
Gehaktballetjes met krieken en rijst
Rijst met groentjes in een zoetzure saus
Quiche. Wat hebben we nodig? 8 sneden gekookte ham 1 pakje gerookte zalm 1 broccoli 1 prei Bakboter.
Paprikasoep met kruidenkaas
Broccolipuree met braadworst
Pasta met vis en courgette in een saffraansausje
Gemaakt door: Anouk, Wiet, Dylan, Lisan, Mats en Demi
BROOD.
Papayediner.com Chocolatework.com. Warme desserts kunnen; Batter gebaseerd – Pannenkoeken & Beignets. Spons gebaseerd – Gebakken & gestoomde sponzen.
Geluid aan ! Dit is de Vink “Fringilla coelebs”
Gemaakt door Michelle & Lisette
Pasta carbonara.
Gemaakt door: Dennis en Quinten
Verse worstenbroodjes
Leefwereld Les 2 Producten van het land.
Programmastructuurdiagrammen
Louis Paul Boon  Vlaamse schrijver Louis Paul Boon  Vlaamse schrijver  ( )
Wok met kip, groentjes en rijst. Wat hebben we nodig? 2 uien 3 teentjes look 500 g verse boontjes 2 paprika’s 1 broccoli 1 bakje champignons 2 courgetten.
Wraps met gehakt, verse groentjes en kruidendipsaus
Groentelasagna met hesp
Wortelpuree met vissticks
Spaghetti bolognese.
Balletjes in tomatensaus met puree
Durum met kebabvlees, verse groentjes en yoghurtdip
DNA extractie van een ui
Om de versheid van een ei te testen: Werp het in een bak gevuld met koud water, als het boven drijft werp het weg.
Op de boerderij.
Pompoenrisotto.
Macarons Middelen voor de macaron 180 g eiwit 500 g bloemsuiker 250 g amandelpoeder Kleurstof.
Wafels Nodig voor 8 personen: 5 eieren 1/4 kg + 50g boter 1/2 l melk
Familie maken tussen eiwit droge stoffen
Feestelijk dessert. Festijn voor zoetekauwen Wat serveer ik in een dessertenbuffet? Droog gebak Crème-au-beurretaart / kerststronk Slagroomtaart Petit-fours,
Hoe maak je een preparaat?
Plastic.
MAIZENKOEKJES TUTORIAL Chevaila Schenkers. Om te beginnen heb je nodig: 125 gr Blue Band bakboter 125 gr witte basterd suiker 1 ei 300 gr maïzena Vanille.
Het eten Elise Langlois. De glas (glazen) Het plat bord (de platte borden)
SAMENGESTELD DOOR PVB GOEDKOOP EENVOUDIG EN TOCH… LEKKER.
Pasen… met echt bakmanschap van je warme bakker!.
IJsster maken.
Module 4 – Hoofdstuk 2 PSD’s maken.
Foto Recept Pizza rondjes
Hoop in de storm Marcus 4:39-40 “Jezus werd wakker. Hij zei streng tegen de wind en het water: ‘Houd op! Wees stil!’. Het hield op met waaien, en het water.
Thema 3 mijn school Week 3.
Albert Heijn.
Instructieve teksten Hoe herken ik de opbouw van een instructie en hoe weet ik hoe ik een instructie moet gebruiken? NU Nederlands 2F.
Trukken van Groot-Moeder.
Wortelpuree met vissticks
Woordenkist De Boerderij.
Werkwoorden en woordenschat
Het eten.
Uit daging Eten wat de stamppot schaft.
Transcript van de presentatie:

Macaroni met hesp en kaassaus

Wat hebben we nodig? 2 dikke plakken gekookte hesp 1 l melk 1 brikje room 2 pakken pasta 2 pakjes geraspte kaas 3 bolletjes mozzarella 6 eieren wat bloem Boter nootmuskaat

Doe water in de kookpot, zet deze op het vuur en laat de eitjes 10 minuten koken Haal de eitjes met een lepel uit het water en zet ze in koud water

Neem de plakken hesp en snijd ze eerst in reepjes, daarna in blokjes

Snijd de mozzarella in schijfjes

Doe wat boter in de kookpot en laat deze smelten Doe er de bloem bij en roer goed Doe de melk en de room erbij en blijf goed roeren

Haal de kookpot van het vuur, doe de gemalen kaas eronder en roer goed Doe er peper en zout en muskaatnoot bij

Doe water en zout in de kookpot en kook de pasta gaar Giet de pasta af

Pel de eieren Prak ze fijn met een vork

Doe de pasta bij de saus en roer alles goed om Doe de ham en de eieren bij de pasta

Doe de pasta en de saus in een ovenschaal Leg de schijfjes mozzarella bovenop de pasta Zet alles 15 minuutjes in de oven

SMAKELIJK