MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #3 KUBUSCRAFT.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Uitleg Toverdoos, D. van Hunnik,
Advertisements

Het maken van presentaties voor op de computer.
Klik op de oefening die je wil maken:
Een kijkje in de oceaan met Sebastiaan
Lesje in het bewerken van Wmf plaatjes
Hoe maak ik een mooie presentatie?
Wat is er met mijn mama? Informatie over de ziekte ALS bedoeld voor kinderen op de basisschool. (Met nadruk bedoeld om samen met uw kind door te nemen)
Beginnen met PowerPoint Ga nu naar dia 2.
Informatieanalyse en databaseontwerp Practicum 2 Welkom bij het practicum IID: Query’s, Orde in de Chaos.
Boss RC-50 Guide Beats laten horen Beats aanpassen Instructie voor leerlingen Guide is één van de mogelijkheden met de Boss RC-50.
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Een digitaal verhaal maken
Cursus 1 het verhaal: “De nieuwe rok” “Sem en Igor in de speeltuin”
Loading... START.  Overleef door op de weg te blijven: probeer naar het donkergroene vak te gaan met je muis.  Als je het groene vak hebt gehaald dan.
Video Verwerking Movie Maker
2 en 3, ze moeten in elkaar passen
Thinkquest2 versie 2013 info: vanaf februari 2013.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
PowerPoint creatief met effecten
VBS De Bron Meester Ronny Marc Horst
Hoog Leer noten lezen! Deel 1 Laag A - B - C - D - E - F - G
Maak zonder weerstand je proefwerk natuurkunde!
Het oog wil oog wat. Kijk ook op
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
om deze presentatie uit te voeren
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Arkelstein, school voor Praktijkonderwijs
Beeldaspect RUIMTE René Akkerman start.
Van doelen naar reflectie
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Buienradar Willy Wellens Willy Wellens.
WMF Plaatjes bewerken In 2007.
Informatie architectuur Opdracht 1 & 2 Sven Vening Student Nr Klas: V1CC2.
Hoe maak ik een PowerPoint-presentatie?
Tutorial: met kleuren werken
Kleur illusie Links zie je een cirkel van blauw-violette (magenta) ballen, een van hen verdwijnt voor even rondcirkelend. Laat uw blik nu rusten op het.
Handleiding ClassDojo
- Telefoon - Kopiëren - Faxen - Printen - Scannen.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Sketchup 2014 Les 10.
AUGMENTED REALITY. W IE ZIJN WIJ ? Maureen Verdonschot Hester Smolders Wij zitten zelf ook op school, op hogeschool De Kempel. Wij komen deze middag een.
Wat voor vriendin ben jij?
M NECRAFT PLAATJES TUTORIAL #5 BANNERCRAFT.
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #2 CRAFT YOUR BACKGROUND.
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #1 ZWAMBIE ZWAMBIE ZWAMBIO!
Ga naar Diavoorstelling bovenaan het scherm.
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #4 EEN GRIEZELIG VOORBEELD.
Unfold your potential Excellente Excel-tips Februari 2015.
Skillzz Handleiding voor mentor Powered by. Waarom Skillzz? Jouw school vindt het belangrijk dat: Jullie als klasgenoten nog beter met elkaar omgaan Dat.
Let’s go! ›Beginnerspresentatie ›Starten met prospero ›Verschil CMS en web navigator ›Nieuwe content > nieuwe folder aanmaken ›Bestanden uploaden ›Linkobject.
4 2 3 K 5 1 Vastzetten opbouw - press X X X X X
Shake Song Fort van de Verbeelding Bovenbouw Groep 7 en 8 (en soms ook groep 6)
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Uitleg  In dit spel is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten verzamelt door vragen goed te beantwoorden.  In ronde 2, 3 en 4 staat er ook een.
Powerpoint presentatie.
Trimester 2. Hfdst 1: e-Presentatie, master! e-Presentatie Met de hulp van Powerpoint gaan we leren hoe we een elektronische presentatie kan maken.
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
Uitleg  In dit spel is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten verzamelt door vragen goed te beantwoorden.  In ronde 2, 3 en 4 staat er ook een.
Je spreekbeurt Leuk dat je jouw spreekbeurt over handicaps gaat houden! Veel mensen weten namelijk niet zo goed wat het is om met zo’n beperking te.
Gebruiksaanwijzing Hoi stelletje gozerts, dit is allemaal onzin over een computer. Veel plezier ermee.
How to use a Imac.
HANDLEIDING MAC.
Je moet eerst een muziekje hebben als MP3
Training: Cliëntsessies
Gevorderde EV3 PROGRAMMEER LES
Instructie om een afspraken te plannen
Training: Cliëntsessies
Uitleg Toverdoos 2007 via deze presentatie, D. van Hunnik
SLIMMER DAMMEN Door [Naam] Voorkant: ruimte voor titels, foto’s etc.
Transcript van de presentatie:

MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #3 KUBUSCRAFT

De vorige keer… …hebben we het eerste plaatje afgerond. Nu beginnen we met een nieuw plaatje, om precies te zijn: Een kubus. Een kubus? Denk je misschien. Dat is toch simpel? Nee, het is misschien wel wat meer werk en moeilijker dan je denkt. Druk maar gauw op spatie!

Start PowerPoint op en kies of jij een nieuw bestand wilt beginnen of het oude wilt openen. In het geval van de laatste optie moet je een nieuwe dia beginnen door op deze knop te drukken: .

Tik bij een zoekprogramma ‘minecraft kubus’ in en zoek dit plaatje op: Tik bij een zoekprogramma ‘minecraft kubus’ in en zoek dit plaatje op: . Als er achtergrond bij zit is het handig om die weg te doen. Nu komt een belangrijke site die je vast vaker nodig zal hebben en ik ook onder de pagina Links op de site zal zetten. De site: www.mcskinsearch.com

Ga naar de site en tik bij deze balk: een naam van een minecraft speler in en druk op enter of klik op Search. Op de volgende pagina zie je hier op het resultaat.

Bewegende afbeelding van de skin Minecraftspeler De skin van de minecraft speler houdt je muis er op om de achterkant van de skin te zien. Bewegende afbeelding van de skin

De rode pijl: de naam van de speler De rode pijl: de naam van de speler. De paarse pijl: laat de speler stil staan zodat je een mooi plaatje kunt schieten. De groene pijl: laat de speler stoppen met lopen/ rennen. De donkerblauwe pijl: wanneer movement uit staat kun je ook rotation uit zetten zodat de speler ook stopt met draaien. De zwarte pijl: zorg dat het rennen overgaat in lopen/ wandelen. De lichtblauwe pijl: waar de optie camera voor dient weet ik nog niet. Zodra ik het weet zet ik het in een tutorial. De oranje pijl: dit is de pagina link die je naar vrienden/ vriendinnen kan sturen.

Klik op screenshot en kopieer de afbeelding Klik op screenshot en kopieer de afbeelding. Plak hem in PowerPoint, haal de achtergrond weg en snij het lijf er af. Je hebt nu al een goed gezicht alleen staat het niet helemaal goed, het staat naar onder. Verander aan dit gezicht niks, nu komt het echte werk.

Belangrijk: En kubus gezicht maken! We beginnen nog makkelijk door een slijmkubus als hulpmiddel te gebruiken. Maar reken maar dat je het later ook zonder kan! Typ bijv. bij google een naam van een skin in en plak het plaatje in PowerPoint. Snij het hoofd van de voorkant van de skin er af.

Een kubus gezicht maken (vervolg) Maak het gezicht wat groter en klik op . Ga daarna naar en kies het effect Isometrisch linksonder van 3D-draaiing. Sleep de afbeelding nu naar het gezicht van de slijmkubus.

Een kubus gezicht maken (vervolg 2) Kies bij de rechter zijkant van het gezicht het effect rechtsboven en het haar (deze moet he kopiëren van mcskinsearch) Isometrisch rechtsboven omhoog. (Deze effecten vind je ook bij 3D-draaiing.)

Dat was het dan weer voor deze keer Dat was het dan weer voor deze keer! De volgende keer leer ik je hoe je de rest van het poppetje (met hopelijk de achtergrond erbij) af maakt. Ik hoop dat jullie weer veel plezier van deze tutorial hebben gehad en ongeduldig op de volgende zitten te wachten! Ps. Helaas kan het verschijnen van deel 4 wat langer duren zoals redenen zoals o.a. school.