Strand paviljoen in amsterdam.. Wat is De Voedsel en Warenutoriteit? (NVWA) is een Nederland agenstchap dat bij bedrijven en instellingen moeten opletten.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Sinterklaas weer in Nederland
Advertisements

GMP and HACCP in school restaurants
NASK – NASK IN HET DAGELIJKS LEVEN
Door Dennis. indeling  Schiphol en heenweg  De eerste schooldag en wat gedaan na school  De tweede schooldag en wat gedaan na school  Zaterdag  Zondag.
Uitwisseling van stoffen
Welkom bij de World Vision Quiz.
Uit de kraan komt water. Water kun je drinken en je kunt er nog véééél meer mee.
Keukenhygiëne.
Voedsel/keuken veiligheid
Vieze hygiëne Chinese restaurants blijken erg onhygiënisch te zijn.
Rotary is een club van vrouwen en mannen die elkaar iedere week ontmoeten en dan elkaar vertellen over hun werk We helpen mensen die hulp kunnen gebruiken,
Tips om make a game te winnen
Voedsel Voedingsdriehoek Evenwichtige voeding Voedingsdriehoek
Il Silenzio.
Carnaval Wat is de succes factor van carnaval?
onhygiënisch werken en de gevolgen
Gemaakt door: Anouk, Wiet, Dylan, Lisan, Mats en Demi
Leven zoals het leven je is gegund
Papayediner.com Chocolatework.com. Warme desserts kunnen; Batter gebaseerd – Pannenkoeken & Beignets. Spons gebaseerd – Gebakken & gestoomde sponzen.
Ruimtevaartquiz De Maan De.
Natuurkunde Proeven doen 2.1 en 2.2
Bescherming tegen straling

Vieze hygiëne Chinese restaurants blijken erg onhygiënisch te zijn. Ze krijgen waarschuwing. Niet verbeterd boete.
Joost, Henryk, Sharon en Anke.
Egypte Godsdienst.
Haren wassen.
Leefwereld Les 2 Producten van het land.
Door Mel Kahraman 11 december 2014
Keuze-opdracht 1-5 hoe werken fagocyten
BESLAG X DEEG (het) beslag kloppen (het) deeg kneden.
The Doctor Who’s In Sub-Sahara Afrika en Azië sterven er elk jaar kinderen aan diarree. Dat komt omdat erg heel erg gebrek is aan hygiëne is.
Spreuken: De nederige wijze.
Wat doet de voedsel- en warenautoriteit.
Onderwerpen presentatie
onhygiënisch werken en de gevolgen
Zorg en welzijn Door : Beau Strauss 3MC. Inhoud O Keukenhygiëne. O Voedsel- en Warenautoriteit. O Wat is labelen O Waaraan moet keukenpersoneel voldoen.
Zorg en Welzijn.
Bodhi Melieste, Daan van der blom, Mike Krijger.
Eet smakelijk Hoorcollege 4.
Pompoenrisotto.
The Doctor Who HUB In Sub-Sahara Afrika en Azië is diarree 1 vaan de belangrijkste doodsoorzaken voor kinder van 5 jaar en jonger. Elk jaar sterven
Voedselveiligheid. Schokkende gebeurtenissen.
Onhygiënisch werken.
Vakleer L. van der Meer Hygiëne Vakleer L. van der Meer.
Wat is genoeg?.
Hygiëne in de keuken.
Jezelf voorbereiden op een operatie
Procedure vingerprik Glucose meting. 2 VOORBEREIDING VAN DE VINGERPRIK - Was voor en na de handeling uw handen zorgvuldig met water en zeep. - Gebruik.
LEVENDE OCEANEN Oceanen zijn het prachtige leefgebied van duizenden bijzondere diersoorten. Ook hebben de oceanen een grote rol bij het regelen van het.
Trouble shooting voor het printen. Reservoir: 1) Er zit een coating in het reservoir, zodat bij het printen geen materiaal aan het platform hecht en niet.
Wenboekje Speelzaal Haasje Repje. Als je bij ons komt spelen mag je je jas aan de kapstok ophangen. Daar kan je zelf bij. Jas aan de kapstok.
Plastic.
Sollicitatie tips Belangrijke zaken Tips&tops 1. Indeling: Sollicitatiebrief lay out Sollicitatiebrief lay out Sollicitatiebrief inhoud Sollicitatiebrief.
Yanick, Lygia en Janelle Drinken-eten. Indeling Concept Persona Doelgroep Moodboard Social Media Benchmark Online strategy map Top 10 zoekwoorden Customer.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 4 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over.
Wenboekje Speelzaal Jan Huigen. Als je binnenkomt kun jij je jas ophangen aan de kapstok.
De infectieketen.
De Quiz Vechtstromen. Heb jij goed opgelet tijdens de spreekbeurt over het zuiveren van vuil water?
HACCP.
Methodisch werken, wat is dat eigenlijk?
Uitwisseling van stoffen
Exodus 30: De Heer zei tegen Mozes: ‘Je moet een waterbak maken.
HACCP.
Consumentenrecht Alle regels en wetten die de consument beschermen bij de aankoop van producten van bedrijven De consument moet als ‘zwakkere’ partij beschermd.
Veilig en verantwoord werken
Supermarkt Voedselveiligheid.
Veilig en verantwoord werken
Veilig en verantwoord werken
Transcript van de presentatie:

Strand paviljoen in amsterdam.

Wat is De Voedsel en Warenutoriteit? (NVWA) is een Nederland agenstchap dat bij bedrijven en instellingen moeten opletten of alles schoon is.

 Labelen is het indelen van transacties op basis van labels.  een andere manier is het labelen van transacties, dit houdt in dat je transacties herkenbaar en vindbaar kan maken. Ook kun je zoveel labels toevoegen als je wilt, waardoor je inzicht tot in de details zichtbaar worden. Je bepaalt helemaal zelf of je categorieën, labels of de combinatie ervan wilt gebruiken

Wat moet je als keukenpersoneel doen voordat je gaat koken? 1. Was je handen altijd goed voordat je gaat koken. 2. Gebruik altijd schoongemaakte pannen, lepels, etc. 3.Als je het voedsel gaat koken/bakken doe het goed zodat de ziekteverwekkende deeltjes dood gaan.

Waar moet je opletten met, Snijplankjes, om veilig eten te bereiden. 1. Glad niet absorberend materiaal. 2. Was altijd het snijplankje af na gebruik. 3. Desinfecteer het snijplankje na het wassen, doormiddel van 1 eetlepel bleek per 4 liter water.