JDW Het venster een boel Sergi en een beetje Hans Wijnja Een jong stel komt net wonen in een nieuwe buurt. Een jong stel komt net wonen in een nieuwe.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
KINDERUITSPRAKEN enter.
Advertisements

ROZEN EN SPREUKEN.
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Gesprekjes….
Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Vrouwen kijken in de spiegel..
Wat mannen echt aan het huilen maakt:
GOEDE BAAS.
Zo simpel is het : Bijgevolg : Wie te veel bier drinkt wordt zat,
Xtreme 2011 Get Alive!. Wie laat je binnen,als je Jezus binnenlaat?
Heb jij soms 2 euro voor mij?
De kapitein.
Jack ging met z'n vriend Bob skiën. Ze namen Jack's busje en reden noordwaarts. Nadat ze enkele uren gereden hadden kwamen ze in een verschrikkelijke sneeuwstorm.
Er zal altijd iemand... REM: Everybody Hurts..
Vraag enkel 1 minuutje van je tijd!!! Met muziek.
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
Tennis, de rustige, respectvolle sport.
Godsdienst.
die niet om jou zou huilen.
Met Liefdesspreuken Bloemen en Vlinders
Denkstof Seizoen 3 aflevering 5
Twee vrouwen gaan eens lekker een zuipavond houden
DE WERELD EEN DORP Niet klikken Muziek: Händel: Ombra ma fu. (Xerxes)
DE WERELD EEN DORP Niet klikken Muziek: Händel: Ombra ma fu. (Xerxes)
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
DE WERELD EEN DORP Niet klikken Muziek: Händel: Ombra ma fu. (Xerxes)
Godsdienst 1 1.
Gedachten bij het ouder worden.
"Het is beter op iemand te moeten wachten - hoe lang ook –
Deze dia’s lopen automatisch door en hoeft u niet te klikken
STUDIO PRESENTEERT BERTEM DORUS.
Een kruiwagen vol bloemen !
Twee vrouwen gaan eens lekker een zuipavond houden
Aan een buitengewoon persoon!
Tijd verprutsen is het hart van vernieuwing. Informatietechnologie is een groot boos beest, dat constant op je deur klopt. Hoe lang houd je dat beest.
Huil niet om iemand, die niet om jou zou huilen.
Aan een buitengewoon persoon!
Gisteren was ik aan het ……. …………………. Gisteren was ik aan het ………………….
Greet en Gerrit wonen beiden in een bejaardentehuis en hebben een relatie  met elkaar. Ze zijn beiden 98 jaar oud en aan een rolstoel gekluisterd. Elke.
Leven na de dood.
Indien men de wereld vergelijkt met een dorp van 100 inwoners, rekening houdende met alle bestaande volkeren, dan zou dit dorp bestaan uit: - 57 Aziaten.
Indien men de wereld vergelijkt met een dorp van 100 inwoners, rekening houdende met alle bestaande volkeren, dan zou dit dorp bestaan uit: - 57 Aziaten.
wijze weetjes rustig in je eigen tempo klikken pps:
Heb je vandaag een slechte dag?
Voor Aranka... Van Aart.
Gedachtegang van een man....
Reflecteren met leerlingen tijdens kunstzinnige en culturele activiteiten. Hoe motiveer je leerlingen om te reflecteren, zodat zij inzicht krijgen in hun.
Een jongeman komt bij de kapper kapperenvraagt: Hoelang zal het duren voor dat ge mijn haar kunt knippen ?
Kinderen over de liefde Grappige uitspraken en quotes
Gisteren nog, was ik twintig jaar, Ik amuseerde me in het leven Ik dacht al de tijd te hebben Ik wist nog niet dat het leven Tussen onze vingers verdwijnt,
Sint-Maarten.
ZIJ GELOOFT IN MIJ Aangeboden door ANDRE HAZES ZIJ GELOOFT IN MIJ.
Goedendag computerbezitter!
Bekijk de zonnestraal.
Sergimage De venster Sergimage Een jong koppel komt pas wonen in een nieuwe buurt. Een jong koppel komt pas wonen in een nieuwe buurt. De volgende ochtend,
Sergimage Het venster Sergimage Een jong stel komt net wonen in een nieuwe buurt. Een jong stel komt net wonen in een nieuwe buurt. De volgende morgen.
de Bejaarden verzorgster
Een voorbeeld dat navolging verdient
Jong en oud.
EEN ZEER BEZITTERIGE VROUW... 
GEWOON IEMAND ZIJN ..
Wie ben ik?. Hoe goed ken jij je unieke zelf? Wie ben ik? Wat is hieraan af te lezen?
‘Mixed up piles’.
De herfst is begonnen.
Waarom Kerst? Gespreksspel
Waarom zijn we hier op aarde?. Wat is de zin van ons bestaan? Waar leef jij voor? Wat is jouw levensdoel? Waarom ben jij hier op aarde? Heb jij dat helder?
Het venster Sergimage.
Kikkerpraat...
Transcript van de presentatie:

JDW Het venster

een boel Sergi en een beetje Hans Wijnja Een jong stel komt net wonen in een nieuwe buurt. Een jong stel komt net wonen in een nieuwe buurt. De volgende morgen als het jonge stel aan het ontbijten is, ziet de vrouw de buurvrouw haar was ophangen. De volgende morgen als het jonge stel aan het ontbijten is, ziet de vrouw de buurvrouw haar was ophangen..

een boel Sergi en een beetje Hans Wijnja Misschien heeft ze een nieuw wasmiddel nodig. Haar man bekijkt het hele gebeuren maar zegt niets. Haar man bekijkt het hele gebeuren maar zegt niets.. Wat een vuile was! zegt ze. Goed wassen kan ze niet. Wat een vuile was! zegt ze. Goed wassen kan ze niet.

een boel Sergi en een beetje Hans Wijnja En telkens als de buurvrouw haar was te drogen hangt geeft ze hetzelfde commentaar..... En telkens als de buurvrouw haar was te drogen hangt geeft ze hetzelfde commentaar......

een boel Sergi en een beetje Hans Wijnja Een maand later is de vrouw verrast door een schone was bij de buurvrouw en zegt tot haar man: Kijk! Ze heeft leren wassen. Wie zou haar dat geleerd hebben? Kijk! Ze heeft leren wassen. Wie zou haar dat geleerd hebben?.

een boel Sergi en een beetje Hans Wijnja De man zegt: Niemand, want ik ben vanmorgen wat vroeger opgestaan en heb onze ramen gelapt! De man zegt: Niemand, want ik ben vanmorgen wat vroeger opgestaan en heb onze ramen gelapt!.

een boel Sergi en een beetje Hans Wijnja Zo is het leven: Al wat we zien bij anderen is afhankelijk van hoe schoon het venster is waardoor men kijkt. Voordat men kritiek geeft is het noodzakelijk de kwaliteit van ons kijken na te gaan. Zo zullen we dan ook met een helder zicht de goedheid in het hart van anderen zien. Zo is het leven: Al wat we zien bij anderen is afhankelijk van hoe schoon het venster is waardoor men kijkt. Voordat men kritiek geeft is het noodzakelijk de kwaliteit van ons kijken na te gaan. Zo zullen we dan ook met een helder zicht de goedheid in het hart van anderen zien...

een boel Sergi en een beetje Hans Wijnja Och ja! Ik zou het vergeten.... Vandaag zie ik je veel beter dan gisteren. En jij? Och ja! Ik zou het vergeten.... Vandaag zie ik je veel beter dan gisteren. En jij?

een boel Sergi en een beetje Hans Wijnja Groetjes, Bep en Hans