Foodgrade technical support, technisch onderhoud in de voedingsindustrie Algemeen onderhoud in hygiënische omgeving Opstellen van onderhoudsplanning, smeerhandboek Bedienings-, reinigings- en onderhoudsinstructies Optimalisatie en fijnstellen van o.a. metaaldetectoren
Onderhoudswerkzaamheden aan steeds hogere eisen BRC - IFS ISO FDA Sectoriële autocontrolegidsen Steeds strengere eisen met betrekking tot het uitvoeren en opvolgen van onderhoud met als doel de veiligheid en wettelijkheid van het product niet in het gedrang te brengen
Tijdig correct onderhoud = sparen Belang van smeren Belang van hygiëne Voorkomen is goedkoper dan genezen Lagere kost wisselstukken Geen stilstand op onverwacht moment Geen verliezen door “bijna goede” productie
Technisch onderhoud uit handen geven, waarom? vast personeel geen tijd/ geen voltijdse job Vakkennis: correct gebruik Eenmalig werk: Optimalisatie van de afstelling Bedieningshandleiding/ opstellen smeerplannen Periodiek werk: Smeren/ halfjaarlijkse reiniging/ Registratie die u kan voorleggen FAVV/ BRC/ IFS Besparing door het afwezig zijn van grote stock met veel verschillende dure vetten en oliën.
Op zoek naar een oplossing? Project beschrijven Parameters identificeren en onderzoeken Uitvoeren van testruns Verslag besluitvorming en mogelijkheden Nazorg
Heeft u interesse? Neem gerust contact op, ik kom me graag even persoonlijk voorstellen. Sara Germeys Bezoek ook de website