Belgenmop Een Belgisch paar wil een kind krijgen, maar helaas wil het maar niet lukken Ze bezoeken véél dokters maar niemand kan hen helpen!

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
KINDERUITSPRAKEN enter.
Advertisements

Cursus1 thema gevoelens. Verhaal:
Welkom in Belgie.
Een meisje van 16 gaat voor het eerst naar de disco.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Gods verborgen glans.
Powerpoint gemaakt door
Dr. Albertus Risaeusschool
Ja hoor Power Po(i)ntje Is weer bezig geweest.
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
Wat wil ik eigenlijk met kernreflectie?
Ik voel me zo alleen !.
Een man klopt aan bij een hotel en vraagt bij de balie of er nog een kamer vrij is. De baliemedewerker antwoordt: "Ja, er is nog een kamer vrij, maar het.
Relationship Macbeth and Lady Macbeth
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Godsdienst.
Ik zou je graag enkele dingen willen zeggen…
11 manieren om beter met uw medemens om te gaan. Voor u iets zegt, vraag u eerst deze 3 zaken af: 1. Is het wel waar? 2. Is het lief? 3. Is het wel nodig?
Bij de dokter.
Lachertje.
Mozes terug in Egypte De 10 plagen.
Geloven en nu….
met mensen die niet horen je kunt het achterwege laten
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Een man komt bij een apotheek …
Een boer heeft drie zonen waarvan de jongste naar de Kongo trekt omdat er thuis geen boerderijen meer op te starten zijn.
Waar heb jij Jezus voor nodig?
Breek de stilteStef Bos & Bob Savenberg 2006.
Je zou eens wat minder moeten werken en eens wat meer rust moeten nemen......
Voor Aranka... Van Aart.
Rekenen groep 4.
Wat ik wil…..
De supermarkt..
OVER ONS KIJKEN Geef kansarmen een kans Luk Vermeulen.
Advent 2014 Logo school.
De sporter en zijn dokter Van ziek naar beter en Van beter naar “goed in orde”.
Mondeling Nederlands nieuw cursus 2
Ik doe mijn presentatie over…
Vergroot je wereld! Uitwisseling Chiavari ELOS Europa als Leeromgeving Op School.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
Watersport: verhaal 1 Niveau 5 Bewerkt door Tatu, Arne, Joeri
Streng katholiek!!!!. Dochter Pauline keerde na 10 jaar in het ouderlijk huis terug. Vader was overgelukkig en omarmde z‘n dochter en kuste haar..
Met een handicap.
De werkloze… biedt zich aan bij Microsoft om toiletten te poetsen… Bihal Hij krijgt een onderhoud met de personeelschef.
Lucas 8:40-56 Jezus wekt de dochter van Jaïrus tot leven.
De handicap.
Stef Bos & Bob Savenberg
Abraham, volgend jaar rond deze tijd zal Ik bij jou terugkomen en dan zal Sara, je vrouw, een zoon hebben. Op een dag kwamen drie onbekende mannen op bezoek.
HS 3 Het verkoopgesprek.
God redt zijn Kind Matteüs 2: Wie is er nu bang voor een baby? Niemand toch? Maar koning Herodes wel. Hij is bang voor Jezus. Hij heeft gehoord.
Columbus Door vicky en maaike.
Situatie 1 Ik ben iemand die graag zelfstandig blijft, maar heel veel informatie over de veranderingen gaat tegenwoordig met de computer en ik heb geen.
Enkel 1 minuut van je tijd!!!
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1994 Mercy Publishing 1/4 DRAW ME CLOSE TO YOU (Kelly Carpenter) Draw me close to You Trek.
Kerstproject 2011 Vertel Het Maar
De kunst van kritiek 4.15 p & 4.18 p
Presentatie stichting & grote sprong voorwaarts 26 juni 2014 DANKZEGGING AAN ALLE MJJ TIBUTE AANWEZIGEN OP 29 AUGUSTUS 2015.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
God maakte in het begin alles.
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
Wenboekje Speelzaal Jan Huigen. Als je binnenkomt kun jij je jas ophangen aan de kapstok.
Mijn gemeente Ons gemeentebestuur Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
De collecte is voor Red een Kind. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede een verbindt hen met mensen in Nederland Helpt kwetsbare kinderen.
Hoeveel hou je van haar... ? Als je een vrouw bent, ben ik zeker dat dit je zal interesseren... En ben je een man, dan ken je zeker een vrouw die echt.
Vrede voor jou Vrede voor jou, hierheen gekomen, zoekend met ons om mens te zijn jij maar alleen, jij met je vrienden, jij met je last, verborgen pijn.
Hypnose.
Dialogen in het boek en in de film
Lucas 15: Een vader had twee zonen..
Transcript van de presentatie:

Belgenmop Een Belgisch paar wil een kind krijgen, maar helaas wil het maar niet lukken Ze bezoeken véél dokters maar niemand kan hen helpen!

Dan horen ze dat er een héle goeie dokter in Amerika is, dus ze gaan naar Amerika Op spreekuur bij de dokter aan gekomen. Zegt hij: “Undress and do it!”

Een beetje beschaamd beginnen ze “HET” te doen. Na een tijdje zegt de dokter: “YES!!!!!, I’ve found it.” Hij schrijft iets op een papiertje. Het paar vliegt weer terug naar België Ze gaan direct naar een apotheek en zeggen: “Wij hebben tritheoterol nodig.”

De apotheker zegt: “Dat bestaat niet!” “Mag ik het recept eens zien?” De apotheker begint te lachen En zegt: “Er staat……: “Try the other hole!!!!!