Jubileumproject Grow & Learn Het Nederlands Bijbelgenootschap bestaat 200 jaar. Dat willen we vieren met een groot cadeau. Niet voor ons, maar voor …

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Evangelische Kerk Sint-Niklaas - 16 maart Cécil Van Maelsaeke
Advertisements

n Leo presenteerd De voorstelling loopt vanzelf verder
“Het is allemaal toch maar gedoe”
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
Visie, missie en kernwaarden
Geloof in werking GEMEENTE DOK MARCEL GENEZING GAVEN VAN DE GEEST.
“ff Anders”.  Het thema van dit jaar is “ff Anders” 2.
Het geheim om ouder te worden in schoonheid
Een jaar lang niet sporten67,2% Een jaar lang zonder mobiele telefoon59,6% Een jaar lang niet winkelen53% Een jaar lang geen seks51,3% Een jaar lang geen.
Kerst 2012 God is bij de mensen komen wonen.
Zodra treedt u binnen in de wereld van de magie...
Zingen Gedenk, o volk, met heilig beven,
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 maart 2014 “Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem.
Woord van Leven April 2014.
Het is vandaag dinsdag 15 juli 2014 Het is nu precies 04:36 Het is vandaag dinsdag 15 juli 2014 Het is nu precies 04:36 Wij hebben allemaal een verbanddoos.
Het Leven /04/2017.
Kinderboekenweek op de Wissel
Gewoon mooi om naar te luisteren...
OVERVLOEDIG IN HET WERK DES HEREN. 22 Want evenals in Adam allen sterven, zo zullen ook in Christus allen levend gemaakt worden. NIET: allen in Christus…
1. 1 Paulus, door de wil van God een apostel van Christus Jezus, en Timoteus onze broeder, 2 aan de heilige en gelovige broeders in Christus te Kolosse:
GENADE in huis Kolosse
Godsdienst.
Godsdienst.
Bezittelijk voornaamwoord
Woord van Leven Augustus 2011.
MIJN TONG EN MIJN NAASTE
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we.
Willen jullie mij helpen om jullie gehoorzaam te zijn?
Nieuwsbrief De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Agenda:
Proviand voor onderweg Verder aan de slag met de visietekst Dekenale avonden voor team 2013 Powerpoint bij de slotbezinning.
Ruimte om te leren Onderwijs in Zambia kinderen in Zambia willen naar school!
De collecte is bestemd voor Red een Kind. Red een Kind Red een Kind helpt kwetsbare kinderen en gezinnen in Afrika en Azië. Dit is Njoroge. Hij is zes.
De dankdag-collecte is bestemd voor Red een Kind
U BENT GEMAAKT VOOR HET PLEZIER VAN GOD
Zingen Vers 1 Dank U voor deze nieuwe morgen,
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
Zijn we werkelijk anders?!
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 juli 2014 “Genadig is de Heer: wij zijn nog in leven! Zijn ontferming kent geen grenzen. Elke morgen schenkt.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 6 december 2014 “De Heer antwoordde: ‘Wie is die betrouwbare en verstandige rentmeester die de Heer zal aanstellen.
NATIONALE BIJBELZONDAG 2014 Kerkcollecte. Waarom is bijbelwerk in Nederland belangrijk? DE TALE KANAÄNS 2 Collecte voor het Nederlands Bijbelgenootschap...
Jeugd Pastoraat Westerkerk.
Feest! Ester 9:22. Zonder woorden Een verhaal Vieren = vasthouden en bijblijven Twee redenen – “Rust gekregen” oud thema: Abraham, Mozes, Salomo –
Bodegraven. terugblik: de aard van het opstandingslichaam  korrel zaad > plant  aardse lichamen > hemellichamen  vergankelijk > onvergankelijk.
ADVENT 2014.
In Uw licht zien wij het Licht
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
1. tot sieraad om de leer van God, onze Heiland, in alles tot sieraad te strekken. DE GENADE GODS 11 Want DE GENADE GODS is verschenen, heilbrengend.
Welkom Voorganger: Dhr. J. Smit Ouderling van dienst: J. Korthoef
in Nieuw-Testamentisch perspektief
Deze presentatie is ook beschikbaar met een voice-over.
2 58 Daarom, mijn geliefde broeders… 20 Maar nu, Christus is opgewekt, als Eersteling…" 1Korinthe 15 3.
Zingen Alleen de Liefde
Gedicht Sarah: Eén kaars gaat er nu branden En zegt aan iedereen Er is een feest ophanden De duisternis gaat heen.
Hoe leidt God ons? Vragen daarbij: leidt God ons? willen we dat wel?
Het Nederlands Bijbelgenootschap brengt de Bijbel dichtbij.
Jubileumproject Ark Mission 100 jaar
Heb je een offer. Jezus heeft het offer op het kruis gebracht
Waarom zou ik geloven? Een uitnodiging om na te denken over je geloof Philip Nunn - De Bron Deel #1: 1 nov 2105 Deel #2: 22 nov 2105.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Hartelijk welkom op de projectavond Jai Massih! Hartelijk welkom een nieuw HGJB-project In de lijn van het jaarthema ‘Leven met lef’ Leven met lef =
De collecte is voor Red een Kind. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede een verbindt hen met mensen in Nederland Helpt kwetsbare kinderen.
“Laat de kinderen tot mij komen” Zondagsscholenactie seizoen voor zondagsscholen in Egypte.
Pinksteren 15 mei 2016 in De Hoeksteen Voorganger: Mw. S.G.H. Vroomans-van Hattem Ambtsdragers: Joop Mets en Ben Boon Kindernevendienst: Frank Rote Organist:
Samen in de naam van Jezus Samen in de naam van Jezus, heffen wij een loflied aan, want de Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan. Samen.
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
Dit is de familie van Zuze Charles
Geef licht aan kinderen in gewelddadige wijken in Zuid-Afrika
De collecte is voor Red een Kind.
Transcript van de presentatie:

Jubileumproject Grow & Learn Het Nederlands Bijbelgenootschap bestaat 200 jaar. Dat willen we vieren met een groot cadeau. Niet voor ons, maar voor …

Jubileumproject Grow & Learn … deze kinderen uit Guatemala.

Jubileumproject Grow & Learn Kwetsbare kinderen … “De kinderen in deze wijk groeien op in een wereld zonder morele waarden en respect voor het leven en het bezit van anderen. Vanuit Gods Woord leren wij kinderen normen en waarden, zodat ze een andere levensstijl kiezen en vredelievende mensen worden.” Ana Isabel Totis, zondagsschoollerares

Jubileumproject Grow & Learn Doel voor eind 2014:  kinderen naar de zondagsschool  zondagsschoolleiders getraind  Allemaal aan de slag met “Crece y Aprende” (Grow and Learn / Groeien en leren)

Jubileumproject Grow & Learn “Ik ben heel blij met de boekjes die ik van het Bijbelgenootschap heb gekregen. Want ik heb veel verhalen geleerd en ik heb ook geleerd om mijn ouders en God gehoorzaam te zijn. Dank u wel dat u aan ons denkt. Ik ben Jonathan, ik woon in de wijk Alioto en ik ben 11 jaar.”

Jubileumproject Grow & Learn “Dank u wel voor dit mooie boek!” Mariciello Quex Coj

Jubileumproject Grow & Learn Hartelijk dank voor uw bijdrage!

Jubileumproject Grow & Learn www. bijbelgenootschap.nl Bank: NL38 INGB t.n.v. Nederlands Bijbelgenootschap, Haarlem