Blik terug. Dankbaar voor veel Politieke handwerk Sportieve en collegiale manier van werken IN de raad Vertrouwen en respect VAN de raad als wethouder.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
7 Dagen 7 Maanden 7 Jaren
Advertisements

Hoe beleef je toetsen? HANovatie Themadag 6 november 2009 Saskia Weijzen.
Een nieuw instrument op gebied van Oplossingsgericht Werken?
Ik leer lezen rekenen klokkijken blindtypen hwv-software.nl.
voor iedereen die van zijn hond houdt…
muziek: " Vrienden voor het leven.."
Een echte ( ) vriend(in) ben je pas. ..
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Evangelie der genade Vragen :
LEVEN IN INTIMITEIT (als vriend van de Vader tussen vrienden)
BEWONERSVERENIGING GARSTKAMP Toekomst bestendig wonen
Samenstelling en fotobewerking: Alberto
Ja maar, bij ons gaat alles goed Wij hebben geen problemen Ik heb een idee! Zullen we het zo doen? Andere prioriteiten, geen tijd Dat willen we nietPast.
Woord van Leven April 2014.
Edgar Edith van Ruijven Onlangs las ik deze brief van Edgar.
Drama als eindexamenvak Iets voor mij?. Wie herkent zichzelf in de volgende stellingen? Ik ga later toch niet naar een toneelschool of zo, dus waarom.
Ja, ik communiceer naar de persoon toe (en familie) naar het korps toe en zelf soms naar de publieke opinie.
Deze voorstelling is speciaal voor jou! GENIET!!
Een zeer verliefde jongeman besluit op een dag de naam van zijn geliefde Wendy op zijn penis te laten tatoeëren.
Als een vogel in de lucht
Voortgangspresentatie Jonatan Bruggeman
VASTEN bezinning maandag 21 maart 2011.
Mehmet. Mehmet, belt s‘morgens zijn Chef en zegt:
Lieve vriend(in)!.
Een website ontwerpen met Peter en Tink
Vanavond gaat het over: Hoe sta jij in het leven?
(E. Hartkamp) muziekpresentatie 4170 Ik droom van jou, de hele nacht de liefde heeft mij totaal in zijn macht het geeft me steeds zo'n raar gevoel al.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
Er zijn fouten die onomkeerbaar zijn...
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Leven na de dood.
Wat heerlijk om een schat te vinden!
Fc twente Inleiding Ik doe mij power point over fc twente want ik ben zelf voor fc twente en ga er vaak heen ik vind het ene mooie club en ze voetallen.
De stake out … “ons kamp” En het gebruikelijke tentje werd weer opgezet.
Onder, boven, voor en achter
Job 38 :1 – 4 1 En de HEER antwoordde Job vanuit een storm. Hij zei: 2 Wie is het die mijn besluit bedekt onder woorden vol onverstand? 3.
Wie ik ben.
Een echte ( )-vriend(in)
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Er zijn momenten in het leven dat men de anderen mist…
Zo ga ik door.
Weet je wie ik ben ?.
Vraag aan de Helpdesk: Hoe kan ik LIEFDE installeren?
Donderdag 25 januari :55:48 a.m.12:55:48 a.m. Ik begin een nieuw leven Het is een besluit... Het is mijn mijn besluit...
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Vrienden.
Persoonlijk ontwikkeling Plan Deniz Engin
Doopdienst 22 juni 2014 Koen Minderhoud
Binnenkort is het vakantie !! Je zal me toch niet achterlaten hé ???
Wat is de zin van het leven?
Situatie 1 Ik ben iemand die graag zelfstandig blijft, maar heel veel informatie over de veranderingen gaat tegenwoordig met de computer en ik heb geen.
THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook.
Gods aanwezigheid ontdekken
Vers 1 Voorwaar, ik keer mij stil tot God. Hij is mijn heil, mijn vaste rots. Een schuilplaats wil Hij voor mij wezen. Alleen hij Hem is hulp in nood.
Brieven beginnen met A- B- C… Nummers beginnen met een, twee, drie…
‘Mixed up piles’.
‘ Ik wil alle Amnesty-supporters bedanken! Jullie inzet heeft tot succes geleid, zo blijkt uit mijn vrijlating. Maar mijn zaak is nog niet voorbij. Blijf.
Transactionele analyse
Welkom op onze ouderochtend
Gaan/blijven dialyseren? Wachten op een postmortale nier?
Op naar een STER bestuur… Avond 1: De meerwaarde van een Bestuur. Avond 2: Hoe organiseren we een Scouting Vereniging. Avond 3: Vinden, Binden, Boeien.
Sophie Schroeders Finaliste Miss Exclusive 2013 Wie haalt het kroontje van Miss Exclusive 2013 ?
Transities in de zorg Draagvlak, Bekendheid en Informeren.
Zo ga ik door door Bep Ik ga door het leven zo goed als ik kan al weet ik echt niet overal iets van.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
“Alles wat jullie gedaan hebben voor een van de onaanzienlijksten van mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor Mij gedaan.” Matteüs 25, 40 Woord.
Transcript van de presentatie:

Blik terug

Dankbaar voor veel Politieke handwerk Sportieve en collegiale manier van werken IN de raad Vertrouwen en respect VAN de raad als wethouder Hechte collegialiteit in het collegeteam

Blik terug Samenwerking Regio Gemeenten Hoeksche Waard – saamhorigheidsgevoel Zuid-Hollandse Eilanden – zoekend naar kansen Organisaties – veel goodwill voor Oud-Beijerland

Blik terug Inwoners en Organisatie Goede band met inwoners waardoor veel met en voor de gemeenschap bereikt kon worden Geweldig afscheid van een sterk team, want dat is de gemeente Oud-Beijerland Twee burgemeesters waarmee het goed werken was

Twee maanden Volstrekt fout ingeschat politiek spel Oordeel in de raad van 20 december uitgesproken Stroom van reacties –Op straat –Tante Pos –Mail –En telefoon Ik ben er nog druk mee!

Bedankt Voor de samenwerking met zeer velen van u Voor uw vertrouwen in de gemeente en mij waardoor veel is gerealiseerd Voor uw aanwezigheid, de mooie woorden en geschenken Een langdurig warm bad, heerlijk!

Uitdaging

Natuurlijk tijd voor jezelf, reizen… Ik ben voornemens mij te vestigen als kleine zelfstandige –Project- en procesbegeleiding –Coaching –Solutions –Presentaties –Dagvoorzitterschappen AnchorMate Motto: Niets moet, alles kan

Echte Uitdaging een vrije val, een sprong naar ….

Uitdaging toch nog een keer in het openbaar bestuur Als ik nou eens…………….

Uitdaging Als ik nou eens met alle kwaliteiten die me zijn toegedicht de laatste tijd een nieuwe landingsplaats uitzoek op vertrouwd terrein

Ik ga die uitdaging aan en stel me in 2006 kandidaat voor de post van

Basisprincipes Integriteit Respect Daadkracht

Handelsmerk Binden Verbinden Communiceren

Voordelige aanbieding Goedkoopste burgemeester ooit OZB kan vast procentje minder 4 jaar garantie op betrokkenheid en inzet

Voorwaarden De invoering van de gekozen burgemeester De huidige burgemeester gaat niet op de zeepkist Ik ga als onafhankelijk kandidaat

Hoop Met velen van u in contact te blijven Contacten leiden tot mijn hoofdlijnenprogramma Een sterk campagneteam om me heen Op uw steun

Begin Mijn campagne begint komende maand al met de lancering van de website De domeinnaam heb ik al, nu de echte titel nog.

Dankjewel Oud-Beijerland

Dankjewel Oud-Beijerland You’ve got friends Carole King: You’ve got a friend