Jacky X FC STELENBAAN Ronde 10 – Jacky X. 1. Deze Griekse veldheer en geschiedschrijver leefde van 430 tot 354 voor Christus. Hij was leerling van Socrates,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Kinderboekenweek Klaar voor de start!
Advertisements

Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Mattheus 12: Toen antwoordden Hem enige der schriftgeleerden en farizeeën en zeiden: Meester, wij zouden wel een teken van U willen zien. Maar Hij.
De barst in de kruik Vertaald uit het Duits. Freddy Storm – 06/2010.
Votum en Zegengroet Zingen: Psalm 19: 1, 3, 6 Gebed Kidsmoment
Maak een werkstuk over de jou toegewezen persoon …
Samen groeien in Christus. De Heer kennen Samen groeien in Christus De Heer kennen Hoe leer je hem kennen?
Waarom zijn er zoveel oorlogen ?
Anne frank.
Paragraaf 6.2 Vorige les: Nederlanders en de wereldeconomie
FC STELENBAAN Ronde 2 - Thema Thema X.
>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Ronde 3 Stelenbaan Quiz Nr Drie FC STELENBAAN Ronde 3 – SQND.
>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Ronde 3 Stelenbaan Quiz Nr Drie FC STELENBAAN Ronde 3 – SQND.
Raveleijn.
Zingen Vers 1 Jezus is mijn toeverlaat.
Er was eens een kasteel en daar woonde een koning.
Reformatie en renovatie
Mattheüs: Jezus de Zoon van Abraham, van David Marcus: Jezus de dienstknecht, de obed-JHWH Lucas: Jezus is de Zoon van Adam Johannes: Jezus is de Zoon.
Zzz 2Koningen 11: Kronieken 22/23 2Koningen 11: Kronieken 22/23.
Door Lotte en Laura. Inhoud De tijdsbalk Ody wie? Mythes Waarom kennen we hem nu.
Tekst1 KVD. tekst1 boek 2 Illustratie aan de hand van Xenophon, Anabasis I.3 §4-6 Context: Cyrus de Jongere is - na een vermeende (?) aanslag op zijn.
Verbonden … Van boven bekeken
Hoofdstuk 2.
Wie nodig je als eerste uit?
Thema voor vanavond is:
Kerstnacht 2012 God is bij de mensen komen wonen. Lucas 2: 6 – 7 Maria bracht een zoon ter wereld, haar eerstgeborene. Ze legde hem in een voederbak, omdat.
Onze Vader in de hemel.
En inderdaad haar handen werden weer warm.
Jezus kennen als degene die leeft. 1.zo kan Hij voor je pleiten.
Oudheid ( ca. 800 v.C. tot ca. 500 n.C. )
Geschiedenis van de fotografie
Hoe was het ook alweer? Oorzaak en gevolg
Romeinen Denken en Dienen.
Romeinen 7:1 – 8:2 1Weet u dan niet, broeders en zusters, ik spreek immers tot mensen die de wet kennen, dat de wet alleen gezag over een mens heeft zolang.
Hoofdstuk 3.
Multatuli Eduard Douwes Dekker (1820 – 1887).
Zingen Vers 1 Wie zich hovaardig heffen, die zal God wederstaan,
Zingen Vers 1 Zo vriendelijk en veilig als het licht
15 sept Rotterdam. Romeinen 10 9 Want indien gij met uw mond belijdt, dat Jezus Heer is, en met uw hart gelooft, dat God Hem uit de doden heeft.
Jacky Ickx FC STELENBAAN Ronde 10 – Jacky Ickx. 1. Deze Griekse veldheer en geschiedschrijver leefde van 430 tot 354 voor Christus. Hij was leerling van.
FC STELENBAAN Ronde 2 Sjaalom. Why? Tell me why!.
FC STELENBAAN Ronde We zoeken de naam van een in 1940 geboren Nederlandse journalist, schrijver en essayist. Hij behaalde talloze prijzen, wij.
Het grootste verschil tussen het boek en de film is de inleiding, de film begint met een scène waarin 3 kleine meisjes een geest.
Thema X FC STELENBAAN Ronde 2 – Thema X. 1. Hij heeft een hele tijd geneeskunde gestudeerd maar dat bleek niets voor hem te zijn. Zijn ware passies blijven:
FC STELENBAAN Ronde We zoeken de naam van een in 1940 geboren Nederlands journalist, schrijver en essayist. Graag de naam van de mens die we zoeken.
Zingen Vers 1 Christus, onze Heer, verrees, Hal – le – lu - ja!
Thema X FC STELENBAAN Ronde 2 - Thema. Bier FC STELENBAAN Ronde 2 - Thema.
Columbus Door vicky en maaike.
FC STELENBAAN Ronde 2 Sjaal om Y ? Tell me Y !. FC STELENBAAN Ronde 2 TAFARARESSAY ….…….Y....…….Y………Y……..Y…….Y……Y…..Y….Y…Y..Y.YY.
De Kamiel Kafka – ronde FC STELENBAAN Ronde 10 – Kamiel Kafka.
Zingen Vers 1 God, enkel licht, voor wiens gezicht
De Kamiel Kafka – ronde FC STELENBAAN Ronde 10 – Kamiel Kafka.
Leestekens 5 vwo.
Het verhaal Bella Swan is altijd anders geweest. Ze doet geen enkele moeite om zich aan te passen aan wat de populaire kliek op school dicteert. Wanneer.
Preek psalm 115 Niet ons, HEER, niet ons, geef uw naam alle eer,
Wat moet je weten aan het einde van de les?
12 juli 2015 Zoetermeer. Romeinen 1 1 Paulus, een dienstknecht van Christus Jezus, een geroepen apostel, afgezonderd tot verkondiging van het evangelie.
Gedenken wij hoe Christus leed die God is en echt mens. Die Koning in drie talen heet doorleed de dood intens. Martelende angst te zijn, het hart een vlam.
De val van Jericho Jozua 5: en Jozua 6
Spaanse Meesters 4 Portretten.
13 dec Zoetermeer. Psalm 27 4 Eén ding heb ik van de HERE gevraagd, dit zoek ik: te verblijven in het huis des HEREN al de dagen van mijn leven,
Ik was verheugd, toen men mij zei: Laat ons naar 't huis des HEREN gaan, om voor Gods aangezicht te staan. Kom, ga met ons en doe als wij. Jeruzalem, dat.
Een pastoor van een klein dorpje komt erachter dat Marietje zwanger geworden is (van hemzelf) !
Toegewijd aan de Bijbel. Ezra 7:1 en 6 Later, tijdens de regering van Artaxerxes, de koning van Perzië, vertrok een zekere Ezra uit Babylonië. Hij was.
(uit museum Simon van Gijn – Dordrecht) Wesley Sneijder – Inter Milaan – 1984 Jaar: € ,00 Maand: € ,00 Auto: Mini Cooper S Cabrio Nigel.
Renaissance De wedergeboorte.
15 mei 2015 Urk 10 kenmerken van Gods geest in Romeinen 8.
Illustratie van Kees de Kort Marcus 10:49-52 En Jezus stond stil en zei dat men hem roepen moest. Toen riepen ze de blinde en zeiden tegen hem:
V5- literatuurgeschiedenis
Tweede adventszondag 10 december 2017
Transcript van de presentatie:

Jacky X FC STELENBAAN Ronde 10 – Jacky X

1. Deze Griekse veldheer en geschiedschrijver leefde van 430 tot 354 voor Christus. Hij was leerling van Socrates, nam deel aan de veldtocht van Cyrus de Jonge tegen Artaxerxes II, en voerde na de slag bij Cunaxa in 401 voor Christus de achterhoede van het Griekse leger aan, op de terugtocht door het binnenland en langs de kust van Klein-Azië. Deze 'tocht der tienduizenden" heeft hij op getekend in zijn Anabasis. Een ander werk is zijn Hellenica. FC STELENBAAN Ronde 10 – Jacky Ickx Xenophon

2. We zoeken een Britse actrice van koninklijke afkomst. Haar moeder is Prinses van Joegoslavië. We kennen haar vooral als Amanda Carrington uit de TV-serie Dynasty. FC STELENBAAN Ronde 10 – Jacky Ickx Oxenberg

3. In 1859 schreef een teleurgestelde ambtenaar uit Nederlands-Indië, Eduard Douwes Dekker, onder de schuilnaam Multatuli een boek met als titel.... Dat boek was een felle aanklacht tegen de mistoestanden als gevolg van het Nederlandse bewind in Nederlands-Indië. De naam van het boek is ook het keurmerk geworden voor eerlijke handel. FC STELENBAAN Ronde 10 – Jacky Ickx Max Havelaar

4. Als we het mogen geloven maakt dit voetballend schoonmaakmiddel uw huis grondig schoon en laat het daarenboven ook nog een frisse geur achter. FC STELENBAAN Ronde 10 – Jacky Ickx Ajax

5. We zoeken de naam van de "fee van het licht" in de Rode Ridder verhalen. FC STELENBAAN Ronde 10 – Jacky Ickx Galaxa

6. Hij is Baron sinds 1993 en regisseur van de film van vraag 4 in ronde 3. FC STELENBAAN Ronde 10 – Jacky Ickx Coninx

7. Als we "Any minute now" linken aan Stephan en David de Waele, dan hebben we het over... FC STELENBAAN Ronde 10 – Jacky Ickx Soulwax

8. We zoeken een Zwitserse stad waar een jaarlijks internationaal televisiefestival doorgaat. In 1999 was het de eer aan " de Mol" om de prestigieuze Gouden Roos in ontvangst te mogen nemen. FC STELENBAAN Ronde 10 – Jacky Ickx Montreux

9. Hij is de vishandelaar van het dorp en draagt steeds een vis in de hand ter verdediging van zijn handel. Hij leeft in de constante angst dat zijn vis niet vers zou zijn, hetgeen hem wel eens - vooral door Hoefnix - verweten wordt. FC STELENBAAN Ronde 10 – Jacky Ickx Kostunrix

10. En de laatste vraag van deze ronde, we zoeken de voornaam en naam van ZIJN dochter. FC STELENBAAN Ronde 10 – Jacky Ickx Vanina Ickx

1. Xenophon 2. Oxenberg 3. MaxHavelaar 4. Ajax 5. Galaxa 6. Coninx 7. Soulwax 8. Montreux 9. Kostunrix 10. VaninaIckx FC STELENBAAN Ronde 10 – Jacky X