Periode opdracht 1 innovatie: Trend: Trends en innovaties ”High Beer” “Friends for Friends”
Inhoudsopgave: Voorblad Inhoudsopgave Algemene trends in de horeca. Zichtbare trend “Friends for Friends” Zichtbare innovatie “High Beer” Bedrijfsformule. Bedrijfsformule: “personeel” Bedrijfsformule: “product”en “plaats” Bedrijfsformule: “presentatie” Bedrijfsformule: “plaats” en “promotie”
algemene trends in de horeca tapas & all you can eat "Hollandse korst" samenwerking tussen bedrijven "Feedie App"
zicht bare trend: "Friends for Friends" “Friend for Friends” welkomst drankje Lopend buffet diverse hapjes dj met swingende muziek Kennis maken met het bedrijf. Vrienden van het bedrijf of personeel.
zichtbare innovatie: "High Beer" “High Beer” bieren: Leffe Blond Leffe Tripple Leffe Bruin “High Beer” hapjes: mini broodje hamburger broodje knackworst bitterballen verschillende soorten kaas en worst nootjes mini carpaccio mini saucijsjes bittergarnituur Lust u de bieren niet? Geen probleem u kunt ook normaal bier bestellen.
Bedrijfsformule: “het Wapen van Marion” onze Producten zijn: Hotel kamers restaurant + braserie zalen Bedrijfsformule: “het Wapen van Marion” Prijs is gemiddeld. Personeel is laag in opleiding. Promotie is voldoende: Social media website e-mail booking sites veilingsites de plaats ligt tussen strand en duingebied. De presentatie is natuurlijk en industrieel.
Bedrijfsformule: personeel Directeur: Jan van Marion Administratie: Els management Technische Dienst: Bas Chefkok: Peter F&B Manager: Huib Sales & marketing: Miranda Frontoffice manager: Patricha Rene Maikel Receptie medewerkers Pauline & Leontine keukenpersoneel Fulltimers Nacht portier Partimers Ambulanten Ivon Stagaire`s Stagaire`s Houskeeping
Bedrijfsformule: Plaats: Product: Omgeving: Logies verstrekkend: - strand, duinen en bos Activiteiten: - mountainbiking - scootertochten - wandel routes - varen enz. Logies verstrekkend: - 101 kamers - comfort - standaard - suite - uitzicht op land, duin of natuurgebied. Food & Beverage: - brasserie / restaurant - bar / lounge - 12.00/21.30 keuken - 06.00/01.00 brasserie + bar/lounge. - zelfde kaart in de brasserie en in het restaurant. Zalen: - 7 zalen - reserveren van 5 tot 400 personen - vergaderingen - conferenties - trainingen en cursussen - bruiloften enz.
Bedrijfsformule: Natuurlijk en industrieel: Bedrijfskleding: Presentatie: Natuurlijk en industrieel: Bedrijfskleding: Zwarte broek paarse blouse Zwarte sloof zwarte schoenen
Bedrijfsformule: Prijs: Promotie: Prijsklasse: middel Eigen website Social media Booking sites Veiling sites Strippenkaart actie Eigen e-mail bestand