Peter Klosse, Emily Teunissen & Tom Keller Kennis in Bedrijf, 27 november 2014.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Business mapping Business model canvas.
Advertisements

Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
De wereld draait door Uitzending De wereld draait Door.
Instructional rounds •Vorm van community of learners •Gebaseerd op de netwerken zoals die bij medici worden onderhouden •Richt zich op de kern.
Samenwerken aan “rechtstreeks toegankelijke hulp”.
Mannus Menting 11 november 2009 Project Week 1 Foto’s van reclame onderweg.
Digital Natives vereisen een herontwerp van het onderwijs
WORKSHOP GESLAAGD IN HET VAK: ROC MONDRIAAN – DE HAAGSE HOGESCHOOL 3 OKTOBER 2013 ONDERNEMERSCHAP EN ONDERWIJS.
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.
Altijd meer aandacht 2012 Welkom bij Hutten. Cijfers op een rij ✪ Nationale toonaangevende culinaire dienstverlener ✪ Brabantse gastvrijheid 1929 ✪ Bijna.
Van push naar pull Door: Guido Derkx - Juni 2012 ‘Het verbinden met doelgroepen door community building’
Abstracte kunst & Onderwijs anders leren kijken - anders leren denken
Strategisch relevant middenkader & leiderschap
Jubileum event The battle for talent; 1+1=3! 17 oktober 2013
Vrouwelijk ondernemen leer je zo Women inc.
Onlosmakelijk met elkaar verweven?.  ARHO  Europese ministers.
How to “glocalize” your University of Applied Sciences using Transnational Living Labs as an instrument Arjan Koeslag Account Manager HBO-NESO 2 oktober.
Praktijkpresentatie:
Titel auteur oktober /10 Verbinden van Onderwijs en Onderzoek Ontwerpgerichte kennisontwikkeling, praktijkgericht onderzoek door studenten en docenten.
Titel auteur oktober /10 Verbinden van Onderwijs en Onderzoek Ontwerpgerichte kennisontwikkeling, praktijkgericht onderzoek door studenten en docenten.
Who are stakeholders? Financiele gegevens? Omroep?
Gemaakt door: Cas van de Pol, Joost Blitterswijk, Amber Janssens & Tessa Gumbs.
“No problem can be solved from the same level of consciousness that created it. We must learn to see the world anew.” Albert Einstein.
Duurzaam, gepassioneerd en geëngageerd talent!
Healthy Lifestyle & Hospitality HLH
Stichting werkkring 29 maart De beleidsagenda van de beroepsgroep.
Dialoog gaat online verder
Europalaan 24 | 6199 AB Maastricht-Airport | T | www
Innovatie-gunstig Johnson & Johnson
In het ‘nieuwe’ leren maakt de docent veel gebruik van You Tube
Crowdsourcing Tim Versluijs. Inhoud Motivatie Wat is crowdsourcing? De acht stappen De vormen van crowdsourcing Voorbeelden Voordelen en gevaren Rol van.
Basis communicatieplan
Leren in de regio Marc van Rooden, 26 mei Wat is RegioLeren Regio Leren is het ontwikkelen, uitbouwen en onderhouden van een regionale kennisinfrastructuur.
Plan van aanpak Duurzaam denken en doen op De Kleine Aarde Tom Bade.
Jeroen Bertrams Twitter: jeroenbertrams ANVR Congres 2014.
Oefening 17 p. 97 – les 5.
 Ondernemerschapspaspoort De reis naar de arbeidsmarkt van de toekomst, kun je vastleggen, de route bepaal jezelf! Waarom een paspoort: De Nederlandse.
Meer dan de som der delen De verankering van duurzaamheid in de gehele schoolorganisatie 14 november 2014.
Welkom op donderdag 22 januari 2015 Vanaf 17:00 tot 19:00 uur (incl
Met communities werken aan innovaties in de GGZ en VGZ
Basisschool Bernardus en basisschool Willibrordus vormen samen één onderwijsgemeenschap De belangrijkste drie doelen van de samenwerking zijn:
Centrum voor Innovatief Vakmanschap
Gebruikersvereniging en platform voor Nederlandse en Belgische Progress gebruikers – Van origine OpenEdge – Verbreding naar andere producten (Rollbase,
The Next Web conferentie 25 en 26 april. Hoofdvraag Wat zijn de meest inspirerende bedrijven die tot de verbeelding spreken en hoe komt dit?
Visie & Strategie.
Nothing Is As It Seems Lesson 4 Romeo and Juliet.
Robin van Lieshout MyCE. What is MyCE.com? Community Users share knowledge and news User interaction, building reputation 4 million unique visitors per.
“What the food?” Voorop in de Vergroening Even voorstellen.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Steven van Belleghem. - Inspirator bij B-Conversational - Frequente spreker op congressen en binnen bedrijven. - Business coach en geeft advies omtrent.
Werken in een arbeidsorganisatie
Zo doen we dat op De Wissel. Inhoud  Onze visie  Onze doelen  Afspraken  Tips  Facebook  Twitter  Youtube  Tot slot.
Beleving en consumenten gedrag
Drie sociaal ondernemers die geloven in samenwerken
Werken in een arbeidsorganisatie
Werkgroep Communicatie/BioPassie Willemien van den Broek, WB.. Stylist Food Henk Gerben, consument Evelyn Muller, Estafette/Odin Daniëlle Schols, projectmanager.
Bijeenkomst aandachtsfunctionarissen Sociale netwerk versterking - Sociaal kapitaal - 10 maart 2016 PF Gezin & Omgeving.
Kompas voor het diplomalandschap. Ik vind het belangrijk om te weten wat het verschil is tussen de diploma’s van Wetenschap & Technologie Internationaal.
Zorgacademie Parkstad Limburg 1 November 2012 SER-BzK.
De humor van ( ) Zijn echte naam is Samuel Clemens. Hij werd geboren in 1835 in Missouri en gestorven in 1910 na carrière als schrijver en humorist.
P1 VisitBrabant.nl. Ruimte en vastgoed Natuur en stad Opleidingen en arbeidsmarkt Gastvrijheid Events en iconen Innovatie Brabant heeft volop potentie.
Bedrijven en kennisinstellingen: doen waar je goed in bent! Louise van Weerden Lector “SMEs in International Business” Saxion Veenendaal, 28 januari seminar.
Zonvoornop. Zonnepanelen Zakelijk Zonnepanelen voor Bedrijven  Heeft u een bedrijf met een grootverbruikaansluiting? Dan kunnen zonnepanelen een erg.
Nederland verspilt jaarlijks: €4.4 miljard euro! Aan goed voedsel.
Themagroep ICT en de lerarenopleider
Wie ben ik?. Wie ben ik? Een verhaal Wij bleven leunen op traditie.
A Healthy sense of Trust
Vaeshartelt - Maastricht April 2018
Workshop – ambities delen
Transcript van de presentatie:

Peter Klosse, Emily Teunissen & Tom Keller Kennis in Bedrijf, 27 november 2014

Hotel Management School Maastricht Take Feel Share The next step in hospitality

Take the next step in hospitality De student en de Hotelschool

Feel the next step in hospitality Teaching Hotel Château Bethlehem

Share the next step in hospitality Hospitality Consultancy

Als Apple zou zijn zoals de meeste andere bedrijven, dan zouden zij zich profileren als een bedrijf dat goede computers maakt (What), die er mooi uitzien en makkelijk te gebruiken zijn (How). In werkelijkheid begint Apple midden in de cirkel bij Why. Ze vertellen wat de visie is van het bedrijf, namelijk het uitdagen van de status quo door anders te denken. De manier waarop ze de status quo uitdagen is door het maken van producten die mooi ontworpen zijn en gemakkelijk te gebruiken (How) en laten dat nu net computers zijn (What).

Als Apple zou zijn zoals de meeste andere bedrijven, dan zouden zij zich profileren als een bedrijf dat goede computers maakt (What), die er mooi uitzien en makkelijk te gebruiken zijn (How). het uitdagen van de status quo door anders te denken In werkelijkheid begint Apple midden in de cirkel bij Why. Ze vertellen wat de visie is van het bedrijf, namelijk het uitdagen van de status quo door anders te denken. De manier waarop ze de status quo uitdagen is door het maken van producten die mooi ontworpen zijn en gemakkelijk te gebruiken (How) en laten dat nu net computers zijn (What).

Als Apple zou zijn zoals de meeste andere bedrijven, dan zouden zij zich profileren als een bedrijf dat goede computers maakt (What), die er mooi uitzien en makkelijk te gebruiken zijn (How). het uitdagen van de status quo door anders te denken het maken van producten die mooi ontworpen zijn en gemakkelijk te gebruiken In werkelijkheid begint Apple midden in de cirkel bij Why. Ze vertellen wat de visie is van het bedrijf, namelijk het uitdagen van de status quo door anders te denken. De manier waarop ze de status quo uitdagen is door het maken van producten die mooi ontworpen zijn en gemakkelijk te gebruiken (How) en laten dat nu net computers zijn (What).

Als Apple zou zijn zoals de meeste andere bedrijven, dan zouden zij zich profileren als een bedrijf dat goede computers maakt (What), die er mooi uitzien en makkelijk te gebruiken zijn (How). het uitdagen van de status quo door anders te denken het maken van producten die mooi ontworpen zijn en gemakkelijk te gebruiken computers In werkelijkheid begint Apple midden in de cirkel bij Why. Ze vertellen wat de visie is van het bedrijf, namelijk het uitdagen van de status quo door anders te denken. De manier waarop ze de status quo uitdagen is door het maken van producten die mooi ontworpen zijn en gemakkelijk te gebruiken (How) en laten dat nu net computers zijn (What).

Why?

- Samenwerking met bedrijven, organisaties en de beroepspraktijk - Praktijkgerichte kennisontwikkeling, onderzoek en leeromgeving - Verbinding onderzoek en onderwijs - Leren in communities Het onderwijs- en onderzoeksprogramma van Hotel Management School Maastricht onderscheidt zich door haar accent op hospitality in care & cure

Horizons in Hospitality & Foodservice Take the next step in hospitality

Hospitality Consultancy Share the next step in hospitality

Gastronomy in Foodservice Take, Feel & Share the next step in hospitality Research lines in Gastronomy - Gastronomy & Sustainability - Gastronomy, local food & tourism - Gastronomy & Hospitality - Gastronomy & Health

Why?

How?

What?

The Golden Circle

Wij geloven dat gastvrijheid het verschil maakt in de zorg! door onderwijs, alumni, organisaties en de zorg te verbinden en kennis te delen platform Hospitality & Gastronomy in Healthcare

Hospitality & Gastronomy in Healthcare een platform dat onderwijs, alumni, organisaties en de zorg verbindt en waar kennis gedeeld wordt resultaat = community

& dit kunnen wij samen doen!

Peter Klosse Emily Teunissen Tom Keller Samen zetten wij graag die next step!