Door Andrea Piombo 2 CMD-I Internet Of Things. Internet of things “LIFX” WAT IS LIFX? LIFX is een LED-lamp die je via WI-FI verbindt met je draadloze.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Samen werken aan inzetbaarheid en mobiliteit 1. Grote veranderingen • Jeugdzorg heeft te maken met grote veranderingen: • Transitie • Gemeenten worden.
Advertisements

Online strategie - Websites in 2012 Info dag - 15 Maart 2012.
WORKSHOP. EEN CPU MAKEN VAN UW COMPUTER. Dinsdag 05 / 04 / Door; Tom Roef, bestuurslid. Sodipa Computerclub.
Welkom bij Best Buddies Nederland
Dyslexie Deze spreekbeurt van Eva, groep 6, gemaakt voor school, november Mijn spreekbeurt gaat over dyslexie.
“Hoe kom ik aan klanten?”
Bouw je eigen website met gratis software Je eigen website bouwen  Waarom?  Eigen zaak (  Vereniging (
Samen opvoeden; ouders en pedagogisch medewerkers
Waarom wij een hond willen
De Vonk van Hoogezand-Sappemeer Woldwijkcentrum 13 maart 2013.
Mijn naam is Willem Wind. Mijn naam is Willem Wind En ik ben hoogbegaafd.
Door: Tim Ties Deniz Jerom Sten
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Thinkquest2 versie 2013 info: vanaf februari 2013.
Meer dan Voetbal 17 november 2010 VSG Zuid De maatschappelijke rol van voetbal.
Identiteit is geen kwestie van kiezen, maar van delen. SOPOW, 31 oktober 2012 Vereniging Openbaar Onderwijs.
Welkom bij de cursus Handig met Internet! Handig met Internet -Wat doet u al met internet? -Wat wilt u nog meer met internet doen? -Hoe kunt u beter.
Door Ramòn Janssen, Tim Helwegen en Niels Killaars. Home Interaction System RJTHNK.
Welkom Luk Van Gompel Jeugdsportcoördinator K.K.Turnkring “Moed en Volharding” Berkenbos vzw Regiocoördinator – Limburg – GymnastiekFederatie.
‘Nee zeggers’ – bewoners die niet meedoen
© De Coninck Sofie en © Onze maatschappij is multicultureel.
Effectieve interventies tegen jeugddelinquentie
Hoi allemaal!. Ik ben Mo, en ik ga jullie iets vertellen over integratie.
Dankdag 2013 “Denk je aan danken?”.
HET CURRICULUM VITAE = VISTEKAARTJE NUMMER 2
Oriëntatiepunten voor een geslaagde wijkaanpak. De burger is in de eerste plaats zelf verantwoordelijk voor zijn welzijn. Activeren is goed luisteren.
SOCIAL RETURN ROTTERDAM Hoe communiceer je social return?
Verzuiling en ontzuiling in Nederland
Ruimtevaartquiz De Maan De.
Welkom op onze thema-avond
Les Informatica 02/03/2004 Yperman Hans
Samen werken aan een gezonde regio!
Uitwisseling Roermond
PRESENTEREN KUN JE LEREN
Voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan.
Social Media Door Dyonne en Yanthe
Leerlingen ontwikkelen apps
Hoe wordt de verbinding thuis gemaakt
NOS Journaal Kijk een week lang het NOS Journaal. Ga op zoek naar de succesfactor.
Duikboot Waarom brandt er ‘s nachts rood licht in een duikboot als er gevaar dreigt?
Ontwikkeling Gouden Standaard
Een onverwacht feest Les 2
Zorgdragen voor anderen: wat komt er in de praktijk van terecht? Femmianne Bredewold 3 oktober 2014.
N T E R C I E F D E K N A CREATIEF DENKEN.
Handvaten voor een eerste gesprek
Leerlingenraad Wat ging er aan vooraf.
Lof der Oppervlakkigheid
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Reflecteren met leerlingen tijdens kunstzinnige en culturele activiteiten. Hoe motiveer je leerlingen om te reflecteren, zodat zij inzicht krijgen in hun.
Welkom bij Immersive space, de flashles Tijdens deze lessen, leren wij je werken met het programma adobe flash.
Waarom wordt uw gemeente ook leeftijdsvriendelijk?
Informatieavond Kinderen, Ouders en Internet.  Blogs  Chatten  MSN  Beveiliging  Links.
Door: Andrea Piombo 2 CMD-I VIRALE MARKETING. VIRALE MARKETING ? VIRALE MARKETING WAT IS HET ? Lijkt op mond-tot-mondreclame verstrekt door het internet.
 Samenwerking  Participatie  Organisaties  Projecten.
Ismay Sonnemans & Khedy Gorissen
Pasen 2015 Groep 5, 6, 7 en 8 ‘t Bolwerk.
Online filmpjes maken. (
JONGEREN Pagina 24 t/m 50.
Online filmpjes maken. (
11 Diversiteit & inclusie July 30, Overzicht Diversiteit en inclusie zijn een integraal onderdeel van onze business. Het is essentieel dat u.
Skillzz Handleiding voor mentor Powered by. Waarom Skillzz? Jouw school vindt het belangrijk dat: Jullie als klasgenoten nog beter met elkaar omgaan Dat.
1 Phone Challenge Workshop 2015 Niveau 1+2 mbo. Introductie.
Groepsdynamica & Interactief communiceren
Les 1 Harrie Manders (sidekick Erne Thuys)
Workshop Portret Fotografie. Tips voor betere portretfoto’s 1. Stel scherp op de ogen 2. Gebruik een grote diafragma opening 3. Fotografeer op ooghoogte.
Verschillende rollen en stijlen
CKO werkdag Halverwege de cyclus Kijken naar eigen werk en werk van anderen Aanpak uitwisselen Werkbladen maken in mixgroepen.
Instrument voor ontmoeting, een verbonden buurt en meer:
Hoofdstuk 1 Wie ben je? Wat kun je? Wat wil je?
Transcript van de presentatie:

Door Andrea Piombo 2 CMD-I Internet Of Things

Internet of things “LIFX” WAT IS LIFX? LIFX is een LED-lamp die je via WI-FI verbindt met je draadloze netwerk. Hierdoor kun je meerdere LIFX-lampen vanuit een speciale iPhone-app besturen. Vanaf je iPhone kun je alle lichten in je huis in of uit schakelen. INTERNET OF THINGS

Internet of things “LIFX” FUNCTIES Controleer elke licht van je iPhone/andriod (ook de contrast) Uw eigen kleur kiezen adhv u decor. INTERNET OF THINGS

Internet of things “LIFX” FUNCTIES Wekker instellen waardoor je licht aangaat wanneer je moet opstaan of dimmen wanneer je gaat slapen INTERNET OF THINGS Automatisch aan of uit Je lichten gaan aan wanneer je thuiskomt en uit wanneer je vertrekt

Sociale cohesie “De Genks, wij maken de stad” OPDRACHT: MET VERSCHILLENDE MENSEN DIALOGEN VOEREN IN GENK Positieve/negatieve dingen uit de multiculturele samenleving te weten komen Genkenaars aan het woord dus geen meningen van de auteurs, maar stemmen van honderden Genkenaren!Doel? Genkenaars bewust maken van hun eigen verantwoordelijkheid, kracht en aandeel in de samenleving.

Sociale cohesie “De Genks, wij maken de stad” RESULTATEN HOE WEERGEGEVEN ? Elke Genkenaar kreeg het eenmalig krantje ‘De Genkenaar’ in de bus. De resultaten van de dialogen kwamen naar voor in de krant “Bouw aan je stad” test en kijk hoe goed je scoort ( ksenaar/low_res_def_27.pdf ) ksenaar/low_res_def_27.pdf Thema’s? Thema’s als de opvoeding van kinderen, onderwijs, de taal, aangenaam leven in de buurt, genieten van de Genkse evenementen,… kwamen allemaal aan bod.

Sociale cohesie “De Genks, wij maken de stad” DUS HOE WEKKEN ZE SOCIALE COHESIE OP? De genks verwijst naar “familie”. Als je samenleeft in een stad ben je een beetje familie van elkaar. De genks willen alle Genkenaren de kans geven om zorgen, ideeën en toekomstplannen met elkaar te delen (d.m.v dialogen met Genkenaren en resultaten weer te geven in de krant). Je krijgt het gevoel dat je mening echt belangrijk is in je stad.

Aanbeveling voor “LIFX” om sociale cohesie te verbeteren HOE ? Communiceren met je buurtbewoners adhv je lichten (LIFX) Aan de hand van je kleur dat je instelt, de buurt laten weten als je in een mood bent voor bezoek, of juist geen bezoekers wilt (bv: Lichten op rood zetten -> Niet storen. Lichten op Blauw zetten -> iedereen is welkom voor een bezoekje) Via een app (met WiFi) kunnen bekijken wat de status v.d licht is van uw buurtbewoners (Wel tweezijdige verzoek wat je moet accepteren voor de status te zien van je buren) INTERNET OF THINGS

Aanbeveling voor “LIFX” om sociale cohesie te verbeteren VOORDELEN / NADELEN INTERNET OF THINGS Makkelijk als je niet gestoord wilt worden (of juist wel) Wie beslist welk kleur wat is (bv: rood kan ook gezien worden als romantiek ipv met rust gelaten worden), Als iemand de regels niet volgt. Zorgt voor verwarring bij de buurtbewoners. WAT ONTBREEKT ER NOG ? Een juiste belichting (uitvoering) voor overdag want dan zijn de lichten niet zichtbaar.

Bronnen BRONNEN Sociale cohesie meer-sociale-cohesiehttp:// meer-sociale-cohesie ressante%20participatietrajecten/degenks/Pages/deGenksenaar.aspxhttp:// ressante%20participatietrajecten/degenks/Pages/deGenksenaar.aspx ressante%20participatietrajecten/degenks/Documents/de%20Genksenaar/low _res_def_27.pdfhttp:// ressante%20participatietrajecten/degenks/Documents/de%20Genksenaar/low _res_def_27.pdf Internet of things handige-app/ handige-app/ reinventedhttps:// reinvented

BEDANKT VOOR UW AANDACHT INTERNET OF THINGS