 Kinderen maken foto’s van de papegaai deze worden verzonden per mms.  Op een scherm wordt de laatst gevangen papegaai in een kooi getoond  Degene.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Telenet Televisie Wat heb je nodig??.
Advertisements

Verslag wedstrijdcommissaris van een competitie- of bekerwedstrijd (Liga) Rapport du commissaire de match en competition ou en coupe (Ligue) EVC Vilvoorde,
Titel van de presentatie - Voetregel1 TYPE HIER DE TITEL VAN DE PRESENTATIE IN KAPITAAL OVER MEERDERE REGELS RUIMTE VOOR EEN SUBTITEL Naam van de spreker.
Deze presentatie mag noch geheel, noch gedeeltelijk worden gebruikt of gekopieerd zonder de schriftelijke toestemming van Seniornet Vlaanderen VZW Mijn.
Lesprogramma Scholen over Football Maties Schoolvoetbal 28 april 2014 Beverhoeve 8 Leusden tel:
Een afdelingswebsite bouwen met Google Sites
• Wat moet het doen voor de klant • Wat moet de klant doen • Input • Bewerking • Output.
Een blog waarop je allemaal dingen kan posten (filmpjes, foto's, muziek enz.) Beetje overrated + wordt heel snel saai, maar het kan voor een tijdje leuk.
Een verkooptool of webshop zonder onderhoud ? Wij hebben hem voor U ! Onze webshop stellen wij beschikbaar voor U.
Referenties. •Lear Meetsysteem Hoofdscherm Referenties •Lear Meetsysteem Statistieken.
JLC BVBA Uw partner op de Informatiesnelweg. JLC BVBA Voorne ZOERSEL Tel : +32 (0) Fax : +32 (0)
Technisch ontwerp.
AV de Liemers heeft een nieuwe website Een drie minuten durende presentatie over de nieuwe website 1.
EDSO Software. Wat is de nmegids?  Een online catalogus van uw producten en lessen.  De mogelijkheid voor scholen om in te schrijven:
Aanvraagformulier slachterijen zonder permanent toezicht
Welkom bij de presentatie van Onlinezeilen.nl. - Gratis online boekingssoftware - Automatisering voor zelfstandige schippers - Onafhankelijke platform.
Databases via internet
Automatic Delivery Rewards Tutorial. Wat is ADR? Automatic Delivery Rewards (ADR) is voor u de gemakkelijkste manier om uw favoriete producten te ontvangen.
Deze presentatie mag noch geheel, noch gedeeltelijk worden gebruikt of gekopieerd zonder de schriftelijke toestemming van Seniornet Vlaanderen VZW Creatief.
Picasa Woensdag 19 januari Wat is Picasa? Volgens Wikipedia: Picasa is een programma om foto's te bewerken en te delen. De foto's kunnen in een.
& mailings in Adlib Een overzicht van de mogelijkheden.
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
Handleiding Cency.nl Versie april De openingspagina toont foto’s van mogelijke voornemens.
Interactieve versie mbv DSB
Project : Bestelbonnen Automatisering van het verzenden van bestelbonnen via Outlook.
Het is u misschien ontgaan Nieuwsitems, RSS, e-Raden VLUG2 26 juni 2006.
Presentatie over Gras Parkieten
Workshop PHP Een productencatalogus. Case Uitgever van software wil webpagina met productgegevens publiceren op basis van catalogus. Het gaat momenteel.
3 factoren die de Google Ranking bepalen 1. Pagerank 3 factoren die de Ranking bepalen: “ Goede content “ 2. Duur op website + social media knoppen 3.
Foto’s verkleinen woensdag 25 januari Foto’s verkleinen Foto’s zijn te verkleinen door middel van: resolutie aanpassen bijsnijden/uitknippen.
De aanbodsbank van Floreality is een Internet-toepassing waarop functionaliteit en informatie worden gecombineerd. Op het moment dat de kweker toegang.
Interactieve versie mbv DSB
PHP & MYSQL LES 04 CMS: BEST PRACTICE. PHP & MYSQL 01 PHP BASICS 02 PHP & FORMULIEREN 03 PHP & DATABASES 04 CMS: BEST PRACTICE.
Instructie leerling- activatiecode
Starten met PHP Dynamischer bouwen.
SAM ( strooi- actie- management )
Klik op “Invoeren validatieboek”
Handleiding ClassDojo
Presentatie Website Oldtimer Caravan Club
Aanpassingen software
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
 De Loader Class wordt gebruikt om afbeeldingen (jpg, png, gifs) of swf’s tijdens het afspelen van het programma te laden. Ze staan dus niet in de Library.
Examentraining 2F Locatie rekenexamen.
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
Chatten. Chatten Inleiding chatten Wat is chatten? De geschiedenis Voor- en nadelen Educatief of recreatief? Wat vinden jongeren ervan? Wat vinden.
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #2 CRAFT YOUR BACKGROUND.
Chemicaliënbeheer op school en regelgeving 2 april 2015
Michele van den Aardweg Judith Kooiman mms naar:
UW S3 SCANNER SYNCHRONISEREN. Uw Scanner synchroniseren betekent: De gegevens van de scans die u uitgevoerd hebt met uw Scanner versturen naar de wereldwijde.
Client side vs Server side Server side code Code wordt op de webserver uitgevoerd Bewerkt de html die naar de gebruiker gestuurd wordt voordat die verzonden.
Wat? De nightshophop is een app (voor iphone en/of Android) waar jongeren een route langs verschillende nachtwinkels moeten volgennachtwinkels Per nachtwinkel.
Glenn Vanthournouthttp:// VV-Solliciteren - Wat / Waarom? - Algemene werking - Voordelen - Mogelijkheden sollicitanten - Mogelijkheden.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
wordPress  Het meest flexibele CMS CMS= Content Management System.
> Instagram URL. Instagram URL uitleg Door de opkomende social media kan het handig zijn social media links op uw website te (laten) plaatsen. Maar wat.
Digitaal wedstrijdformulier Jongste jeugd Oost Nederland
Communicatie Het hoe en waarom.. Communicatie Er zijn verschillende vormen van communicatie. Één van de meest gebruikte vormen is . Deze vorm roept.
TICKETMANAGEMENTPLAT FORM NEWCO BVBA GENERAAL DE WITTELAAN MECHELEN
Commercie en dienstverlening
Ontstaan van een werkstuk
Pinterest URL >.
Omdat we op onze eigen account programmeren
Versturen van data naar meerdere mensen
Handleiding Interactief Aankoop systeem (IAS)
Handleiding NODR Schade App
Overzicht: les 3 account instellen
Tweefactor authenticatie wijzigen bij SMS methode uitzetten
– Software development fundamentals
Handleiding voor medewerkers Coimbee Toolbox versie 4.0
Transcript van de presentatie:

 Kinderen maken foto’s van de papegaai deze worden verzonden per mms.  Op een scherm wordt de laatst gevangen papegaai in een kooi getoond  Degene die de meeste papegaaien “gevangen” heeft krijgt een prijs

 Nadat de foto is verstuurd wordt deze op de server opgeslagen.  De pagina wordt na controle automatisch op de site gezet.  De kooi wordt een transparante png die in een layer boven de foto komt.

MMS PHP decoder class 1)MMS wordt verzonden naar url 2)MMS wordt verzonden via WAP 3)WAP heeft lagere kosten als MMS 4)URL:

MMS PHP decoder class verbeterpunten 1)Onderzoek doen of het gebruiksvriendelijker kan om de mms te versturen, zonder de instellingen te hoeven veranderen.