Muziek: Mike Rowland Listen to your heart Wyoming is één van de staten van de Midwest van de Verenigde staten, ook de Equality State of de Cowboy State.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Machu Picchu Machu Picchu is de meest bezochte touristische bezienswaardigheid van Peru. Het ligt 70 km ten noordwesten van Cusco. Machu Picchu is gebouwd.
Advertisements

Op geologische ontdekkingstocht in Europa
10 PLEKKEN OP ONZE PLANEET DIE ER BUITENAARDS UITZIEN
ALASKAALASKA Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 10/2010.
Baai van Ushuaia - Vuurland - Argentinië Baai Ensenada - Mexico.
Once upon a time in The West. Woestijnen in… Amerika. Muziek : Ennio Morricone.
Hoofdstuk 3 Natuurgeweld deel 4
Dit is onze presentatie over:
Bolivia; Fysisch Johan van der Gaag.
Even geen kinderen om me heen. Alleen maar genieten.
Taung Kalat Het op de top van een vulkaan gebouwde klooster
Gletsjerwerking.
Patronen: Bevolkingsspreiding en cultuurgebieden
PPSX H – 658 Bezoek aan De stad Kortrijk Deel 2 Fotografie: Julia ©
Vuurval Het is absoluut super!.
Zweden Door Glen en Mathias.
GRIEKENLAND THIJS EN RUBEN. inhoud Algemeen Algemeen Topografie Topografie Inkomsten Inkomsten Landschap Landschap bijzonderheden bijzonderheden.
Wolf Thomas en Eben.
Laura-Lynn en Charlotte
Door Kobe Vanhellemont
Zweden Door Zoë Van Eynde.
Presentatie over wolven
Hindernissen bij de kolonisatie van Amerika
Waarom heb ik hiervoor gekozen? Ik heb op de Rotterdamse haven gevaren en ik wou er zelf ook meer over weten.
Wat overigens niet zo eenvoudig is, omdat 't in die zin toch wel echt 'n nationaal park is waarbij de commerciele voorzieningen tot een minimum beperkt.
We hadden 'n zogenaamde log cabin, dat is 'n hotelvoorziening, maar dan in de vorm van houten huisjes die een beetje in de natuur stonden.
Eindelijk is het zover !! We gaan emigreren. Wanneer ? De bedoeling is dat we op 16 juli het land verlaten. Waar gaan we wonen ? Op een eiland voor de.
DE AARDE BEWEEGT Danique en Jasmijn.
In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr. 32 als volgt omschreven: Richting: Sentier de Belcele à la Grande route Naam:
PowerPoint presentatie BOURGOGNE
Australië Door: Isabel en Caitlin 17 April Inhoud - 1. Geschiedenis - 2. Cultuur - 3. Eten - 4. Belangrijke steden - 5. Natuur en landschap - 6.
Nieuw-Zeeland.
Nieuw-Zeeland.
Nieuw-Zeeland.
Werelderfgoed in Nederland. Schokland  Sinds 1995 als eerste Nederlandse monument op werelderfgoedlijst  Symbool van Nederlandse strijd tegen het water.
Nieuw-Zeeland. Schets Hoofdstad: Wellington Talen ◦Engels ◦Maori Voornaamste godsdiensten ◦Anglicaans ◦Rooms-Katholiek ◦Presbyteriaans ◦Methodisme
Tianmen Mountains liggen in het noorden van de provincie Hunan, bij Dayong (China). Veel mensen denken bij Tianmen aan de beroemde Tiananmen Square, in.
Bergen door: ilknur & dina !!!.
...is een groot stadspark op het eiland Manhattan in de stad New York. Het is het bekendste park van New York en misschien zelfs van de VS. Met zo’n 25.
De Eyjafjallajökull vulkaan op IJsland in aktie
De Amazone.
Het luchtverkeer in grote delen van Europa zal ook zaterdag 17 april 2010 platliggen wegens de vulkaanuitbarsting in IJsland. De aswolk breidt zich geleidelijk.
De Eyjafjallajökull vulkaan op IJsland in aktie
Kalaallit Nunaat ‘Groenland’.
6 juni 2014 – Mike Schuurman Europese Hamster – Bever – Europese Otter
Werelderfgoed in Nederland. Schokland  Sinds 1995 als eerste Nederlandse monument op werelderfgoedlijst  Symbool van Nederlandse strijd tegen het water.
Malawi.
Kust van Ushuaia – Vuuraarde - Argentinië.
Ijsland (Ísland) De mystiek van Ijsland.
Israël Palestina.
voor een onvergetelijke vakantie!
Australië natuurgebied
ALASKAALASKA Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 10/2010.
De natuur in Noorwegen We hebben dit onderwerp gekozen omdat in Noorwegen hele mooie landschappen zijn !
Chili Atacama, de bloemenwoestijn.
Het Balatonmeer is het grootste meer (592 km²) van Midden-Europa. Het meer ligt in het westen van Hongarije en heeft een langgerekte vorm...
(REFLEXIONES) Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 01/2013.
New Zealand ligt aan de andere kant van de wereld. Als het hier lente is, dan is het daar herfst. Als het hier ochtend is, dan is het daar avond. New.
Audio Nino Bravo “América” Net zilver (Latijn Argentum), vandaar de naam Rio de la Plata, dat was de natuurlijke manier om deposito's van zilver te bereiken.
Costa Rica. Hoofdstad: San José 4,7 miljoen inwoners Religie: Christendom Oppervlakte: km2 Taal: Spaans Munt: Colon.
Wonen boven een afgrond
Vakdidaktiek Aardrijkskunde Lucien Hoogenbosch
Europa.
Machu Picchu Machu Picchu is de meest bezochte touristische bezienswaardigheid van Peru. Het ligt 70 km ten noordwesten van Cusco. Machu Picchu is gebouwd.
PLATENTEKTONIEK.
Nieuw-Zeeland.
Enkele nuttige weetjes… Ken je land!
Met woorden in de weer In het hooggebergte.
Nieuw-Zeeland.
Wie..Wat…Hoe? Wie ben ik? Wie zijn jullie? Wat hebben we nodig? Werkboek A en B, k, lesboek, basisboek, kleuren, rekenmachine, geo Wat gaan we doen? Hoe.
Transcript van de presentatie:

Muziek: Mike Rowland Listen to your heart

Wyoming is één van de staten van de Midwest van de Verenigde staten, ook de Equality State of de Cowboy State genaamd. Wyoming wordt doorsneden door de Rocky Mountains en is zeer rijk aan natuurschoon. Oorspronkelijk was de staat bewoond door indianenstammen, maar nu is ze dun bevolkt. Hoofdstad: Cheyenne

Het Yellowstone National Park is het oudste (1872) en één van de grootste (8983 km2) parken van de USA. Sinds 1978 behoort het tot het Werelderfgoed Natuur van de Unesco. In het park, dat voornamelijk uit bossen bestaat, leven bizons, herten, verschillende beersoorten, coyotes en wolven, maar er liggen ook 800 km verharde wegen.

Het Yellowstone park ligt op een enorme vulkanische hotspot… het telt meer dan warme bronnen en meer dan 200 geisers. Het park is bovendien beroemd om zij groot Yellowstone Lake (352 km2)

Ten zuiden van het Yellowstone park ligt het Grand Teton National Park met 320 km wandelpaden. Een Franse pelsjager, Dick Jackson, gaf het zijn naam naar de vorm der bergen…téton = tepel. De Grand Teton is een onderdeel van de Rocky Mountains, een bergachtig gebied, waarin gletsjers U-vormige valleien hebben uitgesleten.

Door de grote vallei, de Jackson Hole, loopt de Snake river. In de vallei vind je veel bloemen ( o.m. wilgenroosje) en overal tref je er bizons, elanden en verder bevers, otters, marters en de Amerikaanse zwarte beer. Tussen begin november en eind april is het park met sneeuw bedekt.