De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Eindelijk is het zover !! We gaan emigreren. Wanneer ? De bedoeling is dat we op 16 juli het land verlaten. Waar gaan we wonen ? Op een eiland voor de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Eindelijk is het zover !! We gaan emigreren. Wanneer ? De bedoeling is dat we op 16 juli het land verlaten. Waar gaan we wonen ? Op een eiland voor de."— Transcript van de presentatie:

1 Eindelijk is het zover !! We gaan emigreren

2 Wanneer ? De bedoeling is dat we op 16 juli het land verlaten. Waar gaan we wonen ? Op een eiland voor de Noorse kust, Hovden genaamd

3 Hovden is het grootste eiland in deze regio (+- 15km2), er wonen nu 70 mensen, 40 herten, 25 zeehonden, 20 bevers, 15 minken, 10 otters en een meeuwenkolonie. Barekstad is de “hoofdstad” van Hovden, hier komen de boten aan, wij gaan aan de oostkant wonen, zie pijl

4 Voorlopig gaan we in dit huurhuis wonen De bouw van ons eigen huis gaat ongeveer 8 maanden duren

5 En moet hier komen te staan, deze grond (+- 2000m2) hebben we reeds gekocht, over een paar maanden gaan we beginnen met de bouw van ons droomhuis.

6 En volgens onze aannemer moet dit het eindresultaat gaan worden De onderste verdieping is een gastenverblijf waar voorlopig de zus van Monique gaat wonen.

7 Click to continue Hier nog een paar foto’s van het eiland

8 Vrijdag 30 Mei zal mijn laatste werkdag zijn, tenminste bij ECI In Juni gaan we inpakken, opruimen en de laatste zaakjes regelen. Ten slotte nog wat info : In Juli gaan we dus over In Augustus gaan we bijkomen In September ga ik weer aan het werk. En daarna ?

9 Beginnen we aan een nieuw hoofdstuk in ons leven Waarbij ik toch wel regelmatig aan mijn 13 plezerige jaren bij ECI zal terug denken. Bedankt voor alles. Peter, Monique & Kayleigh


Download ppt "Eindelijk is het zover !! We gaan emigreren. Wanneer ? De bedoeling is dat we op 16 juli het land verlaten. Waar gaan we wonen ? Op een eiland voor de."

Verwante presentaties


Ads door Google