Ligplaats “Africa Mercy”,Toamasina Madagaskar Eiland ten oosten van zuidelijk Afrika Inwoneraantal ruim 22 miljoen mensen Er zijn ca. 29 artsen op 100.000.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Syrië Syrië is een land in het Midden-Oosten en heeft ca. 4,5 keer de oppervlakte van Nederland. Het land telt ruim 22 miljoen inwoners. Dorcas, Tear en.
Advertisements

Opgewekt.
Voor vrouwen van vandaag in de Kerk van vandaag
Hulp & ontwikkeling Vandaag de dag leven ruim één miljard mensen in extreme armoede. Goed voedsel is voor velen onbetaalbaar en mensen.
Ik ben gedoopt! En nu..?. 5 stappen die je moet volgen nu je gedoopt bent.
CONGO Het land, de mensen en de uitdaging voor Broederlijk Delen
Zending & Hulpverlening
Water, schapen en vrouwen
Nieuwsbrief Januari - Februari 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië
1 Wat is microfinanciering ? 2 1. De financiële behoefte.
‘NIEUW LEVEN’ Door een operatie begint een voor Afrikaanse vrouwen die
In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 130 : 4 Na de zegen Ps. 27 : 3 en 4 Schriftlezing: 1 Korintiërs 6: Tekst:
Thuiszorg en zorg voor wezen, Zuid-Afrika.
Aids.
Dorcas is een internationale hulporganisatie die in twintig landen in Oost-Europa en Afrika projecten van lokale partnerorganisaties ondersteunt. Dorcas.
Onderwijs voor kansarme kinderen in Roemenië
Kinderen, het laatste uur is aangebroken. 1 Johannes 2:18 Vergeet vooral niet dat er aan het einde van de tijd spotters zullen komen, die hun eigen begeerte.
Welkom WELKOM. 'Sterven is het uitdoven van een lamp, niet de vernietiging van het licht.'
In deze dienst zal ds. H.G. Gunnink voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb Tekst: HC zondag 44. Schriftlezing: Kolossenzen 3: 1-17.
Romeinen 15:29-33 Slot en zegenbede.
Bij het kolenvuur Johannes
1 donderdag 3 januari 2013 bespreking vanaf Kolosse 4 4 donderdag 3 januari 2013 bespreking vanaf Kolosse 4 4.
Schriftlezing: Numeri 22 : 2 – 21 Zingen: Liedboek 444 : 1, 2, 3
BIDDEN IS INTIMITEIT MET GOD
Kom Hoger Teveel om te vergeven. Mattheüs 18: 21 Toen kwam Petrus bij Hem en zeide: Here, hoeveel maal zal mijn broeder tegen mij zondigen en moet ik.
Zeg nooit ; Wir haben es nicht gewust ! Hezbollah strijders Die elkaar aanmoedigen met als doel het Jodendom en Christendom te vernietigen ! In welke.
Preek.
Stichting BG Gecompliceerd divertikellijden Bare Buttocks Sessie Acute en electieve resecties VU medisch centrum Bastiaan Klarenbeek Prof. M.A.
GOED NIEUWS.
DE KRACHT DIE IN ONS WERKT. Romeinen 1:16 16 Ik schaam mij niet voor dit goede nieuws. Het is immers door de kracht van God het middel waardoor mensen.
God beantwoordt je roep om hulp Jezus Christus God beantwoordt je roep om hulp Jezus Christus Psalm 22.
Zondag 52 Geestelijke strijd. Efeziërs 6 Openbaring 12 1 Petrus 5 Zondag 52.
Een kans voor plattelandshuishoudens in Albanië
1 29 juni 2014 Zoetermeer. Filippi 4 4 Verblijdt u in de Here te allen tijde! Wederom zal ik zeggen: Verblijdt u!... DANKT te allen tijde in de naam van.
HET KARAKTER VAN EEN LEIDER
DORCAS VOEDSELACTIE 2014.
WELKOM IN DE CHRISTUS TRIUMFATORKERK
19 En Jered leefde, nadat hij Henoch verwekt had, achthonderd jaar; en hij verwekte zonen en dochters. 20 Al de dagen van Jered waren negenhonderdtweeënzestig.
Water, schapen en vrouwen Jacob’s ideetje. Genesis En Laban zeide tot Jakob: Zoudt gij, omdat gij mijn bloedverwant zijt, mij dienen om niet?
Stichting Alodo Lokale inkomsten gezondheidszorg 25 maart 2010.
In actie voor de allerarmsten
Niets zonder Gods zegen
De Heer is mijn Herder  Intimiteit Heel persoonlijk: mijn Herder
Bid mee, help mee en geef!.
Welkom in deze kerkdienst
Zondagavond 8 maart 2015.
!ju Zondag 2 november zijn de diensten om uur en uur in het Morgenlicht!!! Thema ochtenddienst: “Doorgeven van het geloof” Na ochtenddienst.
Bid mee, help mee en geef!. Zuid-Afrika lijdt… Armoede, gebroken gezinnen en taboes rond aids ontwrichten de samenleving. Zuid-Afrika: veel gebroken gezinnen.
Microkredieten voor vrouwen en mannen in zuidwest Kenia.
Wandelen voor Water is een kindergerichte campagne die elk jaar plaatsvindt in de week rondom de VN World Water Day, op 22 maart. Dit jaar op woensdagochtend.
Welkom in deze kerkdienst
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Informatiebijeenkomst [plaats]. Opening Leviticus Iemand die als vreemdeling in jullie land verblijft, mag je niet onderdrukken. 34 Behandel vreemdelingen.
Trans World Radio Laat het Evangelie overal horen!
Gonneke Campen Directeur Nederland YOUNG AFRICA. Wij geloven in de kracht van jongeren en in de potentie van Afrika. In samenwerking met lokale ondernemers.
Job en businesscenter in Korça, Albanië.
Door een gratis operatie begint een NIEUW LEVEN voor Afrikaanse vrouwen die lijden aan blaasfistels (VVF)
HET LICHAAM Almudena Molina Cobos. HET LICHAAM (lichamen)
Door een gratis operatie begint een NIEUW LEVEN voor Afrikaanse vrouwen die lijden aan blaasfistels (VVF) ee.
In actie voor de allerarmsten
Ons lichaam.
Omdat élke vrouw kostbaar is!
Het district Mymensingh in Bangladesh is een achtergebleven gebied
Omdat élke vrouw kostbaar is!
Wat denken jullie? Als iemand honderd schapen bezit en een daarvan dwaalt af, zal hij er dan niet negenennegentig in de bergen.
Wir haben es nicht gewust !
Omdat élke vrouw kostbaar is!
Licht voor Syrische vluchtelingenkinderen in Libanon
Omdat élke vrouw kostbaar is!
Omdat élke vrouw kostbaar is!
Transcript van de presentatie:

Ligplaats “Africa Mercy”,Toamasina Madagaskar Eiland ten oosten van zuidelijk Afrika Inwoneraantal ruim 22 miljoen mensen Er zijn ca. 29 artsen op mensen Inkomen van 69% bevolking < 1 $ per dag Mercy Ships voorziet in gratis medische hulp voor de allerarmsten `

Missie Het voorbeeld van Jezus volgen Het Evangelie in praktijk brengen door lichamelijke en geestelijke hulp te geven aan de vergeten armen van (West) Afrika. Mattheus 25:40 “…voorwaar, Ik zeg u, in zoverre gij dit aan éé n van deze Mijn minste broeders hebt gedaan, hebt gij het Mij gedaan…” ziekenhuisschip de “Africa Mercy”, ons unieke middel.

SCREENING * Bekendmaking d.m.v. posters * Vóór-onderzoek van 7000 mensen per dag * Patiënt krijgt een afspraakkaart met dag en uur * Planning van de operaties aan boord * Ontvangst en behandeling van de patiënt

Operaties OGEN (staar, hoornvlies) OGEN (staar, hoornvlies) TUMOREN (aan gezicht, keel of hals) TUMOREN (aan gezicht, keel of hals) LIP / GEHEMELTE (gespleten) LIP / GEHEMELTE (gespleten) ORTHOPAEDIE (vergroeide ledematen) ORTHOPAEDIE (vergroeide ledematen) VVF en RVF (incontinentie bij vrouwen) VVF en RVF (incontinentie bij vrouwen) GEBIT (div. behandelingen) GEBIT (div. behandelingen) Door gebed en sponsoring GRATIS Door gebed en sponsoring GRATIS

Andere activiteiten Medische training aan boord en aan wal voor Medische training aan boord en aan wal voor O.K. - en zaalverpleegkundigen O.K. - en zaalverpleegkundigen Chirurgen en anesthesisten Chirurgen en anesthesisten Conferenties Conferenties Anesthesie Anesthesie (Kerk)leiderschap (Kerk)leiderschap Onderwijs in (geestelijke) gezondheidszorg Onderwijs in (geestelijke) gezondheidszorg (Land)bouwprojecten (Land)bouwprojecten Klinieken en Centra Klinieken en Centra