Zij zijn bezig DE OORLOG TE WINNEN. Het vuurwerk in Brussel werd afgelast uit angst voor hen Parijs-Dakar werd afgelast uit angst voor hen Omwille van.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Van schaamte naar vrijmoedigheid
Advertisements

Hoofdstuk 1A: Europeanen
Psalm 118 vers 11 (ob) De steen, dien door de tempelbouwers Veracht'lijk was een plaats ontzegd, Is, tot verbazing der beschouwers, Van God ten hoofd des.
Wees het hele jaar door dankbaar voor wat je hebt…
Deze foto’s zijn genomen tijdens betoging in Londen. Men durfde ze niet te publiceren in kranten. Vertaling van de tekst. Toegekomen uit Madrid Onthoofden.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
HOLLANDSE MAATJES. De vangst Prentenboek op basis van houtsnede uit 1840.
Uitnodiging ... Indien gij dan met Christus opgewekt zijt, zoekt de dingen die boven zijn, waar Christus is, gezeten aan de rechterhand Gods. Bedenkt.
Waarom zijn er zoveel oorlogen ?
Gelukkig zijn is ....
Parasjah (=“gedeelte”) van vandaag
Paragraaf 1 Russische revolutie
1Korinthe 6 : Korinthe 6 : Alles is mij geoorloofd, maar niet alles is nuttig...
vorige keer: verschil tussen SCHULDBETALING en LOSPRIJS voorbeeld 1: schuldbetaling...
25 aug Zoetermeer 1. Galaten 1 11 Want ik maak u bekend, broeders, dat het evangelie, hetwelk door mij verkondigd is, niet is naar de mens. 1 2.
23 maart 2014 Zoetermeer. Galaten 2 1 Daarna ging ik na verloop van veertien jaar weder naar Jeruzalem met Barnabas en nam ook Titus mede; = na het.
Aanvankelijk winnen de Arabieren -groter in aantal -beter bewapend (maar slechter getraind) Uiteindelijk wint Israël -vechten fanatieker -Arabieren geen.
6.2 Zelfstandige burgers.
Pinksteren zondag 27 mei 2012 Handelingen 2 Er verscheen aan een ieder een soort vlammen, als vuurtongen en allen werden vervuld van de Heilige Geest en.
Wie zijn Zijn leerlingen?
Strip. Wil je dat ik dit uittrek ? terug aandoen Wil je dat ik dit uittrek ?
11 september 2014 Bodegraven 1. 2 de vorige keer: 1Kor.15:12-20 :13 - geen opstanding – Christus ook niet opgewekt :14,15 – consequenties: onze prediking.
JEZUS DE RUIL JIJ.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
1 18 september 2014 Rijnsburg 18 september 2014 Rijnsburg.
1 donderdag 20 juni 2013 vanaf Hebreeen 5 10 donderdag 20 juni 2013 vanaf Hebreeen 5 10.
23 oktober 2014 Bodegraven 1. 2 terugblik... 1Korinthe 15:1-11: Christus' opstanding als historisch feit & essentie van het Evangelie Christus' opstanding.
Ik wil jou van harte dienen
Sport in de samenleving Hannah, Elselien, Erwin, Robert.
Paragraaf 6.3 Nederland in de 21e eeuw.
Welkom in deze kerkdienst
Samen in de Naam van Jezus, heffen wij een loflied aan
18 augustus 2013 Den Haag. 11 Het woord is betrouwbaar: immers, indien wij met Hem stierven, zullen wij ook met Hem leven; 12 indien wij volharden, zullen.
Vierde zondag van de veertigdagentijd zondag 15 maart 2015 Laetare ‘verheug u’ Psalm 23 De Heer is mijn herder, het ontbreekt mij aan niets. Johannes 6:
1. 39 En uit die stad geloofden vele der Samaritanen in Hem om het woord der vrouw, die getuigde: Hij heeft mij gezegd alles wat ik gedaan - heb. 2.
Gedachteniszondag 23 november 2014 Matteüs 5 vers 1-10 Gelukkig wie nederig van hart zijn, want voor hen is het koninkrijk van de hemel en zij zullen God.
Eén stem per afgevaardigde zul je bedoelen 600 burgers & boeren
22 februari 2015 Zoetermeer. negatieve associaties...  gebaseerd op huidskleur  in de Bijbel: een sociale status  in de wet van Mozes: max. 49 jaar.
Zingen Heer, U bent mijn leven, de grond waarop ik sta.
Welke groepen in Frankrijk waren ontevreden in de 18de eeuw
De vroege middeleeuwen, 500 – 1000
Dank aan het leven … voor het geloof dat de hoop in mijn hart levendig houdt. voor de engel aan mijn zijde die mij bijstaat in angst en pijn. voor de.
Paragraaf 2 Er komen weer steden.
Tijd van wereldoorlogen,
( ) Beste vriend in Muziek: The Flower Of Schotland.
Leven als een Romein Paragraaf 5.
Gedenken wij hoe Christus leed die God is en echt mens. Die Koning in drie talen heet doorleed de dood intens. Martelende angst te zijn, het hart een vlam.
GEWOON IEMAND ZIJN ..
DE IJVERIGE GROEP Mohamed, Mohamed, Haydar, Rashmita en Nisrine.
De synagoge van de Joden in het Ruhrgebied werd door de Nazi’s in brand gestoken.
En aan hen werden tongen als van vuur gezien, die zich verdeelden, en het zat op ieder van hen …..
Kinderen van het Licht Wandel in het Licht II. 1 Thess.5:1Maar wat de tijden [?] en de gelegenheden [?] betreft, broeders, is het voor u niet nodig dat.
Meetkunde 5L week 4: Meetkundige relaties: evenwijdigheid en loodrechte stand herkennen en tekenen rechte a en rechte b snijden elkaar in punt F 5L week.
H2 Pruiken en revoluties§2.3 Revolutie in Frankrijk Welke groepen in Frankrijk waren ontevreden in de 18 de eeuw en waarom waren zij ontevreden? Waarom.
Toegewijd aan de Bijbel. Ezra 7:1 en 6 Later, tijdens de regering van Artaxerxes, de koning van Perzië, vertrok een zekere Ezra uit Babylonië. Hij was.
JEZUS ZONDER HANDEN.
Paasviering 2016 CBS Op de Zandtange. Aansteken van de paaskaars Gebed.
Brief aan de Galaten -24- geloof - zonen - eenheid.
Brief aan de Galaten -45- de vrucht van de geest: geloof.
Brief aan de Galaten -20- geloof – vrijkoping belofte.
Waar gaat het over? Eind september 2015 kwamen de staats- en regeringsleiders samen in New York voor de jaarlijkse top van de Verenigde Naties. Daar.
Waar gaat het over? Eind september 2015 kwamen de staats- en regeringsleiders samen in New York voor de jaarlijkse top van de Verenigde Naties. Daar.
Eind september 2015 stelden de Verenigde Naties de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen voor.
BEELDENDE KUNST Genesis 1:26-28
Cursus 4.2 Hoe ontstond de industrie Klas 2 BK Lesweek 2
Cursus 4.2 Hoe ontstond de industrie Klas 2 KGT Lesweek 2
Welkom in de wereld van het
en ons de wereld schenkt.
Transcript van de presentatie:

Zij zijn bezig DE OORLOG TE WINNEN

Het vuurwerk in Brussel werd afgelast uit angst voor hen Parijs-Dakar werd afgelast uit angst voor hen Omwille van de veiligheid geeft men miljarden uit in Europa uit angst voor hen maar …

Hun moskeeën worden gesubsidieerd Hun imams worden betaald om de DJIHAD te prediken en zelfs De kerstversiering in het justitiepaleis van Brussel werd verwijderd OM HEN NIET TE KWETSEN

D I T is de houding die onze politiekers voor hen aannemen

Want het is voor HEN

En dit in naam van

En dit ook

En dit ook nog

Zelfs tot dit …

Nochtans … wij subsidiëren hun moskeeën, wij betalen hun imams, wij verwijderen onze kerstversiering uit het justitiepaleis van Brussel … 8 maart : dag van de vrouw ! zij heeft ook het recht om buiten te komen !

Europa reikt eindelijk de hand aan de islam