Hoe raakt een man aan seks ???

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
STUUR DIT AAN EEN SLIMME VROUW... EN AAN ALLE MANNEN... DIE ER TEGEN KUNNEN !!! Na 5000 jaar moppen over vrouwen... uiteindelijk moppen over mannen.
Advertisements

Mondeling Nederlands nieuw cursus 2 thema werk en vrije tijd.
Narcose door middel van een prikje
Relaties en seksualiteit
De Vrouw Toen God De Vrouw schiep was hij op de zesde dag nog laat aan het werk. Een engel kwam langs en zei: “Waarom duurt het maken van deze zo lang?”
Een vrouw vergezelt haar man naar de dokter.
Een vrouw te zijn.
GOEDE BAAS.
Neus-, keelamandelen en trommelvliesbuisjes
De Vrouw Toen God de vrouw schiep was hij nog laat bezig op de 6e dag.
Zo simpel is het : Bijgevolg : Wie te veel bier drinkt wordt zat,
Louis.
STUUR DIT AAN EEN SLIMME VROUW. EN AAN MANNEN. DIE ER TEGEN KUNNEN
Seksualiteit: gave van God
Denken en dienen Romeinen 12-15
Brief 19,1 “Ik ben gelukkig te vernemen dat je van goede wil bent om heilig te worden. Maar denk erom dat het niet volstaat om te beginnen, we moeten.
Bier beter als een vrouw?
Bier beter dan een vrouw?
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd !
LORENZO’S BOEKBESPREKING.
Zonder titel
11 manieren om beter met uw medemens om te gaan. Voor u iets zegt, vraag u eerst deze 3 zaken af: 1. Is het wel waar? 2. Is het lief? 3. Is het wel nodig?
Groep 3a Sjoenka gaat naar het heelal. sjoenka wil naar de ruimte. hij bouwt een raket en wil naar de ruimte. Hij bouwt de raket stevig van stenen. leonie.
Lieve zoon/dochter ....
Hoe ga jij vanavond danken?
Ingreep met kapje.
Loverboys..
Damio, o Damio, Een koning naar mijn hart Damio, o Damio Hij is wel wat apart Regeren doet hij met plezier Met een fles wijn of glaasje bier Damio, o Damio.
Intensief lezen Lees de tekst grondig door en duid kernwoorden en/of –zinnen aan. Doe dit zo. Hoe doe je dit? Volg de pijl en dan zie je het symbooltje.
Nieuwsgierig als Geoffrey is vraagt hij aan zijn vader: “Papa, wat doen die mevrouwen daar?”
De supermarkt..
Een lesje in doorzettingsvermogen
Mondeling Nederlands nieuw het verhaal
Een jonge brunette gaat de praktijk van de dokter binnen
Een bezoek aan de dierentuin !. Man en vrouw gaan samen een dagje uit naar de dierentuin...
Wanneer gij dan bijeenkomt, is dat niet het eten van de maaltijd des Heren... 1Korinthe
ONGEVAL.
GROOT ??? HOEZO MAG HET IETSJES MEER ZIJN NOG MEER KAN NIET OF WEL ????
Een man belt aan bij een jonge vrouw, die drie luidruchtige kinderen om zich heen heeft. De man zegt: "Ik doe een onderzoek naar het gebruik van vaseline.
Van Bas Bosma en Rogier Schoorl. inhoud  Opdracht a  Opdracht b  Opdracht c  Opdracht d  Opdracht e.
Een man zit 's avond behoorlijk door te zakken in een kroeg en besluit rond 2:00 uur naar huis te gaan. Hij staat op van zijn kruk en valt op de grond.
Alcohol en jongeren.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Met een gebogen hoofd zit Carmen aan tafel met haar boek. Met een moeilijk gezicht kijkt ze naar de opdrachten voor zich. Over een paar weken is haar.
* Lava.
De koperen slang!. Heer’, wij komen vol verlangen, op Uw roepstem naar Uw dis, want door schuld met schrik bevangen zoekt ons hart vergiffenis: slechts.
Naam: 1 Vul je naam in. Beantwoord zo snel mogelijk de vragen. Kijk aan het einde hoeveel je er goed had. Druk op knop om te beginnen!!
INFOSESSIE OUDER WORDEN EN ALCOHOL. OPWARMER PROGRAMMA 1. Alcoholquiz 2. Mens, middel, milieu 3. Wat als … je bezorgd bent? 4. Meer informatie?
Ismaël God hoort Bericht vanuit de hemel aan de aarde: God hoort.
‘Tot morgen. ’ roept de juf
Door te denken, te hopen en te geloven, kom je vaak het grote verdriet te boven. Muziek : Helmut Zacharias – Tanzen Möcht’ Ich.
Het is pas nadat de pastoors de biecht afgenomen hadden van vrouwen, dat zij voor het celibaat gekozen hebben.
Bier beter als een vrouw?
Een jonge brunette gaat de praktijk van de dokter binnen
Les 4 Jezus kijkt anders Wat doe ik hier vandaag?
Wolk maken Genesis 1: 6-8 “God zei: ‘Er moet in het midden van het water een koepel komen om het water te verdelen.’ En zo gebeurde het. God maakte de.
Louis.
Genesis 1: God zei: ‘Ik wil mensen maken.
Saca’s PowerPoint Presentatie
Lucas 15: Een vader had twee zonen..
“Ik heb je nog zo gezegd om niet aan mijn oren te trekken,of niet soms
3 – Hoe belangrijk is het om te genieten?
Bootje maken Opdracht:
Louis.
Pamela Anderson Met sex uispraken Muziek: Klein.
De supermarkt..
Dit is nog te klein. Hij blijft met zijn opa aan de wal.
Hoe raakt een man aan seks ???
INFOSESSIE Ouder worden en alcohol
De schatkamer 2 Een reis door de tijd.
Transcript van de presentatie:

Hoe raakt een man aan seks ??? Man wordt kwaad Geen seks Man probeert nog eens Man en vrouw spreken af vanavond seks te hebben met mekaar Het wordt avond en meneer gelooft dat hij er direct aan kan beginnen Mevrouw wordt kwaad Man irriteert mevrouw Door te vragen waarom Ze geen seks wil Een hele poos geen seks De man doet of hij het vergeten is Vrouw ontspant Man neemt aan dat de tijd rijp is en doet nog eens een poging Man struikelt over het tapijt om te tonen Hoe kwetsbaar hij wel is Mevrouw is moe Man valt in slaap Vrouw stelt voor samen Te eten Man maakt avances Man doet alsof hij Honger heeft Na uren voorbereiding Is het eten klaar Mevrouw vindt dat charmant Meneer ontdekt snel hoe ze samen Plezier kunnen hebben, ook zonder seks Mevrouw is het hier Helemaal mee eens Daarna stelt de man Voor een fles wijn te openen Man drinkt bijna De hele fles leeg Man stelt voor Samen in bad te gaan Na een paar glazen verklaart Meneer zijn liefde voor mevrouw De knie van de man is zeer snel Genezen en hij doet nog eens Een poging Meneer stelt een reis Naar Venetië voor Meneer stelt een wandelingetje Voor in de hoop dat zij hierdoor Zal ontspannen Meneer probeert een Kortere weg, maar Mevrouw weigert SEKS !!! Mevrouw duikt direct in de reisbrochures