Een kat in Harrisburg, Pennsylvania, U.S.A.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Doelloze dingen!!  Je bent vast wel ooit iets doelloos tegen gekomen? Daarover hebben wij dus een mooie presetatie over gemaakt!!
Advertisements

Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
De kinderen stellen zich graag aan u voor.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Is er leven na de dood?.
Johannes 11:1-44 Lazarus, de broer van Maria en Marta
Willem van oranje Door Kobe en Dries Wanneer leefde hij?
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
Duizenden meters boven de duizelingwekkende hellingen van de berg Shifou in de provincie Hunan, China, is een team arbeiders aan het werk bijna zonder.
Spreekbeurt van Romy Vonk Gr 6M
Koop een hond! Joske Vermeulen.
De Slippertjes.
Ape Campagne 2011 De EAZA mensapen campagne richt zich op de apensoorten die bedreigd of ernstig bedreigd zijn met uitsterven. Dit zijn alle 24 soorten.
ZAND EN STEEN.
Spanisch Eyes-James Last.
Voor een lieve vriend of vriendin
Gedichten Van Toon Hermans.
Voor vrienden die al grootouders zijn of het misschien ooit wel zullen worden met de genegenheid van iemand die dat ook is Automatische voortgang.
Het maken van een nest kijk hoe dat zij het doen !
Een glimlach… DOORGEVEN!!
2010 Zegt u vaarwel 2011 Lacht u toe
Kracht.
…..overrompeld door verdriet
De Tijger.
Godsdienst 1 1.
Godsdienst.
Mijn kat..
Woord van Leven December 2009 “Zo moet jullie licht schijnen voor de mensen, opdat ze jullie goede werken zien en eer bewijzen aan jullie Vader in de.
Jezus, Mohammed, Mozes en Boeddha
Een klein gebaar Een glas melk Op een dag, toen een een arme jongen huis aan huis kleding probeerde te verkopen om zijn studie te kunnen betalen realiseerde.
Jezus het Lam van God begraven ZATERDAG Johannes 19 vers
VREDE.
Ouder worden! grapjes-cs.
Vier broers verlieten het ouderlijk huis om te gaan studeren.. Alle vier werden succesvolle, welgestelde dokters en advocaten..
Wim Sonneveld Het dorp.
OUTLAW ♫Zet de muziek wel echt luid ! Deze presentatie loop volautomatisch. Gelieve noch uw klavier, noch de muis te gebruiken Klik nu 1X om te starten.
Hij was maar een clown in ’t wit en in ’t rood hij was maar een clown
Ernesto Cortazar “Eternal Love Affair”
Als de jeugd moe is zijn ze aan vakantie toe.
Luisteren en spreken zijn twee verschillende vaardigheden.
Een mooi verhaal voor ons als mens, van verdraagzaamheid…
Woord van Leven Maart 2015.
ZAND EN STEEN.
Licht ! Maria.
Abraham, volgend jaar rond deze tijd zal Ik bij jou terugkomen en dan zal Sara, je vrouw, een zoon hebben. Op een dag kwamen drie onbekende mannen op bezoek.
In 1987, in een klein stadje genaamd Sussex, werd een huisje helemaal vernietigd Alles werd buitengegooid, inclusief een bruin beertje... Het bleef er.
DUIZEND MOOIE DROMEN DANNA WINNER.
Pamukkale is een van de buitengewone natuurlijke wonderen in Turkije.
GEKOZEN TOT BESTE VAN HET JAAR. Als je denkt dat je ongelukkig bent, kijk naar hen.
de Bejaarden verzorgster
Door gebruik te maken van alle nieuwe technologieën met betrekking tot de vruchtbaarheid lukte het een 75 -jarige vrouw een baby te baren.
Een kat in Harrisburg, Pennsylvania, U.S.A. heeft een speciale vriend. Een kat in Harrisburg, Pennsylvania, U.S.A. heeft een speciale vriend.
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
Diana vond in 2012 haar dakloze vader toen ze foto’s maakte. Hij verliet het gezin Toen ze jong was.
Taalkundige feiten en hypothesen
Welkom Voorganger: Ds. F. Westermann Ouderling van dienst: K. Muis Muziek: Huisband Schriftlezing: Mattheus 26: 69 t/m 75.
De discipelen hadden de hele nacht gevist en niets gevangen …
Taalkennis les 4. Vragen 1 Met welke taal is het Fries het meest verwant? En het Nederlands? Hoe noemen we de taalfamilie waar Nederlands en Zweeds samen.
Kies voor respect | Presentatie Eerbied voor God, respect voor elkaar.
Eenzaamheid Wat is het en is er iets aan te doen?.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
“Alles wat jullie gedaan hebben voor een van de onaanzienlijksten van mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor Mij gedaan.” Matteüs 25, 40 Woord.
Problemen in het onderwijs Leraren zijn niet gekwalificeerd en klassen zijn erg groot. Hoewel het onderwijs gratis is, zijn de bijkomende kosten hoog.
Apen.
Exodus 20: Vier de rustdag, want dat is een bijzondere dag.
Les 18 Wat doe ik hier vandaag? Jij en vrienden
Powerpoint Els.
Pesachmaaltijd Proef hier alle onderdelen van de Pesachmaaltijd!
Onderwaterfotografie
Transcript van de presentatie:

Een kat in Harrisburg, Pennsylvania, U.S.A. heeft een speciale vriend. Een kattenbezitter nam deze foto's tijdens een paar bezoekjes.

Na het verlies van beide ouders was dit orang-oetan jong drie jaar oud Na het verlies van beide ouders was dit orang-oetan jong drie jaar oud. Hij was zo depressief dat hij weigerde om iets te eten en hij reageerde niet goed op de behandeling. Dierenartsen in de dierentuin voelden dat zich hij zou overgeven aan de dood. Bij toeval werd er een zieke zwerfhond aangetroffen in de omgeving van de dierentuin en in de behandelkamer kwam er een onvoorziene ontmoeting tot stand. Sinds die tijd zijn het onafscheidelijke vrienden.

Als gevolg van orkaan Hanna werden in South Carolina twee moederloze witte tijgertjes gered. Ze kwamen in contact met Anjana, een chimpansee, die gescheiden van zijn moeder leeft. Hanna speelt niet alleen met ze, maar hij helpt ook om hen flesvoeding te geven..... Ze zeggen dat een foto meer zegt dan duizend woorden.

Herinneringen aan Bambi en Stampertje.

Nog een fijne dag! Voor meer powerpoints op Funnysite.org KLICK HERE