Beste NVS-leden, Het eind van 2012 is in zicht en we willen als bestuur graag even terugkijken op het afgelopen jaar. Wat ons betreft was het een zeer.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

MR Vlinderbos jaarverslag 2012 – Wij zijn de MR! Oudergeleding:  ………….contactpersoon Ouderraad  Hans Waldercontactpersoon Bestuur  Yolande Bakker.
Dorpsontmoetingsdag Laar 13 juni 2011
Stichting Dorcas Een aantal mensen hebben Dorcas opgericht. Samen willen zij de allerarmste mensen helpen. Dit doen zij door geld, maar ook spullen in.
Hagelandse Bier Genieters Wie zijn wij ? In de lente van 2012, merkten twee vrienden, Jean-Marc en Kurt dat er in hun regio (Linter – Zoutleeuw – Tienen)
Nieuws van de OC Vanaf heden zal de OC (oudercommissie) om de paar maanden een update geven van onze activiteiten, zodat u inzicht krijgt waar de OC zich.
ONZE KERST- EN NIEUWJAARSWENS
je gehuild, terwijl anderen om
Activiteitencommissie terugblik 2013 vooruitblik 2014.
De prijs van de benzine € 1,22 per liter.
Aan al onze lieve vrienden En iedereen die wij kennen.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Welkom op de jaarvergadering van 4 februari 2014
Ouderraad Jaarvergadering 2012
Kerstmis.
Wij wensen iedereen een fijne vakantie!!
Ledenvergadering 23 september Agenda Wat is Rhode? Ontwikkelingen Doel/Missie werkgroep Te ontwikkelen beleid Huidige status.
voor de zomervakantie tot
Nieuwsbrief 28 maart 2013 Agenda: Vrijdag 29 maart: Leerlingen vrij (Goede Vrijdag) Maandag 1 april: Leerlingen vrij (Tweede Paasdag) Woensdag 3 april:
Hoe doe je dat? Actief Zendingswerk
Welkom op de pagina van groep 1-2C
Studiegroep Floridus Hoogeveen
Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar
Bestuur Waddinxveense Reddingsbrigade
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Nederlandse Vereniging van Budgetcoaches
Kwestie van Kreativiteit
Doelstelling Doe Een Wens Stichting: Het vervullen van de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.
Baby-zitten Hallo vrienden, Gisteren zijn jullie zeker de hele avond bezig geweest met leuke dingen doen, met de voeten omhoog aan het luieren of fijn.
Ons boerderijbezoek 5 maart 2012
Welkom, welkom, Sinterklaas 1
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
Maatschappelijke Stage
Welkom in groep 5.
Welkom Welkom op de De Cantharel. Ons motto: “Samen plezier in Leren”
School is voor iedereen Gemaakt door Manon, Marloes, Dylan, Andreas, Chloé.
De feesten Hier krijg je de feesten te zien die we op school vieren, en hoe we te werk zijn gegaan.
De ouderraad Woensdag 17 september 2008 KBS De Ark KBS De Ark van Noach Presentatie De ouderraad Nicolet in ‘t Anker.
3FM Serious Request.
B raves A mbitie L iefde L eren S ucces
Bijeenkomst ondernemersvereniging Hoogstraat voor speciale zaken ga je naar de Hoogstraat 12 september 2012.
Gelderlandshow 2007 Bemmel Het bestuur van de Gelderlandshow wil alle helpers, inzenders en bezoekers bedanken voor het mede mogelijk maken van deze.
Pasen - zondag 31 maart 2013 Het graf is open, het nieuwe Leven is opgestaan. Hij die opgestaan is wijst ons de weg door de dood en het open graf heen.
Prettige dagen, gelukkig nieuwjaar
Stichting en Vereniging
Ouderraad (OR) Ed Roos Bettina Romano Saskia Bax Jolanda Droog
Muziek : André Rieu Het jaar is weeral voorbij.
V r o l i j k K e r s t m i s Voor iedereen !.
Sensibiliseringsbrieven.
Agenda 1.Opening 2.Introductie 3.Verslag activiteiten van het afgelopen jaar 4.Financieel verslag en begroting 2014/ Verslag kascommissie 6.Afscheid/
RMC Radius verbindt Op 1 januari 2015 zijn RMC, Regionaal Maatschappelijk Centrum en Radius, welzijnsorganisatie Land van Cuijk gefuseerd. RMC Radius heeft.
Besturen van de toekomst 7 december Opzet  Discussie  Groepen 5 tot 10  Verschillend sporten  Linoit  LET OP! Niks is fout en laat elkaar uitpraten.
HC Geldermalsen We gaan “verenigen” Bijzondere Algemene Leden Vergadering HCG
Jaar 2015…. Terugblik volgt straks…. Maar eerst even…
Ontwikkelen van vakmanschap in veranderende tijden. HR netwerkbijeenkomst Tineke de Visser In voor zorg!Merel van der Ham 13 april 2016Aafje Academie.
Op naar een STER bestuur… Avond 1: De meerwaarde van een Bestuur. Avond 2: Hoe organiseren we een Scouting Vereniging. Avond 3: Vinden, Binden, Boeien.
Mijn gemeente Ons gemeentebestuur Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
1. 2 “Ik sprak laatst met een voorzitter van een hockeyclub bij ons in de regio, die een prachtig plan had ontwikkeld voor het werven van vrijwilligers.
Algemene Leden vergadering 2016 Oudervereniging Athena
Het Twickel College Borne
2017 zegt u vaarwel 2018 lacht u toe.
Om even over na te denken
Om even over na te denken
Terugblik volgt straks…
PERSBERICHT Beste schaakliefhebber,
Nieuwjaarsbijeenkomst
DE OUDERRAAD
Algemene Leden Vergadering 23 september 2016
Kennismaken met uw docent
voor actieve vaders en moeders!
Transcript van de presentatie:

Beste NVS-leden, Het eind van 2012 is in zicht en we willen als bestuur graag even terugkijken op het afgelopen jaar. Wat ons betreft was het een zeer geslaagd jaar en dat is vooral dankzij jullie enthousiaste deelname aan alle evenementen.

Zoals bijvoorbeeld: Paashaas Koninginnedagborrel EK Sinterklaas Zomerpicknick Kanotocht Marinebezoek Lampionnentocht

Maar we wensen jullie vooral Een Hele Fijne Kerst en een Gelukkig 2013 !! Nederlandse Vereniging Stavanger Het Bestuur: Martijn van der Meijs Esther Postuma Zwanieke Visser Evelien Gebuis Sandra Montoulives