GASTROLINER Waarom nog langer schrobben en schuren ?

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
TECHNIEKEN VAN VERSNIJDEN
Advertisements

Hoe ruim ik mijn kamer op?
Leads voor boekhouders, administratiekantoren en accountants
Kook methodes Kook methodes vallen onder 2 groepen die zijn:
GMP and HACCP in school restaurants
Geloof in werking GEMEENTE DOK MARCEL GENEZING GAVEN VAN DE GEEST.
JLC BVBA Uw partner op de Informatiesnelweg. JLC BVBA Voorne ZOERSEL Tel : +32 (0) Fax : +32 (0)
Spaans 24-Kitchen.
ATLANT CATERING WERK MET MEERWAARDE Opleiding Atlant WEL. Thema: Een werkdag.
Zodra treedt u binnen in de wereld van de magie...
Door Maeve,Mathieu, Manish, Marie en Daaf. Het weer met Maeve Vallely Temperatuur: min. 18 °c max. 22 °c Neerslag: er gaat veel regen zijn en op sommige.
Psalm 63:1-2 Een psalm van David, toen hij in de woestijn van Juda was. O God, Gij zijt mijn God, U zoek ik, mijn ziel dorst naar U, mijn vlees smacht.
De allergrootste liefde
Dit eten is gezond. Je moet er elke dag wat van eten.
101° MicroGourmet EXTRA CARE.
Vispannetje met kreeftensaus en kruidenbroodjes
Gehaktballetjes met krieken en rijst
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspr. titel: Draw me close - © 1994 Mercy Publishing 1/3 DICHTER AAN UW ZIJ (Kelly Carpenter.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie ©1989 Mercy Publishing 1/4 FATHER, I WANT YOU TO HOLD ME (Brian Doerksen) 1. Father, I want You.
Thema HACCP
Bizig met laden... Beweeg met muis A.U.B. Mijn bestandenuploadenhelp handleiding X Klik hier om bestandenden naar ‘’mijn bestanden’’ te copieeren.
In dit vakje zie je hoeveel je moet betalen. Uit de volgende drie vakjes kan je dan kiezen. Er is er telkens maar eentje juist. Ken je het juiste antwoord,
De dood in de pot 2Koningen
"in geen ding bezorgd" 1.
Papayediner.com Chocolatework.com. Warme desserts kunnen; Batter gebaseerd – Pannenkoeken & Beignets. Spons gebaseerd – Gebakken & gestoomde sponzen.
van onschatbare waarde...
Hoe en waarom brengt de burger zijn snoeihout snel naar de biomassa verbrander? Van consument tot biomassaleverancier.
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
Ademhaling en Verbranding
Hoofdstuk 14 Party Catering Srednja šola Zagorje.
Parasjah (=“gedeelte”) van vandaag  Exodus 35:1-38:20  Herhaling van het sabbatsgebod, het volk levert het materiaal voor de tabernakel en Besaleël leidt.
16 mei 2014.
VREDE.
Waar maak jij je druk over?. Zoek jij het koninkrijk?
Tulpen tellen Dit is een voorbeeld van een les voor leraren die kinderen willen leren tellen, aan de hand van concreet materiaal. Doel: kinderen leren.
Vers 1 De zonde spreekt haar vleiend woord, waarnaar de boze gaarne hoort, want hij wil God niet vrezen. 't Is enkel kwaad wat hij beoogt. Hij denkt dat.
Zorg voor een gezonde woning
Leefwereld Les 2 Producten van het land.
Hoe zit het ook alweer? 4 groepen 4 vragen 4 antwoorden
De kleine dingen van oma's!
Openbare veilingen in Europa Teamwork sprl Avenue de Jupille, Liège
BESLAG X DEEG (het) beslag kloppen (het) deeg kneden.
Bouw van de broodoven in BLED. 09/08/14. Levering van de bakstenen en plaatsing van de eerste bakstenen op de grond om het basisvolume te kalibreren.
Zingen Vers 1 Met heel mijn hart heb ik de HEER verwacht,
Wortelpuree met vissticks
Woordenschat groep 5 Thema 10 Les 1
van ei tot z…… Waar komt een ei vandaan ? Wanneer eet je een ei ?
Onderwerpen presentatie
Toerisme Gemaakt door: kubra & Cheyenne In Japan vind je verschillende huizen en flats oud en nieuw. Vooral op het platteland wonen er nog mensen.
Strand paviljoen in amsterdam.. Wat is De Voedsel en Warenutoriteit? (NVWA) is een Nederland agenstchap dat bij bedrijven en instellingen moeten opletten.
Dit wil ik!. Weet jij wat je wil? Of moet je daar eerst diep over nadenken?
© Metsä Tissue Oyj ı 2011 / gdr / Pagina ‹Nr.› Metsä Tissue steunt hierbij op 80 jaar ervaring in productie en verkoop van hoogwaardige vetbestendige papieren.
DE BERGREDE (3) WELKOM.
Regenwormen.
Leg al uw zorgen maar weg bij de Heer Psalm 55:23 1 LEG AL UW ZORGEN MAAR WEG BIJ DE HEER Angst – en dus vluchten? Boosheid – en dus vechten? God nodigt.
Programma Wat gaan we vandaag doen? –Waarom verspillen we voedsel? –Waar komen onze ingrediënten vandaan? –Koken –Quiz! Wat gaan we vandaag doen? -Oneerlijke.
De kip!. Hoe ziet een kip eruit? De kip Heeft ook veren, maar minder mooi gekleurd dan de haan. Kippen zijn er in veel verschillende kleuren. Kippen hebben.
HACCP.
De kleine dingen van oma's!
Trailer 'dansen op de vulkaan'
HACCP.
Woordenschat groep 5 Thema 10 Les 1
Thema 3 mijn school Week 3.
De kleine dingen van oma's!
DICHTER AAN UW ZIJ (Kelly Carpenter - Ned. tekst: Bob Ambrosius)
Wortelpuree met vissticks
Hoofdstuk 3 Water Wat gaan we doen vandaag? Opening
Voedsel bereiden.
Hoofdstuk 2 Wat gaan we doen? Terugblik Doel van vandaag Nieuwe stof
Ademhaling en Verbranding
Transcript van de presentatie:

GASTROLINER Waarom nog langer schrobben en schuren ?

Wat is een Gastroliner ?

Wat is een gastroliner ? Gastroliners worden gebruikt bij het koken,braden,bak- ken en stomen van gerechten. Het is een nylon liner Dikte : 25 µ Wordt gebruikt bij het koken met gastrovormen, het gebruik van bain marie pannen en ovenschalen Is bestendig tot een temperatuur van 204 °C Voor elk formaat bestaat een Gastroliner

Waarom Gastroliner gebruiken? U bespaart gevoelig op arbeidskosten, U zorgt voor een betere ecobalans door het niet meer gebruiken van detergenten, U voldoet aan de HACCP-normen, U voorkomt aanbakken en aanbranden van het eten, U houdt uw gerechten warmer, U verbetert de voedselkwaliteit U kan het voedsel beter bewaren.

Hoe gebruikt U de GASTROLINER ? Leg de gastroliner in de gastrovorm. Breng het voedsel in de pan Vervolgens kan u bakken, braden,stomen of gebruiken in de microwave of de oven Op het eind van de werkdag verwijder je de gastroliner om weg te gooien of u gebruikt hem om het voedsel verder in te bewaren.

Welke formaten ? 1/1 ondiep 1/1 diep ½ ondiep ½ diep 1/3 + ¼ diep 1/6 diep 280 soep pot

Gastroliner to protect and serve Developped and distibuted by Interbergco bvba Drie Sleutelsstraat AALST tel fax