Kerkdienst: rustgevend. Ten eerste dat gezorgd wordt voor het in stand houden van de dienst des Woords en van de scholen, en dat ik vooral op de sabbat,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Ik wens je De kracht van god.
Advertisements

Evangelie der genade Vragen :
Handelingen 7: 44 De tent der getuigenis hadden onze vaderen in de woestijn, zoals Hij het geboden had, die tot Mozes zeide, dat hij haar moest maken naar.
Lieve Moeder Maria, Tuinierster van de zielen,
Gebed om zegen.
Welkom in de ochtenddienst! zondag 6 januari uur | ds A. Dominee Liturgie Psalm 100:1-4 Psalm 25:2 Genesis 1:1-10 Gezang 1:1-6 Genesis 1:11-20.
Gezang 186: 1, 3 en 5 Ned. Herv. Bundel 1938
Welkom kruis Lijden hoort tot het standaardpakket en het basisonderwijs van het christen-zijn. Petrus’ eerste reactie daarop was: God verhoede het Heer!
Zingen Refrein Naar U gaat mijn verlangen, Heer Vers 1
Liedboek 8 Vers 1 Gij hemel en aarde, doet open uw oor en geeft mij gehoor. Ik spreek dat mijn woord op u regenen zou, mijn taal op u druppelt als dauw.
Romeinen 16:17-23 ernstige slotwoorden. En ik spreek jullie aan, broeders, hen in het oog te houden die onenigheden (twee- stand) teweegbrengen en struikelblokken.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1992 Universal Songs 1/4 LEID MIJ NAAR UW HEILIGDOM (Peter van Essen) 1. Leid mij naar.
WELKOM OP TOV!.
God belooft zijn volk: ‘De Telg komt u verlossen.’
Doop Friso Sake Looij en Bastiaan Mike van Noordenne Zondag 10 Mei 2009 Jesaja 49: 15 Zou het mogelijk zijn dat een moeder haar kind zou kunnen vergeten,
Romeinen 3:25b (NBV) Hij (de Vader) wil ons nu, in deze tijd, zijn gerechtigheid bewijzen: hij laat ons zien dat hij rechtvaardig is door iedereen vrij.
Het is beter eerst te ontvangen, en dan te geven
Handelingen 2 : 1-4 Jesaja 61 : 1-7
Verbonden zijn van hart tot hart Prachtig als het er is…
Op de Berg van God “Ik zal je in een kloof laten schuilen en mijn hand beschermend voor je houden tot ik voorbij ben. Als ik mijn hand weg haal,
In deze presentatie staan beide.
De weg van de rechtvaardigen is stralend als de zon.
Zing voor de Heer een nieuw lied, vertel iedereen hoe groot Hij is!
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
‘Als u iets kunt doen, heb dan medelijden met ons en help ons
AAN UW TAFEL.
WELKOM IN DE CHRISTUS TRIUMFATORKERK
28 september 2014 Zoetermeer. Openbaring 1 1 Openbaring van Jezus Christus, welke God Hem gegeven heeft om zijn dienstknechten te tonen hetgeen weldra.
Introductie De Copernicaanse Revolutie. I. De revolutie van het Oude naar het Nieuwe Verbond. A. Het Oude Verbond Focus:jou, mij, de mens Karakter: doen,
Zitten - Wandelen - Standhouden
Gemeentekring.
Preek Jakobus 2:
Psalm 111 Vers 1 Looft, halleluja, looft de HEER. Ik breng met heel mijn hart Hem eer, met allen die oprecht Hem zoeken. Groot zijn Gods werken en zeer.
Vader Zoon Heilige Geest
De wapenrusting van God 4. ZITTEN & STAAN.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: Lord of all mercy © 1997 Watershed Productions / Universal Songs 1/6 HEER.
Zingen Vers 1 Ontferm U God, ontferm U, hoor mijn klacht,
Timotheüs 1 7 Want God heeft ons niet – gegeven... 1 aorist = zonder horizon 3.
Bron van levend water opwekking 445
Gods aanwezigheid ontdekken
Jezus volgen kan niet in deeltijd
Vers 1 Wil, als ik roep, mij antwoord geven, o God van mijn gerechtigheid. U, die voor mij, in 't nauw gedreven, ruim baan gemaakt hebt in mijn leven,
Genesis 15:5 Toen leidde Hij hem naar buiten en zei: Kijk naar de hemel en tel de sterren, als u ze kunt tellen. En Hij zei tegen hem: Zo talrijk.
Startzondag-viering ‘Goede buren‘
30 aug Zoetermeer. vorige keer:  "de verheerlijking op de berg"  een visioen van de komst van Jezus Christus in zijn Koninkrijk.
Koude douche. Ik zet het je betaald (of erger) God houdt maat wanneer Hij straft.
Redding, Loon & Kroon En onze Heere Jezus Christus Zelf en onze God en Vader, Die ons heeft liefgehad en ons een eeuwige troost en goede hoop gegeven heeft.
In deze dienst zal Ds. P.K. Meijer voorgaan. Voor de dienst zingen we GK 156 Na de zegen Ps. 92: 1,2 Schriftlezing: Exodus 23:1-12 Leviticus 25:1-7 en.
Welkom in deze dankdagdienst
* Christus, het beeld en woord van God
4G Genade Gratie Genade Gratie Gunst Genade Gratie.
Verzoeking in de woestijn Mattheüs 3:16-4:
Kerkdienst in de 17e eeuw. “Verkondig de boodschap… of het nu uitkomt of niet”
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
Formulier voor de openbare belijdenis van het geloof Blz. 735 (GK) Geliefde broeders en zusters in onze Here Jezus Christus, U bent hier verschenen voor.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 714 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, De leer over de.
Zonde = ‘je doel missen’ Je wilt het doel toch niet missen?
Brief aan de Galaten -14- De twee evangeliën en twee apostelschappen.
Heidelbergse catechismus
Een gat in ons evangelie?
Wat de sabbat ons te zeggen heeft (Inleiding) Zondag 38
1.
Kind van God.
God is koning, prijs de HEER! 1 (van 6)
Jongste gemeentelid Valentijn Adriaan Johannes Samuël Joosse.
Van toen af aan was David doordrongen van de Geest van de HEER
Openbare geloofsbelijdenis
Wees krachtig!!.
Alle reden om God te prijzen!
Transcript van de presentatie:

Kerkdienst: rustgevend

Ten eerste dat gezorgd wordt voor het in stand houden van de dienst des Woords en van de scholen, en dat ik vooral op de sabbat, dat is op de rustdag, trouw tot Gods gemeente zal komen om Gods Woord te horen, de sacramenten te gebruiken, God de Here publiek aan te roepen en de armen christelijke barmhartigheid te bewijzen. Ten tweede dat ik al de dagen van mijn leven mijn slechte werken nalaat, de Here door zijn Geest in mij laat werken, en zo de eeuwige sabbat in dit leven begin.

Kerkdienst: rustgevend Ten eerste dat gezorgd wordt voor het in stand houden van de dienst des Woords en van de scholen, en dat ik vooral op de sabbat, dat is op de rustdag, trouw tot Gods gemeente zal komen om Gods Woord te horen, de sacramenten te gebruiken, God de Here publiek aan te roepen en de armen christelijke barmhartigheid te bewijzen. Ten tweede dat ik al de dagen van mijn leven mijn slechte werken nalaat, de Here door zijn Geest in mij laat werken, en zo de eeuwige sabbat in dit leven begin.

Kerkdienst: rustgevend Ten eerste dat gezorgd wordt voor het in stand houden van de dienst des Woords en van de scholen, en dat ik vooral op de sabbat, dat is op de rustdag, trouw tot Gods gemeente zal komen om Gods Woord te horen, de sacramenten te gebruiken, God de Here publiek aan te roepen en de armen christelijke barmhartigheid te bewijzen. Ten tweede dat ik al de dagen van mijn leven mijn slechte werken nalaat, de Here door zijn Geest in mij laat werken, en zo de eeuwige sabbat in dit leven begin.

Kerkdienst: rustgevend Ten eerste dat gezorgd wordt voor het in stand houden van de dienst des Woords en van de scholen, en dat ik vooral op de sabbat, dat is op de rustdag, trouw tot Gods gemeente zal komen om Gods Woord te horen, de sacramenten te gebruiken, God de Here publiek aan te roepen en de armen christelijke barmhartigheid te bewijzen. Ten tweede dat ik al de dagen van mijn leven mijn slechte werken nalaat, de Here door zijn Geest in mij laat werken, en zo de eeuwige sabbat in dit leven begin. 1

Kerkdienst: rustgevend Ten eerste dat gezorgd wordt voor het in stand houden van de dienst des Woords en van de scholen, en dat ik vooral op de sabbat, dat is op de rustdag, trouw tot Gods gemeente zal komen om Gods Woord te horen, de sacramenten te gebruiken, God de Here publiek aan te roepen en de armen christelijke barmhartigheid te bewijzen. Ten tweede dat ik al de dagen van mijn leven mijn slechte werken nalaat, de Here door zijn Geest in mij laat werken, en zo de eeuwige sabbat in dit leven begin. 1 2

Kerkdienst: rustgevend Ten eerste dat gezorgd wordt voor het in stand houden van de dienst des Woords en van de scholen, en dat ik vooral op de sabbat, dat is op de rustdag, trouw tot Gods gemeente zal komen om Gods Woord te horen, de sacramenten te gebruiken, God de Here publiek aan te roepen en de armen christelijke barmhartigheid te bewijzen. Ten tweede dat ik al de dagen van mijn leven mijn slechte werken nalaat, de Here door zijn Geest in mij laat werken, en zo de eeuwige sabbat in dit leven begin

Kerkdienst: rustgevend Het evangelie geeft rust

Kerkdienst: rustgevend Het evangelie geeft rust rust van zorgen voor jezelf

Kerkdienst: rustgevend Het evangelie geeft rust rust van zorgen voor jezelf rust door herstel van de relatie met God

Kerkdienst: rustgevend Het evangelie geeft rust rust van zorgen voor jezelf rust door herstel van de relatie met God genade, vrede, gerechtigheid

Kerkdienst: rustgevend Het evangelie geeft rust rust van zorgen voor jezelf rust door herstel van de relatie met God genade, vrede, gerechtigheid Met een gerust hart voor God staan (1 Joh 3)

Kerkdienst: rustgevend Het evangelie geeft rust rust van zorgen voor jezelf rust door herstel van de relatie met God genade, vrede, gerechtigheid Met een gerust hart voor God staan (1 Joh 3) Maak je daarom druk om je eeuwige rust

Kerkdienst: rustgevend Het evangelie geeft rust rust van zorgen voor jezelf rust door herstel van de relatie met God genade, vrede, gerechtigheid Met een gerust hart voor God staan (1 Joh 3) Maak je daarom druk om je eeuwige rust alles op alles zetten (Hebr 4)