Proefwerken en s.o.’s voor Kurzweil leerlingen

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Pagina-instelling.
Advertisements

Overdracht (grote) bestanden
AANLEIDING Projecten die studenten moesten organiseren gingen vaak mis in de voorbereiding. Vaak lag dat aan miscommunicatie en te weinig voorbereiding.
DYSCALCULIE OP DEN BONGERD
NETWERKBIJEENKOMST Dinsdag 11 januari. INDELING BIJEENKOMST  Praktische zaken –  Inhoudelijke zaken16.00 –
Beveiliging van de PC. 2 december 2004NBC Presentatie2 Waar aan denken?  Beveiliging van data  Beveiliging tegen stroomuitval  Beveiliging tegen ongewenst.
Thinkquest2 versie 2013 info: vanaf februari 2013.
Rijschool planning en administratie software
Welkom Dyslexie op Het Vlier.
Taalportfolio in Action
DYSLEXIE VOORLICHTING
Extern Geheugen Lol.
Afdeling/Naam Meervoudige installatie van Futurion op een netwerk Z:\Futurion.
Kies uw taal Klik op expéditeur/afzender. Vul de velden voor de verzending in. Deze zijn allemaal verplicht! Jan Veldstraat 1 VZW TEST.
ELO onderbouw Agenda (digenda) invullen ipv blauwe klassenboek Delen van documenten Rooster Deze powerpoint is te vinden op [klik op personeel]
Activerende Opdrachten bij Archeologie voor pakket++s
Rabobank Zoetermeer Sponsor v/h SeniorWeb Websites maken in Word les 2.
Mogelijkheden USB-sticks woensdag 27 oktober 2010.
Webmail 23 januari WEBmail Een faciliteit die op een website wordt aangeboden. Waarom WEBmail? WEBmail biedt de mogelijkheid om e- mails.
Welkom Dyslexie op Het Vlier.
Zelfstandig werken Groepen 3.
Naam van de Auteur 7 januari 2008 Resultaten onderzoek op het Twents Carmel College Magda Bruin Taaltuin twente en de inzet van Muiswerk.
Hoofdstuk 7 B
Starten met PHP Dynamischer bouwen. PHP is een een scripttaal waarmee de server pagina’s in elkaar kunt laten zetten. Het verschil met HTML: Een php pagina.
Exposantentool Handleiding. Stap 1: Start ! Ga naar de link die u via ontving van Sylvie Buydaert. Login met uw: Gebruikersnaam Wachtwoord.
Hoe werkt ProfielKluis? Profiel Kluis ProfielKluis is een on-line systeem, bedoeld voor u als Clareo-gebruiker en uw klant (consument) ClareoConsument.
Computer Club Bodegraven Organisatie en mappen. 8 januari 2013 De programma’s en bestanden staan in het externe geheugen: 1. z.g. harde schijf(en); in-
Instructie leerling- activatiecode
ComputerClubBodegraven - ccbodegraven.nl Opslaan van bestanden in de PC In de PC bevindt zich geheugen/opslag: 1. Interne opslag; wordt intern geheugen.
Basis vaardigheden PowerPoint
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
Kies Hoe en wanneer installeren Wat is het doel Hoe werkt het (7 schermen)
Moonbounce project JOTA 2011 en CAMRAS PC-klok accuraat.
Opmaat Jurisprudentie (Rechtspraak.nl) Zoekresultaten bewaren (mailen, afdrukken, opslaan) Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Back-up 9 januari Back-up Wat is een back-up en waarom “back-uppen”? Wat is een back-up? Een back-up van gegevens/bestanden is een kopie van deze.
Downloaden van muziek en films woensdag 26 maart 2014.
CsvSteekproef Hoe en wanneer installeren Wat is het doel Hoe werkt het (5 schermen)
Bestand in een map opslaan. Stap 1 Waar klik ik?
Tom Meyer. Wat is Publisher  Wysiwygwissiewikjaren 80  DTP  Digitaal kantoor  Efficiënt communicatie middel.
Hoe gebruik ik easy transfer?. Als je een nieuwe pc hebt gekocht, kun je met Windows Easy Transfer je bestanden, , foto's en instellingen overzetten.
Installatie Windows 10 woensdag 30 september 2015.
Welkom bij het vak ICT … Van Meester Muhammet.
Nu is het plan om een map op een van de 2 computers te plaatsen en die te simpel te delen naar die andere computer ook wel SFS (Simple File Sharing) genoemd.
 De leerkrachten van groep 6,7,8 en intern begeleider  Het leerlingvolgsysteem van alle jaren hier op school (2x per jaar)  Werkhouding en taakaanpak.
Systeemherstel woensdag 17 februari Systeemherstel Help, mijn computer werkt niet goed meer !! Wat nu?
Hallo Aanmelden. Opslaan. Delen. Bij Office draait het om werken zonder beperkingen. U werk gaat overal met u mee naartoe en is automatisch beschikbaar.
Powerpoint presentatie.
Coöperatief leren?? E-twinning Digitaal samenwerken in het klaslokaal (en daar buiten )
Het internet Sociale media MailBlogChattenVirussen.
Wat is een Back-up Wat is synchroniseren Wat is een kopie maken Vragen vooraf.
Inleiding….. NetOp School brengt een complete oplossing voor lesgeven op de computer voor het klaslokaal met een netwerk. NetOp School brengt een complete.
Waarom back-up (kopie) Harde schijf kapot PC vervuild (Image) Virus (Image) Verkeerde handeling waardoor Pc niet meer opstart (Image) Kopie bestanden op.
Computer Bestanden (Her)Inrichten
How to use a Imac.
HANDLEIDING MAC.
Ouders / Verzorgers leerlingen 3&4 B/K.
Deutschland stellt sich vor
Opdracht samenvatting
Overstappen van Windows live mail (WLM) naar MAIL van Windows 10
EGO-document 6 bladzijden Het eerste cijfer voor MA PTA nummer 2
12 oktober 2017 Aanwezigen & je richten op deze les.
STO 2006 Hogeschool Utrecht Kick-off presentatie 23 februari 2006.
Dit is onze bedrijfsnaam
volgende bladzijde terug
Inleiding veiligheidsmap
Computer Quiz.
Opmaken van rekeningen
voorbeeld volgende bladzijde terug
voorbeeld volgende bladzijde terug
Speedy’s go digital – basecamp base
Transcript van de presentatie:

Proefwerken en s.o.’s voor Kurzweil leerlingen Proefwerken en s.o’s (4 werkdagen voor afname) mailen naar de mediatheek* onder vermelding van: het vak – niveau en klas -> SLI@teylingen-college.nl Mediatheek mailt het document naar de docent. Docent zet het Kurzweil bestand op een usb-stick** voor de leerlingen. *Alleen werk met een hele simpele Lay-out, zonder kolommen, zonder plaatjes en alleen in de Nederlandse taal kunnen direct in Word worden ingelezen. ** USB stick ophalen bij de administratie . De leerling maakt het werk op papier of in Word (opslaan op usbstick).

Kurzweil proefwerk opslaan (op de server door de docent): Het Kurzweilbestand (kes-bestand) krijg je via de mediatheek per email. Dit kes-bestand is alleen te lezen in Kurzweil!! De docent zet dit bestand op de usb-stick voor de leerling en zet het op de server voor gebruik voor de volgende jaren. Op de server plaatsen: Ga naar: deze computer -> Data Personeel G -> LH -> Docenten. De mediatheek zet zelf alle s.o.’s en proefwerken op de G -> LH -> Everyone -> Kurzweil

De leerlingen openen Kurzweil Kurzweil gebruik bij s.o.’s en proefwerken In Kurzweil openen de leerlingen het document (usb stick docent). De leerlingen maken het so of proefwerk op papier of in Word. Het Word document zetten de leerlingen op de usb stick van de docent (met naam leerling en klas). De leerlingen openen in Kurzweil het logbook. De docent kan hier in zien wat de leerling tijdens het s.o. en proefwerk heeft gedaan.