ENKEL NA SCHRIFTELIJKE TOELATING !

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
LABOcontrol – LABOconsult
Advertisements

Vragenuur raadsvergadering 5 november 2009 inzake Egyptische Poort.
Toolbox Werken met ladders en trappen
RECHTEN & PLICHTEN VAN DE HUURDER
Informatiebijeenkomst voor bewoners
ONDERHOUD & HERSTEL TEN LASTE VAN HUURDER.
Dmv de startersregeling wil de gemeente Amersfoort de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Amersfoort.
Luifels uit smeedijzer
In aanvulling op het gemeentelijk HORECA-reglement
Huren is heerlijk Wat een moderne woningbouwvereniging allemaal kan
Preventie en schadebehandeling in de car-wash
Veiligheidsmaatregelen tijdens de inzet
WELKOM informatie avond groot onderhoud 10 oktober
Toolbox Werken met ladders en trappen
NIET TOEGELATEN VERANDERINGSWERKEN !
UNIVERSAL DESIGN De Backker Marijke, De Greef Kristof, Hendrickx Isabella, Van Herck Dave.
Informatie besluit bijstandverlening zelfstandigen (BBZ)
Dmv de startersregeling wil de gemeente Amsterdam de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Amsterdam.
Dmv de startersregeling wil de gemeente Utrecht de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Utrecht. In.
Libost-Groep Provincie Antwerpen: opmaak van een ontwerp voor de aanleg van twee vispassages op de onbevaarbare waterloop Loeijens Neetje van tweede categorie.
Onderwerpen van deze presentatie
Dmv de startersregeling wil de gemeente Arnhem de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Arnhem. In de.
Regelmaat in getallen … … …
Regelmaat in getallen (1).
& STAGEREGISTRATIE INFOSESSIE STAGE
STAPPENPLAN VOOR HET BEPALEN VAN HET BESCHERMDE VOLUME EN DE BRUIKBARE VLOEROPPERVLAKTE Vanaf 1 december 2008 Energieprestatiecertificaat RESIDENTIEEL:
Febelfin – Studiedag “De beurs vandaag” Leen Van Wambeke Retail Marketing Services Euronext Brussels.
Doel van deze presentatie!
Ontwerp steekfiets J-Design.
Heeft u in uw woning een mooie parketvloer liggen
Startersleningen zijn door veel gemeenten in het leven geroepen om de bereikbaarheid van koopwoningen te vergroten voor met name de starters op de woningmarkt.
Oude boswachterswoning in Gewestbos Ravels in concessie
Wijzigingen ontslag- en flexrecht door nieuwe Wwz
Zaalhockeyregels Spelen van de bal Speelveld / duur van de wedstrijd
VEILIG WERKEN OP HOOGTE
Ladders Sport voor sport. Ladders Sport voor sport.
Herinrichting Venloseweg Grubbenvorst 3 juni 2014.
Geachte Heer Heijn. Volgens uw wensen hebben wij uw winkelkarretjes aangepast. Wij zullen uw complete voorraad zo snel mogelijk omruilen voor de nieuwe.
Plattegrond en maquette maken
Informatiebijeenkomst Project Grondgebruik 25 juni 2013 Gebied: De Giessen.
Stadstaxi Door: Project x Taxi. inleiding Vooronderzoek Ideëntabel Conclusies Ontwerpen Definitieve ontwerp Berekening kosten Waarom wij de beste zijn!
ONTWERPEN Beplantingsplan
Rioolvervanging 'De Lors'
Valkuilen van de blokpolis
Zaalhockeyregels 2015/2016 Speelveld / duur van de wedstrijd
igoFVB01 Funderen van een bouwwerk
Hierna volgt een samenvatting van de belangrijkste rechten en plichten van de huurder van een sociale woning. Een volledig overzicht ervan vindt u terug.
Kapt. Bev. Vander Ougstraete Brandweer Deinze Versie: 8 oktober 2010
Infomoment Brandveiligheidstraject jeugdwerkinfrastructuur Gemeentebestuur Heusden-Zolder.
Inhoud  Waarom een dak isoleren?  De Vlaamse dakisolatienorm  Hoe kan men een dak isoleren?  Het Sociaal Dak isolatie Project (SDIP): Wat en voor.
Doortocht Itegem - Aanleg riolering en wegenis - Voorstelling bewonersvergadering 25 april 2013.
Project K : Rioleringswerken Wortel kolonie Voorstelling bewonersvergadering 4 september 2013.
BEELDKWALITEIT. Vormgeving; opgelegd door regelgeving Bestemmingsplan (oppervlak, hoogte, breedte, etc.) Welstandsnota (kleur, materiaal, vorm…etc.) Ruimtelijk.
Hoekenwerk gesteenten. 1 Doorlaatbaarheid van bodems Benodigdheden - grind, zand, leem, klei - 4 trechters en 8 bekers - chronometer of klok.
Structuurborden. Visualisatie hulpmiddelen inclusief training en coaching op de werkplek. Om dagelijkse problemen vast te leggen, de voortgang te bewaken.
Inrichtingswerken Tangebeek Bewonersvergadering 3 mei 2016 Marijke Van Hoorick – dienst waterlopen.
1 Gemeente Rijkevorsel: K : Wegen- en rioleringswerken in Looi – Looiweg - Smeel 14/06/2016.
1 Perceelsplitsingen - Nadere uitleg -. 2 Technisch beraad (N.a.v. raadsvoorstel perceelsplitsingen) Begrenzingen in regelingen Mogelijkheden.
MET HET OOG OP MORGEN Bewonersavond Oeververvanging vaarweg Gouwe datum & Boskoop, Waddinxveen Alphen aan den Rijn.
Werkzaamheden aan Geepstraat Steurweg, Makreel-straat, Spieringstraat
AANLEG EN ONDERHOUD BLOKELEMENTEN TRAPPEN STEENKORF ZICHTMUUR.
AANLEG BOUWKUNDIGE ELEMENTEN
AANLEG EN ONDERHOUD ERFAFSCHEIDING PERGOLA VLONDER + STEIGER
Zonnestudie Rhododendronstraat 6 Den Haag
Onderhouden bestratingen
AANLEG EN ONDERHOUD ERFAFSCHEIDING PERGOLA VLONDER + STEIGER
Les 8 Meten en Meetkunde in huis Les 9 Meten in de tuin
Infoavond ondernemers asbestdaken
Etaleren/Presenteren
Transcript van de presentatie:

ENKEL NA SCHRIFTELIJKE TOELATING ! MOGELIJKE VERANDERINGS- WERKEN ENKEL NA SCHRIFTELIJKE TOELATING !

BELANGRIJK Enkel voor de volgende veranderingswerken kunt u – NA VOORAFGAANDE AANVRAAG – de toelating bekomen vanwege de CVBA DE LEIE. Andere veranderingswerken zijn dan ook niet toegelaten !

BIJGEBOUWEN max. 1 bijgebouw (incl. vaste tuinberging) totale max. opp. : 8 m² (vb. 2 op 4 m) min. afstand t.o.v. perceelsgrens : 2 m min. afstand t.o.v. overige gebouwen : 3 m bijgebouwen aan of tegen de woning = verboden ! (vb. veranda, pergola…)

BIJGEBOUWEN vb. houten onderbouw of losse betonblokken : ONDERGROND : tijdelijk en gemakkelijk verwijderbaar, vb. houten onderbouw of losse betonblokken : verhardingen (betonplaat, gestabiliseerd zand,enz.) = verboden !

SPEELTUIGEN min. afstand t.o.v. woning : 3 m min. afstand t.o.v. perceelsgrens : 2 m van tijdelijke aard gemakkelijk verwijderbaar / zonder blijvende schade

DRAADAFSLUITINGEN enkel in achter tuin enkel gaas max. hoogte : 1,2 m betonboord = verboden poortje : in zelfde materiaal en kleur

AFSCHERMING TEGEN DE DRAADAFSLUITING DRAADAFSLUITINGEN AFSCHERMING TEGEN DE DRAADAFSLUITING doek uit donkergroene kunststof riet, hout, bamboe, kunstofhaag of -stroken zijn niet toegelaten bevestiging aan en volgens de afmetingen van de oorspronkelijke afsluiting (verboden de bestaande afsluiting te verhogen) enkel langs de binnenkant (= tuinzijde) van de afsluiting bevestigen

BEPLANTINGEN min. afstand perceelsgrens : 50 cm in achter tuin : max. 200 cm hoog in voor tuin : max. 50 cm hoog klimplanten aan gevels of daken zijn verboden

MOESTUIN enkel in achter tuin min. afstand perceelsgrens : 0,5 m max. hoogte begroeiing : 1 m duidelijk afgescheiden van het gazon tuin in oorspronkelijke staat te herstellen bij vertrek

VIJVER max. wateroppervlakte : 2 m² (= vb. 1 op 2 m) max. diepte : 1 m min. afstand t.o.v. woning : 3 m randen niet hoger dan de grond (= géén verhoogde boorden, watervallen en/of rotspartijen) enkel in achter tuin tuin in oorspronkelijke staat te herstellen bij vertrek

BELANGRIJK Niet alle voorwaarden staan in deze presentatie, enkel de belangrijkste worden vermeld. Het is dus belangrijk dat alle voorwaarden op de uiteindelijke goedkeuringsbrief nog eens goed nagelezen worden. Bij de uitvoering van andere werken dan deze uitdrukkelijk vermeld in de schriftelijke toelating en/of de niet-naleving van de opgelegde voor-waarden, kan de CVBA DE LEIE de integrale verwij-dering van de gedane werken en/of de terugbetaling van de herstelkosten eisen !

Wij danken u alvast voor uw aandacht en medewerking! Voor eventuele verdere vragen of inlichtingen kunt u steeds contact opnemen met onze diensten 056 / 31 13 64 info@deleie.be