De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zonnestudie Rhododendronstraat 6 Den Haag

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zonnestudie Rhododendronstraat 6 Den Haag"— Transcript van de presentatie:

1 Zonnestudie Rhododendronstraat 6 Den Haag

2 Eis van de zonnestudie volgens de Haagse Norm:
2 uur bezonning Tussen 19 februari en 21 oktober Zonnehoogte meer dan 10 graden Bezonning van gevels maatgevend, onafhankelijk van de plaats van de ramen Vanaf 75cm hoogte vanaf maaiveld

3 De bezonning van de gevels aan de Meidoornstraat.
De plaatjes zijn genomen op het meest kritische punt. De andere gevels voldoen. De lijn die in de gevels getekend is, is op 75 cm vanaf maaiveld. De situaties zijn zo gekozen dat de gehele gevel van 1 woning van de zon geniet, niet alleen een deel ervan. 19 februari 11.20, begin bezonning februari eind bezonning. In beide gevallen is de zonhoogte meer dan 10 graden. Precies 2 uur bezonning. De hele gevel van de woning is in de zon. Dus voldoet. 21 oktober 10.50, begin bezonning oktober 12.57, eind bezonning. In beide gevallen is de zonhoogte meer dan 10 graden. 2 uur en 7 minuten bezonning. De hele gevel is in de zon. Dus voldoet.

4 De bezonning van de gevels aan de Rhododendronstraat.
De plaatjes zijn genomen op het meest kritische punt. De andere gevels voldoen. De lijn die in de gevels getekend is, is op 75 cm vanaf maaiveld. De situaties zijn zo gekozen dat de gehele gevel van 1 woning van de zon geniet, niet alleen een deel ervan. 19 februari 14.15, begin bezonning februari eind bezonning. In beide gevallen is de zonhoogte meer dan 10 graden. 2 uur en 28 min. bezonning. De hele gevel van de woningen van de 1e en 2e etage is in de zon. Dus voldoet. De woning van de begane grond zit gedeeltelijk nog in de schaduw echter dat komt niet door de dakopbouw. 21 oktober 14.20, begin bezonning oktober 16.20, eind bezonning. In beide gevallen is de zonhoogte meer dan 10 graden. Precies 2 uur bezonning. De hele gevel is in de zon. Dus voldoet.


Download ppt "Zonnestudie Rhododendronstraat 6 Den Haag"

Verwante presentaties


Ads door Google