Fellowship of Gardening Rotarians in the Netherlands Een vrolijk kerstfeest en een voorspoedig 2012 Beste leden, In de eerste plaats een gezond en gelukkig.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het goede nieuws is: we gaan terug naar af
Advertisements

Workshopronde Woensdag 18 april
N.M.C. Goud van Oud Rit Zondag 21 mei jaar Needse Motorclub.
De vereniging staat voor keuzes groei is mooi maar groei is lastig.
Welkom WELKOM Hartelijk welkom op de informatieavond over de studiereis Londen van het Hervormd Lyceum Zuid. De begeleiders zijn: Mw P. van.
IBC NAAR PRAAG?!.
Presentatie door Theo Alberts, lid MDJC
B.B.A.T. – Limburg Organiseert Bondsdag B.B.A.T. 2 oktober 2010.
JLC BVBA Uw partner op de Informatiesnelweg. JLC BVBA Voorne ZOERSEL Tel : +32 (0) Fax : +32 (0)
Water, schapen en vrouwen
Executieverkoop ds Ten laste van de heer B. Sen, wonende te 1108 GB Amsterdam aan het adres Leksmondhof 296 Op donderdag 27 maart 2014 om
Supportersavond FC Twente Winterswijk 29 juni 2012.
Welkom bij Dit is de plaats waar we u van harte uitnodigen.
Oplossingen in Training & Opleidingen voor ons distributie kanaal.
Tuin – Timmer – Watermanagement Watermanagement Op het gebied van watertechniek zijn wij uitermate goed ontwikkeld en hebben wij u veel te bieden. Dit.
Inhoud Triodos Bank (kort) Raakvlakken met mijnbouw/goud
Nieuwsbrief 12 april 2013 Agenda: Maandag 15 april: groep 3 Blijde wei Dinsdag 16 april: groep 4 Blijde wei Woensdag 17 april: Juffendag/Lustrum Maandag.
Gevraagd: Nieuwe imkers !!!!!
Programma Welkom en doelen bijeenkomst Het gebouw, korte toelichting traject Waar staan we voor? Waar gaan we voor? Samenvatting met vragen en reacties.
Een oog voor voetbal.  Je bent jong en je bent minstens 15 jaar  Je bent niet meer zo jong …  Maar het voetbalmilieu blijft je aanspreken SCHEIDSRECHTER.
Where business meets technology
Zeilweekend 14 & 15 juni 2014 Zeilschip ‘De Vrijheid’ 1.
Voeg hier het organisatie onderdeel in
Drugs, alcohol en roken Project van klas A2c Onderwerpen:
JAARPROGRAMMA KBO GELDROP Dit jaar een speerpunt om jongere ouderen bij het onderdeel van beleid te betrekken Heeft u interesse om u verdienstelijk.
Welkom op de ouderavond van klas 3
Presentatie: Weekje Barcelona
WELKOM BIJ HET RACKETLON EVENT VOOR 55-PLUSSERS. WAT GAAN WE DOEN? Presentatie Wie zijn wij? Wat is ons doel? Geschiedenis Wat is racketlon? Waarom racketlon?
Volvo kampeerweekend Hemelvaart 2006, 25 – 28 mei Volvo Kampeerweekend Hemelvaart 2006, mei Georganiseerd door Regio Zuid.
Godsdienst 1 1.
Biowalking; natuur en gezondheid is een kans
Hulp op afstand Presentatie door Kick de Wolff Hulp op afstand Hulp op afstand Hoe kom ik van mijn SPAM af (afhankelijk van de beschikbare tijd) Hoe kom.
in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West
in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
In de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West Welkom.
JAARPROGRAMMA 2012 KBO GELDROP. JAARVERGADERING VAN KBO GELDROP OP 19 APRIL OP DONDERDAG 19 APRIL ZAL IN GEMEENSCHAPSHUIS ZESGEHUCHTEN ONZE JAARVERGADERING.
Informatieavond andere (school)tijden
Ouderraad De Kinderkei. Waarom een ouderraad? Bij de wet geregeld ‘orgaan’, GGD (Gemeenschappelijke Gezondheids Dienst) Voor de gemeenschappelijke belangen.
2.1 Jong geleerd, oud gedaan
Classic days Saab Twente 20 en 21 mei Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei, organiseert Saab Twente Classic days. Deze dagen zullen volledig in het teken staan.
Welkom op de ouderavond van klas 3 Schooljaar
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Het bacheloreindproject (BEP) 1BT04 / 1GT04
Zaalhockey (12/11/2014). 5 jongste jeugd teams 40 junioren teams 5 senioren teams.
In deze dienst zal voorgaan. In deze dienst zal Prof. dr. V.E. d’Assonville voorgaan. Na de zegen zingen we Ps. 145 : 1, 4, 5 Schriftlezing: Johannes 17.
ANW Module 2 bakkengellam.wordpress.com. Groep Dimfy Lambriex, Emma Bakker, Isa Engelen Thema Leven Hoofdvraag Is het terecht mensen te straffen voor.
Voor de buurt door de buurt De Linie vormt een klein wooneiland in een zich snel ontwikkelende omgeving. Gebouwen blijven verrijzen om ons heen en we mogen.
OPLEIDING HOCKEYTRAINER
Ghana 2013, georganiseerd door de stichtingen Via-passiereizen en Dreams in Africa itTVV7o9g.
The Tumblin’ Dice - FanClub Limburg Zaterdag 19 november 2005 Café ‘t Hoolhoes Oprichtingsdag TTD.FanClub.
Hoe ver kijk jij echt vooruit?
Externe oriëntatie 2011 Thema: De Verborgen Zone van het Ruhrgebied.
PETS organiseren. Welk thema heb je Marion ?? Ik wil fun, maar kan ik dat zeggen in deze wereld ?
Avondmaalscollecte 9 januari 2011 Noodhulp Myanmar (Birma)
Waarom? Iedereen heeft sterke en zwakke punten. Met je sterke punten kun je heel ver komen en het is dan ook van belang om deze in te zetten.
Boer Burger Coöperaties en Ketenverkorting Boer Burger Coöperaties in voedsel, energie en land zijn geweldige innovatie plaatsen voor de groei van biologische.
Op naar uitvoeringsprojecten. Wat vragen we? En wat kunt u van ons verwachten? Door Jan Kerkhof voorzitter initiatiefgroep Dommelvallei.
Vroegtijdige stotterbehandeling Het Lidcombe Programma De behandelgids van het Lidcombe Programma kan gedownload worden van de website van het Australian.
Wij. Roverscoutswet Ik beloof* mijn best te doen een goede Roverscout te zijn, iedereen te helpen waar ik kan en me te houden aan de Scoutingwet. Ik wil.
Evaluatie Centrum Parkeren 1 Banakkers. Programma Toelichting project Kaders In groepen uit elkaar Terugkoppeling 2.
Evaluatie Centrum Parkeren 1 Grauwe Polder. Programma Toelichting project Kaders In groepen uit elkaar Terugkoppeling 2.
Wereld Alzheimer Dag 2015 Vaart u mee? 21 september 2015 is door de Wereld Gezondheid Organisatie uitgeroepen tot Wereld Alzheimer Dag (WAD). Afdeling.
Presentatie Bart Hagenaars, Tim Nieuwdorp Mark van Ostaijen, Bram van Schilt.
Evaluatie Centrum Parkeren 1 Centrum-West. Programma Toelichting project Kaders In groepen uit elkaar Terugkoppeling 2.
Stadswandeling TILBURG
District Midden Brabant
NDC Goirle wandelt!.
Transcript van de presentatie:

Fellowship of Gardening Rotarians in the Netherlands Een vrolijk kerstfeest en een voorspoedig 2012 Beste leden, In de eerste plaats een gezond en gelukkig 2012 gewenst! Na een geslaagd seizoen in 2011, met dank aan de leden die aan het programma hebben meegewerkt, heeft het bestuur zich gebogen over een programma voor Gelet op de discussie tijdens de jaarvergadering heeft het bestuur pogingen in het werk gesteld, om gegeven het belang van fellowship ook nieuwe elementen in het programma te introduceren om zo de programma’s nog aantrekkelijker te maken. Daarom zijn we blij nu een programma op hoofdlijnen te kunnen aanbieden. Met als openingsklapper het bezoek aan de “FLORIADE 2012 ”, Een internationale tentoonstelling die maar eens in de tien jaar wordt gehouden. In verband met de beperkte horecamogelijkheden en de schaarse beschikbaarheid van gidsen moeten wij dit op korte termijn reserveren. Doe mee en schrijf nu in voor ons bezoek op 12 mei 2012!

Fellowship of Gardening Rotarians in the Netherlands Programma ) Op zaterdag 12 mei de Floriade 2012 in Venlo De Floriade is een grootse internationale manifestatie die maar één keer in de tien jaar wordt gehouden, ditmaal in Venlo. Meer dan 100 internationale exposanten zullen samen hulde aan de tuinbouw brengen. Het park bestaat uit vijf unieke werelden: thematische zones met elkaar verbonden door beboste gebieden. Werelden waarin je zult zien, voelen en ervaren de natuur in een voortdurend veranderende manier. Te veel om hier op te sommen. Bekijk alles ook op het internet en zie de vele mogelijkheden. Ons programma zal zijn: aankomst tussen 10:00 en 10:30 uur, individueel toegangkaarten kopen.(kan ook via het internet ) Wij zullen ontmoetingsmomenten aangeven en regelen een gezamenlijk (basis)lunch en gids(en). Daarnaast is er gelegenheid om zelf keuzes te maken. Kosten: toegang 25,00€ p.p.(kassa) en bijdrage 17,50 p.p.(penningmeester) In verband met de beperkte capaciteit van de horeca en gidsen is per ommegaand inschrijven gewenst. 2) Op zaterdag 30 juni Gorssel en omgeving Harmien Slijkhuis heeft ons in haar tuin uitgenodigd. Ook zullen we in die omgeving enkele tuinen bezoeken. 3) Op zaterdag 28 juli Tilburg en Riel Hanneke en Charles Vermeulen organiseren voor ons een programma in Brabant. We beginnen met het bezoek aan een buurtmoestuin in Tilburg en daarna gaan we naar Riel waar we worden ontvangen in hun familiehuis “‘t Muldersnest”. Dit is gelegen direct grenzend aan landgoud het Hoefke waarmee wij geassocieerd zijn. Na het bekijken van het bos/tuin wordt ons door hen de lunch aangeboden. Dit gevolgd door een rondleiding door de natuur in de omgeving begeleid door de heer de Jong.(Brabantslandschap) die naar onze ervaring boeiend verteld. 4) Op zaterdag 6 oktober ter Schuur Bezoek aan de tuin en wijngaard in de oogsttijd van Rikki en Jan van Boohemen Daar zullen we ook onze jaarvergadering 2012 houden..