Wie zijn wij? Pfleiderer-glass-works bvba werd opgericht in 2010 door Serge en Nancy Pfleiderer. Familiebedrijf met als ‘drijf’veer – kwaliteit, service.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Uw garantie op Kwaliteit & Service ,80 € - 4,00 € Hugo Verrieststraat 94 – BE 8800 Roeselare – – T(+32)
Advertisements

Transport en Infrastructuur
“Vers is van vandaag en niet van gisteren!”
“Hoe kom ik aan klanten?”
Brieven thema eten & drinken correctie. correctie brieven  Het meest ben ik erop benieuwd hoe zal onze Tsjechische voeding je smaken.
Welkom op TOV!. bidden Geloof & gevoel ‘ik merk niks van God’
Workshop: ‘Opvoedcoach vanuit eigen praktijk’
Productdossier-Breechpocket
GOMARUS COLLEGE ASSEN. 2 DE DEELNAME  We wilden vanuit de oude situatie als school een nieuwe start maken t.a.v. ons kantine aanbod en beleid. We hebben.
Introductie tot de Horeca en Hospitality Industrie
Wat wil je later worden? (en hoe kom je daar???) Groot Piloot Spuiter Voorman (M/V) Chef Lakkerij (M/V) Goed in mijn werk Oppervlaktetechnoloog (ing. Chemische.
Carnavalslogo: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde logo's!
Training Omgaan met service
Tuin – Timmer – Watermanagement Watermanagement Op het gebied van watertechniek zijn wij uitermate goed ontwikkeld en hebben wij u veel te bieden. Dit.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Maandag 14 juli 2014 Training Omgaan met service Les 2.
Stap 1. Waarom een marketingplan?
BASISUITRUSTING VOOR MISE EN PLACE
THEMA: Gods naam is….
Bij ons vrouwen gaat, samen met onze leeftijd, ook ons gewicht omhoog
De kracht van HBSoftware
WELKOM OP DE TOV!-ACTIEAVOND!
Definitie van marketing
Mensen van naam. Naam maken God wil naam maken in je leven.
Hoe vind je zekerheid in je geloof?. God kennen maakt je geloof zeker Hoe vind je zekerheid in je geloof?
Service Apotheek Farmaceutische zorg
1 CORPORATEi FINANCE.. 2 FINANCE Welkom bij Solar Finance. Solar Finance is een internationaal werkend onafhankelijke adviseur gespecialiseerd in corporate.
WIJNEN - MD BTW : BE WIJNEN-MD Houtemstraat 149, 3300 TIENEN Tel : 0498/ Fax : 016/
Van Missie via strategische doelen naar beleidsplan
Wilt u uw kleding laten bedrukken? Met een embleem, mooi plaatje, of logo? Gaat u dan naar of kleding bedrukken: mooier, beter.
Carnavalskleding bedrukken: met onze strijkemblemen bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor carnaval! Op of
Bedrijfskleding Bedrukken Deventer: full color instrijk emblemen zijn de beste oplossing voor het laten bedrukken van bedrijfskleding, werkkleding, sportkleding.
Meer informatie? Ga naar:
Meer informatie? Ga naar:
Wilt u zelf uw textiel bedrukken? Met een mooi plaatje, of logo?
Carnaval emblemen: met onze strijkemblemen bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor carnaval! Op kunt u met een paar muisklikken.
La Tierra Home cooking Cuppens Nicky.
Commercieel beleid 2 H1 Assortimentbeleid Filiaalmanager.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Wat komt er aan bod? Merk Positionering Gat in de markt Design.
Oefening 17 p. 97 – les 5.
Groep Colruyt en ‘participatie’
DigiDoc Een digitaal kantoor voor iedereen !. Ceci n’est pas du software?! 2.
12 sept 2013 Bodegraven 1. 2  vooraf lezen: 1Kor.7:12 t/m 24  indeling 1Korinthe 7  1 t/m 9: over het huwelijk  10 t/m 16: over echtscheiding  16.
Deel worden van Gods familie
" Wie zijn eigenlijk mijn PC-vrienden?"
retailmarketing paragraaf 2.6 winkelformule ken de formule
Meubelindustrie/ interieurbouw Op stap in de Welkom!
Commercieel beleid 2 H1 Assortimentbeleid Ondernemer detailhandel.
1. 39 En uit die stad geloofden vele der Samaritanen in Hem om het woord der vrouw, die getuigde: Hij heeft mij gezegd alles wat ik gedaan - heb. 2.
Emblemen maken en ontwerpen kunt u het mooist, snelst en goedkoopst op Indien u al een plaatje of logo gereed heeft liggen is het een.
26 sept 2013 Bodegraven 1. 1Korinthe 8 1 Wat het offervlees aangaat, wij weten, dat wij allen kennis bezitten. De kennis maakt opgeblazen, maar de liefde.
Ik ben naam, functie Wie zijn jullie? bedrijfsnaam Welkom bij.
Logo Borduren: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde logo's! Op logoborduren.org kunt u met een paar muisklikken stoffen logo's van foto kwaliteit.
Wetenschappelijke Revolutie, Verlichting en Franse Revolutie
Wie zijn wij? Graag willen wij ons eerst aan u voorstellen. Wij zijn Brando en Lianne met Samuel, Ruth, Salomé, Yaela en Jaimie van Oosten, Arjan, Marissa.
De post-kritische geloofsschaal Een nieuwe manier van omgaan met geloof…?
MIJN WEBSHOP YANAH PRUYM, MEB D. HOME PAGINA
Doe jij ook mee? WNF-Rangerclub en NPO Zapp presenteren: Operatie Olifant.
Is op zoek naar jou. M: Milieu O: Op S: School MOS is een organisatie die werd opgericht door het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie. Zo wil men.
Tuin tangram-cramignon. 1.Waarom deze presentatie? 2.Boomplantdag 3.Wat mag wel en wat mag niet? 4.Verzorging inhoud.
Structuurborden. Visualisatie hulpmiddelen inclusief training en coaching op de werkplek. Om dagelijkse problemen vast te leggen, de voortgang te bewaken.
Printshop Services Online Copyshop, Printshop, Printen.
In God geloven Wat is geloven? Tot geloof komen Bestaat God? God laat Zich kennen.
Vlamwerende jassen Vlamwerende kleding wordt steeds belangrijker in het kader van veilig werken. Woltex.nl levert dan ook een uitgebreid assortiment.
Uw garantie op Kwaliteit & Service 9(4) €0,80 - €5+ Hugo Verrieststraat 94 – BE 8800 Roeselare – – T(+32)
Van Missie en Visie via strategische doelen naar beleidsplan
3L week 16: ‘Wij kijken naar de natuur op tv’ © JL
Nederland en de rest van de wereld
Transcript van de presentatie:

Wie zijn wij? Pfleiderer-glass-works bvba werd opgericht in 2010 door Serge en Nancy Pfleiderer. Familiebedrijf met als ‘drijf’veer – kwaliteit, service en de meest scherpe en concurrentiele prijzen op de markt. Opgericht vanuit het geloof in het belang van het glas in combinatie met de drank die eruit gedronken wordt, dit alles in het kader van uitstraling, stijl en kwaliteit… voor Uzelf maar des te meer naar uw zaak én uw klanten toe.

Welke merken verdelen wij? Riedel, Schott Zwiesel, Zwiesel 1872, Italesse, Jenaer en l’Atelier du vin… – Riedel: ±5 reeksen + decanters – Schott Zwiesel: ±11 reeksen – Zwiesel 1872: ±4 reeksen – Italesse: ±3 reeksen + decanters en 2 speciale reeksen – Jenaer: ±3 reeksen – l'Atelier du vin: ±49 producten wijnaccessoires incl. Wijnracks Dit alles goed voor bijna 800 producten.

Waarom deze merken en producten? Riedel is natuurlijk het meest gerenommeerde kwaliteitsmerk aller tijden en combineert deze kwaliteit met vakmanschap en design. Schott Zwiesel is dé grootste fabrikant als het gaat om horeca, door het oersterke Tritan® geeft dit product tot 40% minder breuk in de professionele keuken/zaal en dit in combinatie met hun eigentijds design en innovatie op vlak van glas producten. Italesse is als Italiaans product een buitenbeentje en wil vooral design combineren met andere materialen zoals hun eigen ontwikkelde en onbreekbare Polycristal®, een product dat zich ook zeer goed leent naar buitengebruik toe (terras, tuin enz.). Ze hebben een mooi assortiment in glazen maar ook coolers, karaffen en bar-artikelen zijn hun niet vreemd.

Zwiesel 1872 levert hoogwaardig mond geblazen design glazen om een wow-effect te creëren. Jenaer spitst zich vooral toe naar combinatie van keuken en zaal. Het borosilicaat glas dat zij verwerken is enerzijds bestand tegen extreme temperaturen (+450°C -35°C) anderzijds wordt het zo fijn en elegant verwerkt dat het een plezier is om naar te kijken, zeker in het dubbelwandig (isolerend) assortiment. l’Atelier du vin vervaardigt hoogwaardige wijnaccessoires van kurkentrekkers tot wijnrekken om uw zaak in te richten, ook zij kennen de wereld van design en experimenteren dus maar al te graag met mooie én functionele tools voor uw wijn en stockage ervan.