Ik ben Peter en dit is mijn verhaal…

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Haar moeder, de Koningin, noemde men Ze woonde in een klein landje en haar vader was Er was eens een wondermooie prinses en ze noemden haar... Ze woonden.
Advertisements

De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Plaatje vrienden op een bank
Kikker in de kou geschreven door Max Velthuijs
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
De Vrouw Toen God De Vrouw schiep was hij op de zesde dag nog laat aan het werk. Een engel kwam langs en zei: “Waarom duurt het maken van deze zo lang?”
Een vrouw te zijn.
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
Oorspronkelijk werd dit reeds rondgestuurd als een Word document.
De Vrouw Toen God de vrouw schiep was hij nog laat bezig op de 6e dag.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Beelden storm.
De Slippertjes.
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
Verslag Bomen kappen groep 8, georganiseerd vanuit het IKL
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Bedrijfsbezoek Hakvoort Gemaakt door Tim, Enar, Tijn, Mitchell, Ike en Jimi.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Jack ging met z'n vriend Bob skiën. Ze namen Jack's busje en reden noordwaarts. Nadat ze enkele uren gereden hadden kwamen ze in een verschrikkelijke sneeuwstorm.
Bennie te Dorsthorst Bennie was aan het vliegen met zijn charterkist toen opeens de vleugel in tweeën brak, en kwam fladderend naar beneden met een plons,
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Digitaal Beeldverhaal
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Gedachten bij het ouder worden.
Lucy Stut Geertje van der Burgh
Dit is Isabel 1.
Antwoord op vraag SOPO1-4
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Push for life!. Een man was ‘s nachts aan het slapen toen zijn kamer plots verlicht werd en God hem verscheen. De Heer zei hem dat hij een opdracht had.
Ken je me niet meer?.
De Brievenbus Wou Niet Meer
Pasen zondag 23 Maart 2008 Opgestaan Johannes 20: 1-18 Zij hadden uit de schrift nog niet begrepen dat Jezus uit de dood moest opstaan.
Bewerkt door Jordy, Amélie & Ineke
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Dagboek van een vrouw.
JUNIOR Mijn vriend.
Anne Frank was een joods meisje uit de 2e wereldoorlog.
Concert Antwerpen. Beyoncé is een enorme inspiratie voor mij. Ik heb veel interviews met haar gelezen, en heb daarom enig idee hoe zij tegen optreden.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Gemaakt door: Jorn van Sisseren
Herder Remik en Daan Wij zijn naar de Baloo hoeve geweest En daar gaan we over vertellen.
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Het verhaal van Pasen.
Ik woon in Afrika. In een klein landje aan de westkust, het heet Sierra Leone.
Jezus roept de leerlingen
Malafide ticketdoorverkoopbureaus Uitdrukkingen. Commerciële advertenties waarin wordt geprobeerd munt te ??? uit gevoelige kwesties, zoals natuurrampen,
door groep 1-2 a basisschool De Bukehof
Wintersport 2004 Hippach, Oostenrijk /
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
Kinderen
Even voorstellen God Abr(ah)am Lot Sara(i) Hagar Ismaël Isaak.
Welkom in de samenkomst. Handelingen 3 Handelingen 3 1. Op een middag, omstreeks drie uur, het Joodse gebedsuur, gingen Petrus en Johannes naar de tempel.
DE SPIEGEL.
Pas op Leesvirus! Een verhaal geschreven door de kinderen van groep 5/6 van de Meester Sieberingschool Nieuw Balinge 2015.
De Vriendschap.
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
Prentenboek. Gijs de Super Eekhoorn. Gemaakt door Sanne, Dagmar, Rouchelle en Dian.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
5 jaar geleden is ze gestorven Enkel mooie herinneringen zijn er nog je kracht en je glimlach Voor altijd in ons hart.
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Romeinen 8:1,2 De mensen die bij Jezus horen, krijgen geen straf van God.
Transcript van de presentatie:

Ik ben Peter en dit is mijn verhaal…

Ik ben Peter. Ik ben 12 jaar en ik heb een beperking Er is iets mis met mijn ledematen

Ik was 10 toen ik met vriendjes op oudejaarsdag ging spelen met vuurwerk. We waren gezellig aan het dollen totdat een van mijn vrienden een rotjesbom wilde maken.

Had ik dat nu maar niet gedaan Had ik dat nu maar niet gedaan. Ik stond er iets te dichtbij waardoor er een rotje tegen mijn broek aankwam en een rotje schoot in mijn mouw.

Mijn broek stond in brand en mijn jas schroeide heel snel weg Mijn broek stond in brand en mijn jas schroeide heel snel weg. Voordat ik het wist had ik heel erge brandwonden. Ik ging met mijn ouders naar het ziekenhuis en ik kreeg gelijk hulpverlening.

Een deskundige keek naar mijn armen en benen en zei dat het ernstig was. Ik moest gelijk naar het brandwondencentrum.

Ik werd daar geopereerd en tijdens de operatie kwam er een complicatie Ik werd daar geopereerd en tijdens de operatie kwam er een complicatie. Mijn huid was niet sterk genoeg om aan elkaar gemaakt te worden. Ze moesten een stuk vel van mijn buik weghalen om het te maken.

Ik werd daar geopereerd en tijdens de operatie kwam er een complicatie Ik werd daar geopereerd en tijdens de operatie kwam er een complicatie. Mijn huid was niet sterk genoeg om aan elkaar gemaakt te worden. Ze moesten een stuk vel van mijn buik weghalen om het te maken.

Woordenlijst De beperking- Als je iets niet goed kan door een stoornis of je kunt je niet normaal bewegen. De ledematen- Armen en benen. De hulpverlening- Iemand die je helpt. De deskundige- Iemand die veel van een onderwerp af weet. De complicatie- onverwacht probleem wat bij het vorige probleem op komt. Waarnemen- Alles wat je voelt, hoort, ziet, proeft en hoort. Erfelijk – Iets wat je doorgeeft aan je kinderen.