Pasta carbonara.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Op de bijeenkomst voor ons super gezellige geweldige vriendenweekend
Advertisements

Sinterklaas weer in Nederland
Kook methodes Kook methodes vallen onder 2 groepen die zijn:
Indonesisch eten.
GMP and HACCP in school restaurants
Groei & Bloei Van harte welkom!.
Nieuw in Nederland U aangeboden door
Spaans 24-Kitchen.
Zuivelproducten en Eieren
Door Jeroen,Eelco en Boris
KOOKDEMO Dimitri Declercq “14 april 2007”. INHOUD Inleiding Inleiding Recepten Recepten Aardappelen in citroen gekookt; Aardappelen in citroen gekookt;
Feestelijk dessert.
Dit eten is gezond. Je moet er elke dag wat van eten.
Een heerlijke combinatie van ontbijt en lunch
Vol-au-vent met puree.
“Leonardo Project” F&B 4You
‘Niet harder werken, maar anders’ Gee de Wilde Geuzenveld-Slotermeer, 11 november 2010 VAN ODENHOVEN & DE WILDE.
Wat heb je nodig?. Pizza di Carlo - de lekkerste pizza om zelf te maken – door Oscar Zuethoff.
Mijn hobby: over het turkse eten (lachmahun)
Ovenschotel met gehakt, puree en witte kool
Vispannetje met kreeftensaus en kruidenbroodjes
Gehaktballetjes met krieken en rijst
Rijst met groentjes in een zoetzure saus
Quiche. Wat hebben we nodig? 8 sneden gekookte ham 1 pakje gerookte zalm 1 broccoli 1 prei Bakboter.
Paprikasoep met kruidenkaas
Broccolipuree met braadworst
Pasta met vis en courgette in een saffraansausje
Gemaakt door: Anouk, Wiet, Dylan, Lisan, Mats en Demi
Geluid aan ! Dit is de Vink “Fringilla coelebs”
Groenten. Welke groente is het? Klik op het vraagteken voor het antwoord.
Gemaakt door: Dennis en Quinten
Verse worstenbroodjes
Louis Paul Boon  Vlaamse schrijver Louis Paul Boon  Vlaamse schrijver  ( )
De kleine dingen van oma's!
Wok met kip, groentjes en rijst. Wat hebben we nodig? 2 uien 3 teentjes look 500 g verse boontjes 2 paprika’s 1 broccoli 1 bakje champignons 2 courgetten.
Wraps met gehakt, verse groentjes en kruidendipsaus
BESLAG X DEEG (het) beslag kloppen (het) deeg kneden.
40 liter water WATERVOETAFDRUK 1 sneetje Brood
Groentelasagna met hesp
Wortelpuree met vissticks
Spaghetti bolognese.
Balletjes in tomatensaus met puree
Gebonden soepen en puree soepen
John & Ramonda K3DA.
Durum met kebabvlees, verse groentjes en yoghurtdip
DNA extractie van een ui
Macaroni met hesp en kaassaus
Pompoenrisotto.
Macarons Middelen voor de macaron 180 g eiwit 500 g bloemsuiker 250 g amandelpoeder Kleurstof.
Welkom Naam: Sabine Waal Datum: 23 maart 2011 Opleiding: Consumptieve technieken.
Feestelijk dessert. Festijn voor zoetekauwen Wat serveer ik in een dessertenbuffet? Droog gebak Crème-au-beurretaart / kerststronk Slagroomtaart Petit-fours,
Plastic.
Snijtechniek en snedige opmerkingen 2016 CGD Snijtechniek Wim de Kock.
SAMENGESTELD DOOR PVB GOEDKOOP EENVOUDIG EN TOCH… LEKKER.
Pasen… met echt bakmanschap van je warme bakker!.
Surinaamse Gerechten.
De kleine dingen van oma's!
Module 4 – Hoofdstuk 2 PSD’s maken.
Foto Recept Pizza rondjes
Thema 3 mijn school Week 3.
Albert Heijn.
De kleine dingen van oma's!
Trukken van Groot-Moeder.
Wortelpuree met vissticks
Mol en beer.
Werkwoorden en woordenschat
Het eten.
Voedsel bereiden.
Uit daging Eten wat de stamppot schaft.
Transcript van de presentatie:

Pasta carbonara

Wat hebben we nodig? 4 pakjes gerookte spekblokjes 2 uien 2 teentjes knoflook 1 groot bakje champignons 4 eieren 3 dl melk 1 brikje room 2 pakken buisjespasta 2 pakjes geraspte kaas Olie

Schil de ui en de look en snipper deze fijn

Snijd een stukje van het steeltje van de champignons Snijd de champignons in stukjes

Doe olie in de pan en bak de gesneden ui en knoflook glazig Doe de spekjes erbij en bak deze tot ze bruin zijn

Doe de champignons in een pan en bak ze op een heet vuur Doe de champignons bij het spek en de uien

Doe de room en de 3 dl melk in een pan en verwarm dit Doe nu al roerend de geraspte kaas erbij (niet laten koken)

Doe de eitjes in een kom en kluts ze Neem de hete kaassaus van het vuur en doe al roerend de geklutste eieren erbij

Kook de pasta gaar in gezouten water Giet de pasta af

Doe de pasta bij de saus en roer alles goed om Doe de pasta op een bord

SMAKELIJK