Door Chantal Assie 8 Sprenge Wat is Hardrock Hardrock is een muziekstroming die is uitgevloeid uit de rockmuziek. Hardrock is een muziekstroming die.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Test computertermen: Deze test gaat over de vorige les. Je krijgt steeds een vraag te zien waarop je het juist antwoord moet aanklikken. Is je antwoord.
Advertisements

Paniek in de Leeuwenkuil
2 Wat was toen het grootste het grootste probleem van de van de FOD?
Het begint in De Klimop De eerste kleuterklas van Erika  Hier zit ik.
Jari Mulder Project 8 Gitaren Waarom?
Kolonisten van Catan Peter Zwart.
Bill Haley (echte naam: William John Clifton Haley) (Harlingen Park (Michigan) 6 juli 1925 – Harlingen (Texas), 9 februari 1981) was een Amerikaanse Rock-’n.
Gemaakt door: Lisanne de Haan
Popquiz.
 Linkin Park is een band die zich slim oriënteert op de markt, ze zijn niet voor niets een van de grootste bands op dit moment.  Ze zijn van een vuige.
Jazz Inleiding.
Lenny Kravitz. By Ernst Stam..
WO I.
Doe deze Partner-TEST en kijk of er iemand beschikbaar voor je is ? Druk Hier !!! Na het indrukken van de button, worden er u een paar vragen gesteld.
Cartoon van Charles Darwin gemaakt in 1871 voor Vanity Fair
Bastille ( gestileerd als BΔSTILLE ) zijn een Engels rock band opgericht in Londen in Ze begon als een solo project van singer- songwriter Dan Smith,
FC STELENBAAN Ronde 2 - Thema Thema X.
Literatuur, Hoofdstuk 1 §4: stellingen.
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG Deel 1.
We leren % van waar we over gediscussieerd hebben met anderen
DORST.
De betekenis van de Vietnam-oorlog voor de Amerikaanse samenleving.
IJslanders Geschiedenis Kenmerken Gangen.
Diversen in hedendaagse muziek. TURF Fragment In de tijd van Tv en Internet kunnen ook ‘gewone’ mensen een gooi doen naar de sterrenstatus. In America’s.
Mijn spreek beurt gaat over judo
Catch me if you can Peter Zwart. Algemene info Regie - Steven Spielberg Acteurs – Leonardo di Caprio (Frank W. Abagnale ) – Tom Hanks (Carl Hanratty)
Wie is Peter Heij? Donderdag 6 juni Wandelen in de Alpen, of...
Door Tijs, Jannes en Reinout
Een concert in Zeeland. Vanavond spelen we het slotconcert van het Zeeland Nazomerfestival, hèt Zeeuwse evenement op de mooie locatie ‘het Abdij’ in Middelburg.
Indorock & Sixties band Oude rotten met veel ervaring Jong van geest met hoge.
Tuesday, 19 August 2014 dinsdag 19 augustus 2014.
...is een groot stadspark op het eiland Manhattan in de stad New York. Het is het bekendste park van New York en misschien zelfs van de VS. Met zo’n 25.
Recensie met mijn commentaar.  Recensie: Nummers als ‘Blue Eyes’ en ‘Stars in My Eyes’ doen het goed. De unieke combinatie en originaliteit van de muziek.
Moderne kunst In de 20e eeuw.
I made this presentation, which will not been published, for those who like soft music. Enjoy it. I maakte deze presentatie, die niet gepubliceerd wordt,
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Hillsong Music Australia 1/6 THIS IS HOW WE OVERCOME (Reuben Morgan) 1. Your light broke.
XTC Gemaakt door: Kiki Bronsgeest, Michelle van Loon, Lisa van Riel, Nienke van Rossum, Nynke Zwart.
3 Industrialisatie en Ismen
Thema X FC STELENBAAN Ronde 2 - Thema. Bier FC STELENBAAN Ronde 2 - Thema.
Inhoudsopgave Inleiding Waar komt motown vandaan? Wat is Motown?
POPMUZIEK ROCK & ROLL CHUCK BERRY.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
Quizvragen deel 1 ** sport **.
Opzet.
Op zoek naar emotie. Hoe belangrijk is muziek op dit moment t.o.v. het verleden? Technologie is veranderd VB: Slaven, Grieken. Meerdere stijlen ontwikkeld.
Nederlandse kunst quiz
Allesvoorengels.nl. 1. Hoe maak je vragen in de Past Simple? 2. Oefeningen 3. Samenvatting allesvoorengels.nl.
De zanger van de Britse popband Queen, Freddie Mercury, overlijdt op 24 november 1991 aan de gevolgen van AIDS. Freddie.
INHOUD De bandleden Bandgeschiedenis Album Opname studio.
Theo van Doesburg is de oprichter van het tijdschrift
Je kunt kiezen uit 4 categorieën muziek Raad welke muziek je hoort Bij een goed antwoord krijg je het aantal punten dat bij de vraag hoort Op het eind.
02_05_2009 mama dank je voor wie ik ben dank je voor alle dingen die ik niet ben vergeef me voor de onuitgesproken woorden en voor de keren.
Zang Inzingen – Neuriën Tekst uit je hoofd leren Toonladders en Oefeningen Repertoir Omvang / bereik van je stem Jezelf begeleiden op een instrument.
‘’Tradition is not given’’
HOUNDDOG Elvis Presley
Dans Mijn spreekbeurt gaat over dans.
Diagnostische toets Vanaf opdracht 4.
2 VWO deel Tellen en kansen Boomdiagram 1 1.
Rots of zand? Matteüs 7:24-27 “De verstandige man bouwde zijn huis op stevige grond. Op een dag gaat het hard regenen en waaien. Maar het huis blijft staan,
Het combo bestaat uit: Eric: piano, keyboard Suzanne: dwarsfluit, zang
FUTURE TENSE Will/won’t Going to Present continuous FORMULA
California Blue San Diego
Heel erg ziek en laatste optreden.
Klik ENTER.
Klik ENTER.
Rekenen Mevr. Koçak 27 november 2018.
§6.3 Cultuur en samenleving
Titel van je poster Naam, school, datum, plaats Tabel/Figuur
Kolonisten van Catan Peter Zwart.
Transcript van de presentatie:

Door Chantal Assie 8 Sprenge

Wat is Hardrock Hardrock is een muziekstroming die is uitgevloeid uit de rockmuziek. Hardrock is een muziekstroming die is uitgevloeid uit de rockmuziek. In de muziek is vaak een hard klinkende elektrische gitaar te horen In de muziek is vaak een hard klinkende elektrische gitaar te horen Een ander kenmerk is het stevige zangwerk, waarin veel uithalen in voor komen. Een ander kenmerk is het stevige zangwerk, waarin veel uithalen in voor komen.

Hardrock bands Er zijn heel veel hardrock bands maar ik noem de bekendste Er zijn heel veel hardrock bands maar ik noem de bekendste Van Halen,Bon Jovi, AC/DC, Kiss, Guns n’ Roses, ect. Van Halen,Bon Jovi, AC/DC, Kiss, Guns n’ Roses, ect.

Kiss Over Kiss Over Kiss De band is opgericht in 1972 door Gene Simmons & Paul Stanley. De band is opgericht in 1972 door Gene Simmons & Paul Stanley. De leden zijn Gene Simmons, Paul Stanley, Ace Frehley & Peter Criss. De leden zijn Gene Simmons, Paul Stanley, Ace Frehley & Peter Criss. Hun grootste hit was ‘’ I was made for lovin' you Hun grootste hit was ‘’ I was made for lovin' you

Bon Jovi In welk jaar de band is op gericht weet ik niet maar in de jaren 80 en 90 was het razend populair In welk jaar de band is op gericht weet ik niet maar in de jaren 80 en 90 was het razend populair Bandleden: Bon Jovi, Richie Sambora, David Bryan, Ticco Torres Bandleden: Bon Jovi, Richie Sambora, David Bryan, Ticco Torres Een nummer 1 hit was: It’s my life Een nummer 1 hit was: It’s my life

AC/DC Over AC/DC Over AC/DC AD/DC is opgericht in 1973 door Malcom Young AD/DC is opgericht in 1973 door Malcom Young De bandleden zijn:Malcolm en Angus Young, Larry van Kriedt, Colin Gurgess, Dave Evans. De bandleden zijn:Malcolm en Angus Young, Larry van Kriedt, Colin Gurgess, Dave Evans. Een nummer van ze was: Een nummer van ze was: Whole lotta Rosie. Whole lotta Rosie.

Guns n’ Roses Over Guns n’ Roses Over Guns n’ Roses De band is op gericht in 1985 De band is op gericht in 1985 De bandleden zijn: Axl Rose, Slash, Izzy Stradlin, Duff McKagan, steven Adler De bandleden zijn: Axl Rose, Slash, Izzy Stradlin, Duff McKagan, steven Adler Een nummer van ze was: November rain Een nummer van ze was: November rain

Van Halen Over Van halen Over Van halen De bandledenzijn:David Lee Roth, Alex Van Halen, Edward Van Halen, Michael Anthony De bandledenzijn:David Lee Roth, Alex Van Halen, Edward Van Halen, Michael Anthony wanneer de band ontstond weet ik niet precies ik schat rond de jaren 70! wanneer de band ontstond weet ik niet precies ik schat rond de jaren 70! Een nummer van ze: Pretty woman Een nummer van ze: Pretty woman

Kleding De kleding is al van af de jaren 80 niet veranderd De kleding is al van af de jaren 80 niet veranderd Een zwart T-shirt, een leger of spijkerbroek, en daaronder kisten Een zwart T-shirt, een leger of spijkerbroek, en daaronder kisten Hoewel veel bands al meerdere keren van kleding stijl hebben gewisseld Hoewel veel bands al meerdere keren van kleding stijl hebben gewisseld

Einde