De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Rots of zand? Matteüs 7:24-27 “De verstandige man bouwde zijn huis op stevige grond. Op een dag gaat het hard regenen en waaien. Maar het huis blijft staan,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Rots of zand? Matteüs 7:24-27 “De verstandige man bouwde zijn huis op stevige grond. Op een dag gaat het hard regenen en waaien. Maar het huis blijft staan,"— Transcript van de presentatie:

1 Rots of zand? Matteüs 7:24-27 “De verstandige man bouwde zijn huis op stevige grond. Op een dag gaat het hard regenen en waaien. Maar het huis blijft staan, want het is stevig gebouwd. Een dwaze man bouwde zijn huis op zachte grond. Op een dag gaat het hard regenen en waaien. Dat huis zakt in elkaar, er blijft niets van over…” Opdracht: Speel het spel Jenga volgens de spelregels. (Om de beurt een steentje uit de toren halen, totdat die omvalt!) Speel het een keer op een ondergrond van steen, en een keer op een ondergrond van zand. Maakt dat verschil?


Download ppt "Rots of zand? Matteüs 7:24-27 “De verstandige man bouwde zijn huis op stevige grond. Op een dag gaat het hard regenen en waaien. Maar het huis blijft staan,"

Verwante presentaties


Ads door Google