Muziekgebouw Eindhoven

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Studiecoachbijeenkomst 9
Advertisements

C R E A T I N G V A L U E ING Vastgoed Ontwikkeling B.V. Jac Vries Adjunct-directeur.
Wanneer doen we het goed? Evalueren van podia vanuit gemeentelijk perspectief Dr. Quirijn van den Hoogen Rijksuniversiteit Groningen Research Centre Arts.
Eindhoven. Glow is een festival in Eindhoven dat in het teken staat van licht. Het werd voor het eerst gehouden in Het is een openluchttentoonstelling.
Concept Voorstellen. De Concepten  Website & QR Code  Website & Mobile App  Website & Advertising.
WELKOM Vrijwilligersbijeenkomst De WENDE Programma  20.05: Waarom deze bijeenkomst  20.10: Samen vooruit -Huidige situatie & voorstellen -Waar.
Bezoek aan het muziekgebouw Frits Philips Eindhoven.
Moderne stadsbibliotheek én Communicatiehuis van en voor de (Nederlandstalige) gemeenschapsvoorzieningen in Brussel Gemeenschappelijk initiatief van VGC.
(Gebieds)kenmerken Regio Groningen en Assen
50 tot gasten Ruim parkeerplaatsen Slechts één uur rijden vanaf Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen OMNISPORT APELDOORN.
Uw muzikale entertainer. Bent u ook wel eens op zoek naar een entertainer? Wij hebben gesproken met José Valley, al jaren succesvol muzikant Amsterdam,
Welkom bij La Place Lunchbijeenkomst Greenport Holland 8 januari 2014.
Glow Eindhoven.
Ziggo Dome.
RAAD VAN KERKEN NEDERLAND
Cultuuraanbod Inhoud Is het aanbod van podiumvoorstellingen, tentoonstellingen en filmvertoningen gestegen? Spreiding in Vlaanderen, gemeenten.
Korte Meer 3 B-9000 Gent Belgium tel. +32 (0) www.re-creatiefvlaanderen.be fax +32 (0)9 264 Onderzoek en beleid.
Imagebuilding Helaas, geen kant-en-klaar recept, want geen koor is gelijk. Performen met power | Petra Andriessen.
GLOW 2011 Eindhoven, november GLOW 2011 Eindhoven is de “lichtstad”. Eindhoven is “design”. Die twee komen samen in het jaarlijkse GLOW festival.
Hoofdstuk 3 Wereld: stedelijke gebieden in de VS Paragraaf 6
Hoofdstuk 3 Wereld: stedelijke gebieden in de VS Paragraaf 4
SOO werkgroep imago kinderopvang 2011 Resultaten werkgroep IMAGO Kinderopvang.
Cultuur is een grondrecht. B = p(G+V) Cultuur is een grondrecht.
Concerti Fetti Bezoek een live-optreden van een voor jou niet voor de hand liggende artiest.
Elk jaar is Groots met een zachte G weer uitverkocht! Iedere Brabander leeft hier naartoe. Het is een Brabants fenomeen! Maar wat is nou de succesfactor.
Glow Eindhoven Lichtfestival sinds 2006 een evenement waarmee de stad zich op een kwalitatieve en onderscheidende manier kon profileren op het gebied.
L EIDEN. 1. V ERBREDING BASISAANBOD Voldoende ruimte: meer grote winkelvloeroppervlakten (>1000 m²) Actief aantrekken grote formules Stimuleren nieuwe.
Cultuur & Toerisme De kracht van verbinding Jos Vranken Algemeen directeur Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen.
Lunchpauzeconce rt Frits Philips gebouw Het Brabants Orkest.
natuurKUNST BIJ RUSTPUNTEN
Enquête-uitslagen PowerPoint Fanfare Sint Caecilia 2011.
Vitale opgaven voor de Stad november 2014
Perspresentatie Gemeenteraadsverkiezingen 14 oktober 2012.
Museum De Buitenplaats. Missie Museum De Buitenplaats is er voor iedereen: van bezoekers met liefde voor kunst, tuinen, muziek, theater en literatuur.
NAJAARSVERGADERING NOVEMBER KNSB en haar leden.
Basisschool Bernardus en basisschool Willibrordus vormen samen één onderwijsgemeenschap De belangrijkste drie doelen van de samenwerking zijn:
Lezen les 3.
De naam GLOW komt van alle lichteffecten en de projecttechnieken. De 6 e editie van GLOW, dat van 5 t/m 12 november 2011 in Eindhoven plaatsvond, heeft.
Presentatie Leerplan ‘Pop- en cultuurpodium Het Kasteel’ November 2004.
Living Room Music Festival van Vlaanderen MuziekPublique Klara Robin – Vrije Universiteit Brussel Vakgroep Communicatiewetenschappen Promotor: Dr. Prof.
Plan van aanpak Centrummanagement Veghel
Ik verwacht dat het heel spectaculair word, en dat heel Eindhoven oplicht door Glow. Ook verwacht ik dat het heel druk zal zijn omdat niemand dit wil.
Opname Meastro Entertainment. Opname Maestro Vrijdag 9 november Philharmonie gebouw Haarlem BNN’érs met Passie voor Klassieke muziek 8 BNN’ers gaan.
Poppodium Strategic Business Game
In samenspraak. Het gesprek tussen musea en gemeenten  Landelijk Contact van Museumconsulenten  Museumvereniging  Vereniging van Nederlandse Gemeenten.
HET MERK DEN HAAG SESSIE CITYBRANDING MEET&SHARE 10 NOVEMBER.
Adjectief / comparatief DE-woorden De kast is lelijk. Het is een lelijke kast Er staan twee huizen in de straat. Het groene huis is mooi. Het groene huis.
Welkom In het nationaal gevangenismuseum. op eigen kracht.
Welkom Acadin Conferentie. Programma uur Woord van welkom uur Ontwikkelingen Acadin (techniek en inhoud) uur Pauze met koffie en thee.
Ontmoeten, inspireren en genieten bedrijfsplan Dordrechts Museum en Simon van Gijn 24 maart 2009.
Tijs van Ruiten, directeur. Nationaal Onderwijsmuseum. Grootste collectie ter wereld; bezoekers in museum; bezoekers buiten museum;. Sterk.
DELFTSE HOFJES. PIETER VAN FOREEST zorginstelling met uitgebreid pakket aan diensten voor senioren zorg op maat; zorg waar nodig en niet meer dan nodig.
Marketing Noorderzon Performing Arts Festival Groningen Mark Hospers Presentatie 25 maart Assen.
Een Concert van het Nederlands Philharmonisch Orkest LES 3 1.
Saskia Spapen (min BZK) Bianca Lubbers (min BZK) Herman Schotman (BvB Amersfoort) Jan Bekkering (BvB Eindhoven) Blok voor Blok congres 1 okt 2014 Highlights.
Presentatie Inloopavond Integraal Kindcentrum Zevenhoven Noordeinde 26 oktober 2016, Teylersplein Nieuwveen.
Toepassingen 5L week 24: ‘Toneel en tentoonstelling’
Wat mist uw publiek in uw programmering? Wat kan het FPK daaraan doen?
Dans Mijn spreekbeurt gaat over dans.
Jongeren de kracht van zorg & welzijn laten zien!
Short film city.
Programma Inwoners- en Overheidsparticipatie Maak ‘t Meer
Wat heb je nodig? Schaar, lijm, computer en een printer.
Doelgroep kwijt Kijkende naar de doelgroep EVB+ lijkt het wel of we onze doelgroep kwijt zijn. Zoek je op internet naar bijvoorbeeld LVB+ dan krijg je.
Excelsior naar de 100 – en verder
Gastgemeente gezocht! | 28 Oktober 2019
Gastgemeente gezocht! | 28 Oktober 2019
Muziek.
Werking Een jaarlijks 11-daags internationaal filmfestival
Transcript van de presentatie:

Muziekgebouw Eindhoven Daniëlle van Nispen Nina van de Wiel Soraya Kusters

Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven Een eigentijds muziekgebouw met internationale allure Een akoestische toplocatie waar wereldbefaamde orkesten en solisten graag optreden Jaarlijks circa 160.000 bezoekers Missie: de gast inspireren en uitdagen Naast zeer gevarieerde basisprogrammering ook eigen en eigenzinnige producties, jong en muzikaal toptalent, internationale topconcerten op het gebied van klassiek, wereldmuziek en jazz en vernieuwende verbindingen in de stad

Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven

Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven

Opdracht Kies op basis van de programmering van Muziekgebouw Eindhoven 2 andere vergelijkbare locaties. Geef aan op welke gebieden Muziekgebouw Eindhoven zich onderscheidt van deze locaties.

Vredenburg Leeuwenbergh, Utrecht Verzorgen met name niet-versterkte kamermuziek, jazz- en wereldmuziekconcerten Er is ook plaats voor experimentele muziek en jong talent Biedt plaats aan 250 bezoekers

Vredenburg Leeuwenbergh, Utrecht

Vredenburg Leeuwenbergh, Utrecht

Vredenburg Leeuwenbergh, Utrecht

Vredenburg Leeuwenbergh, Utrecht

Onderscheid tussen M.E. en V.L. Muziekgebouw Eindhoven heeft een grote zaal, Vredenburg Leeuwenbergh niet Muziekgebouw Eindhoven is erg modern (in 2010 verbouwd), Vredenburg Leeuwenbergh is juist wat ouderwetser Doelgroep Muziekgebouw Eindhoven is breder Muziekgebouw Eindhoven heeft eigen producties in hun programma staan, Vredenburg Leeuwenbergh niet

Muziekgebouw aan ‘t IJ, Amsterdam Wordt plek gegeven aan hedendaagse muziek in Nederland en klassieke muziek met een blik van nu Verzorgen naast concerten ook tentoonstellingen De Grote Zaal biedt plaats aan 750 bezoekers (1500 zonder stoelen), de Kleine Zaal aan 120 bezoekers Jaarlijks circa 100.000 bezoekers

Muziekgebouw aan ‘t IJ, Amsterdam

Muziekgebouw aan ‘t IJ, Amsterdam

Muziekgebouw aan ‘t IJ, Amsterdam

Muziekgebouw aan ‘t IJ, Amsterdam

Onderscheid tussen M.E. en M.IJ. De Grote en Kleine Zaal van Muziekgebouw Eindhoven zijn groter dan in Muziekgebouw aan ‘t IJ Muziekgebouw Eindhoven heeft een betere bereikbaarheid dan Muziekgebouw aan ‘t IJ Onderscheid is moeilijk te vinden: beide gebouwen zijn kort geleden gerenoveerd en hebben daardoor een aantrekkelijk imago met mooie zalen en goede akoestiek

The end