Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
KINDERUITSPRAKEN enter.
Advertisements

Vrouwen hebben ALTIJD het laatste woord
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Uitleg over de politiek !
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Gesprekjes….
Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
Vrouwen logica??? Een man en een vrouw
Wat mannen echt aan het huilen maakt:
Opkomen voor jezelf.
voor iedereen die van zijn hond houdt…
Cursus 1 het verhaal: “De nieuwe rok” “Sem en Igor in de speeltuin”
Louis.
Afspraak Heb je morgen soms ook een afspraak met de tandarts ?
Woorden en tijd.....
De kapitein.
Powerpoint gemaakt door
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Ja hoor Power Po(i)ntje Is weer bezig geweest.
De broek aan.. Nadat een pas getrouwd bruidspaar de bruidssuite
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
Vrouw vs. man -.
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd !
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Het Vierde Huwelijk.
Vrouw contra man.
Deze dia’s lopen automatisch door en hoeft u niet te klikken
Olle en de windmolens.
STUDIO PRESENTEERT BERTEM DORUS.
Hoe is dat ... ouder worden ?.
Een zoon vraagt aan zijn vader : “Pap, wat is eigenlijk POLITIEK ?”
Mannen, dit is de truc ! Jan wordt op een morgen wakker met een enorme kater. Hij kan nauwelijks zijn ogen open houden. Het eerste wat hij ziet is een glas.
En zou Power Po(i)ntje niet zijn om er
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen? Omdat hij anders op zijn werk niets meer te doen heeft.
Oud en wijs.....
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
Even duwen. Lig ik vannacht heerlijk te slapen, wordt er om 4 uur flink op de deur gebonkt en aangebeld.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
EEN SLIMME MOEDER.
Hans en grietje Hans; ik moet ff zeiken
Vrouwen hebben ALTIJD het laatste woord
Interpreteren van data
Huwelijk (1) Een vrouw heeft haar ex-echtgenoot uitgenodigd op haar huwelijk. Tijdens het feest gaat de ex naar de nieuwe bruidegom en vraagt hem op.
Klikken Klikken.
Oost-Vlaanderen (in Oost-Vlaams dialect)
Een man staat bij de receptie van het hotel
Heb je vandaag een slechte dag?
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
Vrienden.
Gedachtegang van een man....
Hoe is dat ... ouder worden ?.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
Streng katholiek!!!!. Dochter Pauline keerde na 10 jaar in het ouderlijk huis terug. Vader was overgelukkig en omarmde z‘n dochter en kuste haar..
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
CHEFKE DESIGNS Presents PET-SHOP Dierenwinkel Ga maar snel kijken.
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen
Een jongeman komt in de apotheek en vraagt de apotheker :
Marleen loopt met de tijd mee Tekeningen en tekst: Dick de Jong.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Twee kietelaars maken een praatje. „Heb je gehoord, wat ze van ons rondvertellen? We zouden zeer onaangenaam, naar rotte vis ruiken, plakkerig, koud en.
Waar is mijn kastanje.. Oh daar! Ik heb hem bijna…..
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Hoeveel hou je van haar... ? Als je een vrouw bent, ben ik zeker dat dit je zal interesseren... En ben je een man, dan ken je zeker een vrouw die echt.
Een man staat bij de receptie van het hotel
Transcript van de presentatie:

Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat indiscrete vraag stellen? Is goed zegt de man, als je het maar niet te bont maakt! Hoe komt het, zegt de vrouw, op je hoofd ben je echt helemaal grijs, maar daar beneden ben je nog mooi op kleur. Theo schud z’n hoofd en zegt: Simpel, ik heb daar beneden nooit zorgen gehad.

Horens. Man bezoekt een redelijk gezet hoertje. Hij ligt bij het eerste nummertje boven. Na een poosje begint zij hem telkens op z’n hoofd te voelen. Hij vraagt, wat ben je eigenlijk allemaal aan het doen? Zij: ik zoek de horentjes. Hij: Wat nou horentjes? Zij: Nou de horentjes omdat je zo verduiveld goed bent!!! Nadat ze hun standje hebben gewijzigd en zij nu boven ligt, begint hij ook op haar hoofd te voelen. Zij: En wat ben jij aan het doen dan? Hij: ik zoek ook de horentjes. Zij: Ah ik ben dus ook zo verduiveld goed? Hij: nee maar wel zo zwaar als een koe!!!!

Spiegeltje spiegeltje aan de wand. Een al iets op leeftijd gekomen vrouw staat voor het naar bed gaan naakt voor de spiegel, laat haar blik eens over haar lichaam gaan en ziet dat haar huid rimpelig en slap word, haar borsten bijna op haar buik hangen en dat ze een enorme kont heeft gekregen. Ze draait zich om naar haar man en zegt: ik voel me zeer oud geworden. Zeg asjeblieft nu iets heel positiefs over me, zodat ik me wat beter ga voelen. Hij denkt even na en zegt dan: in elk geval schijnt met je ogen nog alles prima in orde te zijn!!!

Komkommers? Martha in de tuin tegen de buurvrouw: Mijn tomaten willen maar niet rood worden. Buurvrouw: Daar weet ik wel iets op. Je moet er eens een paar keer naakt langs lopen, moet je ze dan eens zien!!!! Martha; Heb ik al geprobeerd. Heeft niet geholpen, maar wel zijn alle augurken nu 40 cm lang geworden.

1e ruzie. De pas getrouwde Connie belt met haar moeder en verzucht; We hadden vandaag onze eerste echte ruzie. Ach meid zegt ma, rustig maar, dat komt toch in elk huwelijk voor. Connie; Ja maar ik weet niet waar ik het lijk moet laten!!!

Zeldzaam. Wat is 1 van de allerzeldzaamste vloeistoffen op aarde? Ambtenarenzweet.

Onschuld Schreeuwt de vader tegen de nieuwe vriend van zijn dochter!!! Zo dus jij hebt mijn dochter van haar onschuld beroofd? Zegt vriendlief; Ja, maar wees gerust; ik doe het beslist nooit weer.

Nog een prettige dag verder EINDE Dat was het weer Nog een prettige dag verder By TDM-systems ™