Presentatie studiecoaching

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

Serious Request 2012 Enschede Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen 3FM.
Kunstenbad/ de Kunstpiloten  Observatiestage muziekeducatief project.
SPEL UIT DE TOP 20 VAN GRAND THEFT AUTO V.
Speel een spel uit de top 20 van gamer.nl. Verwachtingen vooraf? Veel gescheld, aangezien alle jongens die het doen altijd schelden…. Veel geweld in het.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
PUBLICATIEPRIJS 4 Onderneem!. DOEL VAN HET PROJECT Het doel van het project is: Dat kinderen van dichtbij meemaken met wat voor zaken ondernemers te maken.
EMEG-lijst onderdeel: Evenement bezoekers Presentatie: Q-Base 2012 ( DE ) Naam: Jarno Pijpers Een woordje vooraf  Eerste onderdeel uit de EMEG-lijst.
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
WoW EMEG-LIJST.  Vrienden  Nieuwsgierig  Enthousiast broertje WAAROM?
EMEG LIJST NR. 2 BEZOEK: KAMER VAN BRABANT. WHAT: Bezoek een tv studio opname met publiek Kamer van Brabant.
 EMEG-lijst: Weet Ik Veel? Door Karlijn Dado. Breng de reclames rondom in kaart en kijk naar de koppeling daartussen. Welke conclusie kun je trekken?
EMEG-lijst Kijk een The Lord of the Rings met het commentaar van de regisseur. Marciano Timmermans CE2A.
De EMEG-lijst: BreakFest, Landgraaf. In dit deel van mijn EMEG-(oriëntatie)lijst ben ik opzoek gegaan naar de succesfactoren van het 1-daags festival.
Pleun de Kruijf & Marjolein Savonije. Burnout Paradise  Ontwikkeld door Criterion Games  Uitgegeven door Electronic Arts  Verkrijgbaar voor Xbox 360,
Reservoir dogs band is een band die nummers speelt van vele Tarantino films. Ze zijn pas sinds september bezig en hebben al in januari op de premiere gespeeld.
Het rampjaar..  zonnig weer  topsfeer  prettige mensen  goede communicatie met de festivalgangers 
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
In hoeverre zijn de transformaties die de Efteling aanbrengt in het park om het concept ‘de Winterefteling’ te communiceren effectief?
Komt een vrouw bij de dokter
Roel Lafeber en Jeroen Kiemeney hebben vorig jaar een aflevering van Voetbal International bijgewoond.
Jazz Festival Breda Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
NOS-Journaal Kijk een week lang het NOS Journaal.
Individuele- en groepsbehandeling.  1. Bevraging  Vragenlijst invullen ( niet anoniem)  Doelgroep zijn adolescente vrouwen  Nederlandse vrouwen tussen.
Literatuur, Hoofdstuk 1 §4: stellingen.
GLOW 2011 Eindhoven, november GLOW 2011 Eindhoven is de “lichtstad”. Eindhoven is “design”. Die twee komen samen in het jaarlijkse GLOW festival.
Door:Liliane de Voogd Klas: CO1K Datum: 17 september 2012.
Citysounds City Sounds is een ééndaags, gratis toegankelijk dancefestival op verschillende pleinen in de binnenstad van Tilburg. De podia worden, naast.
The Hangover 3 Entertainment.  “observeer het publiek tijdens je bezoek”
VAKBEURS PUBLIEKE EVENEMENTEN. FESTIVAK Vakbeurs voor publieke evenmenten Verschillende seminars over alle aspect Veiligheid, marketing, materialen etc.
Als vrijwilligerswerk bij mij in de wijk heb ik geholpen bij de organisatie van Woensel Westival. Een wijkfestival waar we alle bewoners van deze ontwikkelingswijk.
{ The Ziggodome. ● Uitverkochte Ziggodome dus veel bezoekers ● Veel songs van het nieuwe album ● Veel entertainment ● Grote show ● Voorprogramma.
Annie The Musical.
Assassins Creed 1 Presentatie EMEG-lijst. verwachting Toen ik begon te spelen dacht ik dat het een shootergame was. Ik had niet veel verwachtingen verder.
Niek Bessems SUNSET FESTIVAL. Inhoudsopgave presentatie 1.Over het festival 2.Verwacht & Ervaren 3.SWOT analyse.
What? Bezoek een festival van minimaal 5000 bezoekers en minimaal 3 podia. Why? Maak een beknopte SWOT en geef 3 adviezen.
Mazes + The Benelux in Stage 01, 013 Tilburg Wat zijn de verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil?
Bell X1 in de Amstelkerk. Wat zijn de verwachtingen voroaf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil tussen deze twee?
EMEG lijst. Gaming: GunBound. Door Karlijn Dado. Vraag: speel een game mee en haal een level.
Finish giro d'italia Middelburg Bezoek aan een sportief evenement.
Battle of the radio’s. Vergelijking Jeffrey van den Wildenberg - CO1B2 - Aanbod - Doelgroep - Variatie - Onderscheid / uniek.
JUSTIN BIEBER.
BAVARIA ZO. FESTIVAL 22 september Wie? Wat? Waar?  Bavaria presenteert 1 e editie Zo. Festival 2012  Lieshout 22 september 2012  Meer dan 3000.
Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder
Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen Volg een week het nieuws.
Sneeuwbal Festival. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
3FM Serious Request.
Stage presentatie Van Elcke van Gorkum.

Miniveldtoernooi Wat is miniveldtoernooi? Voetbaltoernooi met teams van 6 personen. Er wordt gespeeld op een half veld. Deelname door mannen en.
Vrijwilliger appelpop 2012
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
Anouk van Dijk CO1C. Appelpop valt onder de categorie events. 3 podia: Het hoofdpodium Het brunottipodium Het McBlossompodium.
Brabantse Bromfiets Beurs. Wat stelde het voor Beurs voor sleutelaars Beurs voor verzamelaars Bijeenkomst van vrienden Rommelmarkt Georganiseerd zooitje.
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
Wat zijn de verwachtingen van de doelgroep vooraf en in hoeverre zijn die uitgekomen?  Welke verwachtingen hadden de bezoekers?  Hoe goed heeft de organisatie.
Project ‘The medium is the message’
F LORIADE E XCURSIE onderdeel EMEG-Lijst. O NDERWERPEN Wat zijn de verwachtingen van de doelgroep vooraf? Wat is de ervaring van de doelgroep. Wat is.
Opname Meastro Entertainment. Opname Maestro Vrijdag 9 november Philharmonie gebouw Haarlem BNN’érs met Passie voor Klassieke muziek 8 BNN’ers gaan.
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
Tomorrowland Jack straatman IT15AMO1A.
Evenementen en middelengebruik Evenemeneten en middelengebruik2 Ton Snip  Middelenexpert politie Noord-Holland.
29 september 2014 – presentatie Edith Terschegget.
@Congres Hittestress ‘Extreem weer en evenementen’ de kant van de organisator, locatie en leverancier 25 juni 2018 Willem Westermann.
Kennissessie ‘Samen naar een groter publieksbereik’ - 14 juni 2018
Transcript van de presentatie:

Presentatie studiecoaching door Karlijn Dado CO1C

WAT? Evenement Breda Barst, Breda Gratis festival 35000 bezoekers

VRAAG Wat zijn je verwachtingen van de doelgroep vooraf? Wat is je ervaring van de doelgroep? Wat is het verschil?

VERWACHTINGEN Willekeurig publiek vanwege het feit dat het gratis was Chaotisch Minder geïnteresseerde mensen

ERVARING Vooral ‘echte’ festivalgangers Geïnterneerd publiek Duidelijk verschillend publiek bij verschillende acts Publiek was redelijk op zichzelf

CONCLUSIE Sommige gratis festivals regelen het goed met verschillende muziek voor verschillende doelgroepen Goed georganiseerd voor verschillende mensen

The end.