PERS LUDIEKE DAG PAUL THOM MARK MARLEEN EN SHAKYRA EN NU LATEN WE DE INTERVIEWS ZIEN.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Doe jij ook mee? de samenleving dat ben jij,
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Hoe ruim ik mijn kamer op?
Sporten.
Gemaakt door Odessa koorevaar
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Advent Week 1.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Glamping Door Eline Hintzen.
Het Trouwfeest.
Samen op kamp Miniorenkamp Gezellige activiteiten en clubavonden Neusverven… …vlotvaren… …en nog veel meer leuke spellen!!
Door Marit Mulder.
EU Back to School Naam Gastdocent Titel / Functienaam.
ZEEKLASSEN LARA MAUD.
Mijn toekomst & dromen Mijn toekomst en dromen. In mijn toekomst wil ik graag mij n eigen parfumerie, een eigen Douglas! Want ik hou heel erg van geurtjes!
Street dans is een helle leuke sport om te doen je leert heel veel
Ik loop door de wei Ik ben heel blij.
Ik ben Bob..
Terugblik Toermalijn Mika Huisman.
Door Ruben Dit ben ik Inhoud Hoofdstuk 1: groep 1 Hoofdstuk 2: groep 2 Hoofdstuk 3: groep 3 Hoofdstuk 4: groep 4 Hoofdstuk 5: groep 5 Hoofdstuk 6: groep.
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
Glow.
Glow.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
De verhuizing Ik ben Fleur Ik ben Mandy Ik moet je iets vertellen, ik moet verhuize n vanwege mijn vaders werk Wat erg.
Ik ben samen met Casper, Cynthia, Chiara, Serhat, Yvonne naar de Glow geweest.
De school krant herfst. Het laatste schooljaar Het nieuwe pleinspel Het is echt een heel leuk spel geworden Darrell : echt leuk Anouar : het lint door.
Groep 7/8 is op werkweek gegaan. Ze vonden het heel leuk. Het was in oesterwijk. En ze gingen ook naar kamp Vucht. Ze vonden het leuk maar niet leuk dat.
Presentatie Jeroen en Kishan
Vredig kerstfeest.
Sanne D, Rick K, Sam M, Thijs en Wesley. Wat zijn jullie aan het doen? ik ben een dromenvanger aan het maken! Lukt het? Ja ik moet een draadje om een.
Van Merle, Juulke, Juul & Nienke
Ludieke dag 2012 Gemaakt door: Mathijs, Tycho, Mieke, Eva en Lisan.
Ludieke dag Gemaakt door: Owen, Izzy, Sam, Bente, Roel.
 Vind je het leuk?  Ja  Wat ben je aan het maken?  Een dromenvanger  Waarom heb je dit gekozen?  Omdat ik het leuk vind Interview met Lotte.
DE PERSGROEP SANNE.N JENS EMMY RENS.  1.Wat ben je aan het doen?  2.Vind je het Leuk?  3.Is het moelijk?  4. Wat zou je doen als je dit niet kon doen?
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
een sinterklaasliedje
{ World of Warcraft. Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht.
Lied: één en één is twee Tekst en muziek: Lee Ann Vermeulen en Christian Grotenberg Uitgebracht op: Kinderen voor kinderen 28 Uitgevoerd door: Kinderen.
N T E R C I E F D E K N A CREATIEF DENKEN.
En weeral een avontuur die voorbij is. Maar nu is het tijd voor. HET MODE THEMA!!!!! Bij de thema mode hadden we een gedicht geleerd en toneeltjes gedaan.
WEGWIJS Groep 5 Verkeersmethode
Te Groot Heeft Zo Zijn Nadelen !!! Zie zelf maar !!!
Wij hebben een hart voor iedereen
Mijn spreekbeurt gaat over
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Rustgevende beelden en teksten om over na te denken.
Bruno mars by Britt.
Het leukste verhaal van cars.. Morgen is het het belangrijkste race van het jaar. Daar moet ik naar toe.
THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook.
PowerPointsite-bep Dit is een baby zoals iedereen ze zou willen hebben maar helaas zijn ze zo niet verkrijgbaar.
We wensen elkaar een fijn jaar!!
Bij mijn Presentatie Richard Postema Welk om. Hoe ik hier ben gekomen? 4 jaar op gezeten, had het er erg na me zin.
EEN KIJKJE BIJ DE KLEUTERS! Een dagje in onze klas!
10 roosjes voor jou... Als je deze brief krijgt, is het omdat je een speciaal iemand bent.
Studieloopbaancoaching jaar 1 Kwartaal 3 Week 4. Vandaag WBSA Planning klasactiviteit bijeenkomst 4 Opwarmopdracht Thema beroepsbeeld.
Opdracht: ga voor het bord staan en houd de houtjes vast. Hou je handen zo ver mogelijk uit elkaar en ontdek wat jou spanwijdte is.
Uitje kinderfysio. Jan Ik heb geleerd dat wiebelen goed is voor je benen.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Civic Crowdfunding Wat levert het op?. Wat is crowdfunding? Crowdfuning is: Het ophalen van een geldbedrag door bijdragen uit / van een groep mensen.
Tante Clara de kip Kinderboerderij Groep 1-2b.
Welkom in Hotsjietonia. Dit wil ik vertellen Hier staan voorbeelden, vul het zelf aan Scouting in Nederland Dit is mijn groep Het dorp Hotsjietonia De.
Adri Hartkoorn Beleid en voorbereiding juli 2013 Herinrichting speelplek Grote buitendijk Velserbroek 10 juli 2013 Resultaten interviews.
Wenboekje Wat fijn dat je er bent, hang je jas maar aan de kapstok..
NU BURGERSCHAP 3/4 Project online 2Reclame: daar trap jij toch niet in? Voeg hier je commercial in: Invoegen > Video > Onlinevideo. Lukt dat niet? Geef.
Stage bij familie hurkmans
Transcript van de presentatie:

PERS LUDIEKE DAG PAUL THOM MARK MARLEEN EN SHAKYRA EN NU LATEN WE DE INTERVIEWS ZIEN

EEN INTERVIEW MET GUUS VAN DE WAL  Wat vind je leuk aan deze activiteit?  Omdat ik hier potten kan bakken en dat vind ik leuk  Wat vond je het leukst?  Potten bakken omdat ik hier veel kan doen  Waar ben je nu mee bezig?  Het begin van de pot maken

INTERVIEW BRITT VAN HAM  wat vind je het leukste aan deze activiteit?  Je mag zelf kleren kiezen dat vind ik erg leuk  Wat vond je het leukste en waarom?  De modeshow want je mag het aan iedereen laten zien.

INTERVIEW MET DRIES VAN DE MEIJDEN  Is het leuk?  Ja  Wat ga je maken?  Een dromen vanger  Is het gezellig en lukt het een beetje?  Ja het is gezellig en het lukt wel goed

INTERVIEW MET JOP RIJNEN  Is het leuk ?  Ja want het is grappig  Wat ga je doen?  Modeshow en iedereen moet kijken  Is het gezellig en lukt het een beetje  Ja het is gezellig en het lukt wel goed

INTERVIEW MET LISA DENEN  Is het leuk?  Ja heel leuk  Wat ben je aan het maken?  Een jungle kapstok  Lukt het een beetje en is het gezellig?  het lukt goed en ze vind het leuk

DIT WAREN ONZE INTERVIEUWS