De Bernadetteschool Deze presentatie is gemaakt door VSO-leerlingen van de Bernadetteschool Teksten geschreven door: Sander, Luuk, Kevin, Remco, Jeffrey,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Een dag en een week. dagen van de week dagindeling.
Advertisements

Een dagje meelopen met groep 1 en 2
Mondeling Nederlands Cursus 1 – de school.
“Ontwerp een eigen school” Leerarrangement KC Macht en Regels
1. Wat is het Kinderrechtenverdrag?
Ik ben Mo.
Van uitleggen leer je het meest
Welkom op Basisschool Berg en Beek
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Bon Biní / Welkom.
OBS Twekkelerveld Op 18 maart 2007 heet OBS Twekkelerveld voortaan een BOOM school. BOOM staat voor Beter Onderwijs Op Maat. In de nu volgende PowerPoint.
 De klassen zijn groter, rond de 30 leerlingen.  De lessen kunnen om 8.30 beginnen en afgelopen zijn.  Je kan zomaar een aantal tussenuren.
Taalbeschouwing 2 Taalleesboek 1 53 t/m 55. een enkelvoudig zelfstandig naamwoord (als onderwerp van een zin) krijgt een enkelvoudig gezegde 1=1 een meervoudig.
Hier zijn we met de achtbaan van knex bezig. Hij wordt heel groot.
Het Trouwfeest.
Welkom in groep 4/5a.
Een kijkje bij de nt2.
VSO MA Bernadetteschool Oss
Mijn Stage Bij *Kastelein Naam: *dino taradzic Klas: *5b Jaar: *2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit.
Antwoord op vraag SOPO1-4
You’re own style.
VSO Kennedy school LC 2013.
Mijn stage bij het grotehuis het is een bejaardentehuis Naam: Elke Klas:4a Jaar: Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ.
Mijn stage bij impress bedrijfskantine Naam: cedela Klas: 5b Jaar: 2007/2008 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar.
Mijn stage bij : Het Grotenhuis Naam: Fieke Bloemers Klas: 4b Jaar: 2010 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je.
*Mijn stage bij Blinqi * Naam: Kelly Klas: 4A Jaar: 2009 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar.
Mijn stage bij : C1000 Hans Kok
Ik ben Bob..
Module 1 – Dag 1 Hallo.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Onze school staat in de Merenwijk vlak bij de Zijl. We hebben ook vlakbij onze school een gymzaal, daar turnen ook clubs. En de straat heet regenboogpad.
Informatieavond schooltijden
KWF Ze zamelen geld in voor mensen met kanker. Heel veel mensen willen er mee helpen. En sommige doen het ook heel goed met de opbrengsten van bijvoorbeeld.
Welkom! Wij zijn Jan Kooijman en René van Kooten.
Groep 1-2 D OBS De Tweesprong Kapelstraat NX Breda
Even voorstellen : Groep 3b
Presentatie resultaten monitor landelijk versus lokaal maart 2014.
De Topklas.
Mondeling Nederlands nieuw cursus 2
Mondeling Nederlands nieuw het verhaal
Op de informatieavond van groep 6
Groep 1-2 D OBS De Tweesprong Kapelstraat NX Breda
OBS De Waarborg Schooltijden Gezamenlijke ouderavond 7 april 2015.
Stage: Basisschool de Klingerberg
Basisschool Op De Horst
Voor het eerst naar school; een kijkje in groep 1 en 2 Wat leuk dat je bij ons op school komt.
EEN KIJKJE BIJ DE KLEUTERS! Een dagje in onze klas!
Shake Song Fort van de Verbeelding Bovenbouw Groep 7 en 8 (en soms ook groep 6)
Verkorte Middagpauze Model Obs ’t Hunnighouwersgat.
DE RANK CHRISTELIJKE BASISSCHOOL Open dag woensdag 17 februari van 9.00 u. tot u. U bent van harte welkom met uw kind.
Het 5 gelijke dagenmodel Obs ’t Hunnighouwersgat.
Het huidige model Obs ’t Hunnighouwersgat. Schooltijden groep 1 tot en met 4 Maandag, Dinsdag, Donderdag:08.25 – 11.45Pauze van tot met pauzehapje.
Verkorte Middagpauze Model Obs ’t Hunnighouwersgat.
Onderwerp Ik heb dit onderwerp gekozen? Omdat ik het zelf heb. En omdat het mij interesseert. En omdat ik het belangrijk vind dat jullie het ook weten!
Wenboekje Speelzaal Haasje Repje. Als je bij ons komt spelen mag je je jas aan de kapstok ophangen. Daar kan je zelf bij. Jas aan de kapstok.
DE RANK CHRISTELIJKE BASISSCHOOL Open dag Woensdag 17 februari van 9.00 u. tot u. U bent van harte welkom met uw kind!
Wenboekje Speelzaal Jan Huigen. Als je binnenkomt kun jij je jas ophangen aan de kapstok.
Wenboekje Speelzaal Humpie Dumpie. Wat fijn dat je bij ons komt spelen. Trek je jas maar uit en hang die maar op aan de kapstok..
Hallo, ik ben Lina. Vandaag ga ik naar de speelzaal. Ga je met mij mee? Wenboekje Speelzaal Tierelier.
Wenboekje Speelzaal Muis. Als je bij ons komt spelen mag jij je jas en je tas ophangen aan de kapstok..
Wenboekje Speelzaal Ziezo. Voordat je naar binnen gaat mag jij je jas in de luizenzak stoppen.
Wij hebben een infographic gemaakt om de mensen bewust te maken van hoeveel Co2 uitstoot er in hun eten zit. Deze kunnen we bijv. flyeren. Wij hebben.
Je spreekbeurt Leuk dat je jouw spreekbeurt over handicaps gaat houden! Veel mensen weten namelijk niet zo goed wat het is om met zo’n beperking te.
Dit stuk gaat over onze school. Klik om naar de volgende dia te gaan
De Bernadetteschool Deze presentatie is gemaakt door VSO-leerlingen van de Bernadetteschool Teksten geschreven door: Sander, Luuk, Kevin, Remco, Jeffrey,
Oudercursus.
JUIST GYM.
Uitnodiging Nieuw! Thema-ochtend Vrijdag 2 november Beste ouders,
Joepie, ik ben bijna een kleuter!
Welkom in groep 6/7!.
Transcript van de presentatie:

De Bernadetteschool Deze presentatie is gemaakt door VSO-leerlingen van de Bernadetteschool Teksten geschreven door: Sander, Luuk, Kevin, Remco, Jeffrey, Ossman, Wajnat, Selin, Kelly Foto’s: Remco, Luuk, Jeffrey, Ossman en Kevin

De Bernadetteschool De Bernadetteschool is een school voor speciaal onderwijs. Hier leren kinderen met een verstandelijke beperking. Op de Bernadetteschool zitten ongeveer 100 leerlingen in de leeftijd van 4 t/m 20 jaar. De Bernadetteschool ligt in Oss

Naar school Veel kinderen komen met de taxibus naar school. Sommige kinderen komen te voet of met de fiets

Schoolpleinen De bovenste foto is het VSO-plein. Hier pauzeren de oudste leerlingen De onderste foto is het SO-plein. Hier spelen de jongsten

De directeur Dit is de directeur van de Bernadetteschool. Ze heet Hanneke.

De gymzaal De bovenste foto is onze gymzaal. Hier gymmen wij 4 keer per week. De onderste is onze gymjuf en ze heet Kiki

tuinbouw Wij leren hier omgaan met plantjes. Je hebt hier werkkleren en ook schoenen nodig. Bij tuinbouw werken we ook buiten in de moestuin.

Techniek Onze techniekmeester is Stefan daar leren we techniek van. We maken van alles. Wij hebben wel eens een schaakbord of iets anders gemaakt en wat u hier ziet dat is ons gereedschap.

pauze In de pauze gaan sommige leerlingen voetballen en sommigen gaan naar het schoolplein.

computerles Hier doen wij ons computerles en ook als je vrije tijd hebt. En na school komen hier ook leerlingen voor de naschoolse opvang

buffet Daar eten we tot kwart over twaalf. Sommige leerlingen hebben eigen brood bij zich en sommige hebben schoolbrood en we hebben soep, thee en wij hebben op maandag snack. Je mag zelf kiezen waar je wilt zitten.

Muziekles Dit is Margo. Daar hebben we muziek les van soms gaan we drummen of naar de muziek luisteren en soms gaan we ook rappen of piano spelen. En een djembé en soms een eigen cd mee nemen en mag je ook zingen.

Kookles Dit is ons kooklokaal wij doen hier bakken en koken Wij maken hier gezonde dingen zoals een eitje of soep macaroni. En natuurlijk dragen wij hier een schort.

Verzorging Hier doen wij verzorgingles hoe jij je haar moet wassen en je handen en je gezicht. Jongens leren zich scheren en meisjes leren make-up opbrengen

De conciërge Dit is Henri hij maakt alles als iets kapot is en hij voetbalt ook buiten tijdens de pauze. Hij is een soort scheidsrechter en hij maakt de teams.

De klas Op de foto staat juf Diana. Zij werkt met ons tijdens de learning circle.

De taxi-bussen De bussen komen de kinderen thuis ophalen en naar school brengen. Om drie uur staan ze op het schoolplein en dan brengen ze de kinderen naar huis.

Einde