Vredig kerstfeest.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het Wnf Door: Amber Horseling.
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Uitslag enquête over online pesten
Natuur en natuur beleving in de BSO 2
Gemaakt door Odessa koorevaar
Mijn spreekbeurt: Wat is diabetes?
JÉSUS UN PEU NONO JEZUS – EEN BEETJE SIMPEL Maria-Magdalena, ik zou je een dienst willen vragen … ik maak me zorgen over mijn zoon Jezus, hij is bijna.
Dit is mijn diavoorstelling over
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Powerpoint gemaakt door
Sociale media als taalvaardigheidstool
Pannenkoek huis Naam: ricardo Klas: 4a blauw Jaar: 4de jaars.
Samenstelling en fotobewerking: Alberto
Muziek : Bert Kaempfert Morgen
De Opleidingscentrale
Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent.... Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent...
HEY PSSSST Een powerpoint van De Kale.
Palazzo Venezia Door: Wendy, Melissa, Hilke en Jens.
Aquarellen van Marcel REYNAERT
Mijn tred is lichtvoetig, ik zie en begrijp en
Afscheid Tot ziens Afscheid learning circle: Flora & Fauna Adieu Auf wiedersehn Goodbye.
LOT OP REIS.
Vriendschap made by bep powerpointsite-bep.
Lieve vriend(in)!.
Achtste-groepers huilen niet.
B E U A T Y N E R d And.
Geluid aan.
Hallo On-Line Vriend(in)....
 .
Interpreteren van data
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
Een Mailtje grapjes-CS.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Hé Pssst Lidia.
Zo ga ik door.
Voor Aranka... Van Aart.
Vraag aan de Helpdesk: Hoe kan ik LIEFDE installeren?
Vriendschap boven alles. Gemaakt door: Marte en Annelore.
Mijn werkstuk over Sims
Spoorbrug Oktober 2014 NIEUWS Hallo allemaal Dit is de eerste Spoorbrug nieuwskrant. Hier kunnen jullie lezen wat wij de afgelopen periode allemaal in.
Als sterren aan de hemel staan
Masker.
heheh Je kunt er een huis mee kopen, maar geen thuis.
Lesstof over seksueel misbruik
Binnenkort is het vakantie !! Je zal me toch niet achterlaten hé ???
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Project de rechten van het kind Schakelklas Freinetschool OBS de Piramide Heerlen November 2008 Asim, Andranik, Bleona, Chayenna, Exsona, Farhad, Fatima,Redwan,
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Leonardo da Vinci Door Tine.
HEY PSSSST.....
OF IK JE TERUG ZAL ZIEN Benny Neyman.
Bij mijn Presentatie Richard Postema Welk om. Hoe ik hier ben gekomen? 4 jaar op gezeten, had het er erg na me zin.
Brieven beginnen met A- B- C… Nummers beginnen met een, twee, drie…
‘Mixed up piles’.
4 Gedicht Kleurplaat voor de kleintjes De Kerstman is weer in het land
Kerstproject 2011 Vertel Het Maar
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Ik mocht voor plannex een opdracht over de merel doen. Ik vond het gelijk leuk. Maar het was wel moeilijk.
Weblog Een venster tussen klas en omgeving. Wat is een weblog? Een weblog is een digitaal dagboek. Je kan, wat in de klas gebeurt, delen met de omgeving.
Pimp je outfit! Gemaakt door: Emkea Krekels. Dit ben ik Ik ben Emkea Krekels en ik ben 11 en een half. Ik ga naar groep 8 en mijn hobby’s zijn: o Hockey.
Zo ga ik door door Bep Ik ga door het leven zo goed als ik kan al weet ik echt niet overal iets van.
CARNAVAL 2016 De Sangkorreltjes. Prinses Gwenn Hallo allemaal, Ik ben Gwenn en zit in groep 8! Met alle plezier mag ik aankondigen dat ik dit jaar.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Hallo.
Met dank aan Hennie Hofstee voor de mooie foto’s Verhaal: Hallo allemaal, Leuk dat ik jullie 23 april weer heb ontmoet in het mooie openluchttheater van.
Transcript van de presentatie:

Vredig kerstfeest

vrolijk veel kinderen zijn met kerst vrolijk maar veel ook niet die worden geslagen of krijgen geen aandacht maar met kerst hoort dat niet dus regel nr.36 De overheid moet je beschermen tegen mishandeling En uitbuiting .

Ik heb een cadeautje Dus kinderen hebben wel een cadeautje maar wat voor een…… Regel nr.34 je moet beschermt worden tegen seksueel misbruik

hoe ging het Hallo ik ben yerenco de bont 12 jaar. Ik vond dit project heel leerzaam maar het deed me ook wel een beetje pijn om te lezen wat er allemaal gebeurt ik heb hier ook zo ontzettend veel van geleerd en ik ben blij dat ik het goed heb ik vind ook dat mensen die dit doen er later zo veel spijt van krijgen want dit mag niet zo doorgaan ik vond het lastig om te lezen wat er gebeurd. En leuk om er een werkstuk over te maken. Ik vond het leuk en ik zal dit ook nooit bij mijn kinderen doen want wat vreselijk allemaal ik hoop dat dit in de toekomst niet meer voorkomt. jamesbontt@hotmail.com en ik heb dit alleen ge maakt.

Bedankt voor het project En ik hoop dat we er nog een krijgen