FAR CRY 3GAMING “speel een game uit de top 100 een aantal uur”

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De vier knagers in het wilde westen. Gemaakt door Marrit de Haan
Advertisements

Spreekbeurt van Pietje Puk Juni 2012
Minecraft.
Godsdienst 1.
Sander Mager Roel Lafeber CE2A. Sinds een aantal maanden ben ik erg fanatiek de game ‘’Candy Crush’’ aan het spelen. Een klasgenootje van mij speelde.
We zijn toch allemaal gelijk…
Weer zo‘n zware dag vandaag … ?
EEN BEETJE WINTER geschreven: Paul Stewart en Chris Riddell.
Advent Week 1.
Deel 2. Zomaar weer een foto. Niks bijzonders te vermelden.
Bezoek een sportief evenement:
De Kracht van Facebook games
WoW EMEG-LIJST.  Vrienden  Nieuwsgierig  Enthousiast broertje WAAROM?
Wat maakt het leven zinvol?
Deel 1. Op kocht ik in een vlaag van geldverkwisting, deze Pontiac Chieftain, bouwjaar Geert, een buurman en ik gingen hem bekijken in.
7 e EMEG ITEM Door Mathijs van Zantvoort. Na mijn recensie voor The Mad Trist (zie EMEG item 4) Wilde ik ook wat verder kijken dan omgeving Eindhoven,
Het Leven /04/2017.
ADP Tussenopdracht: Horseman Student: Kaj Metz Richting: GAR Module: Design & Research Vak: Action Design Principles Docent: Karel Millenaar Datum:
Tussenopdracht Medical Kevin van Nes – Game Design & Development 1-B
Wat overigens niet zo eenvoudig is, omdat 't in die zin toch wel echt 'n nationaal park is waarbij de commerciele voorzieningen tot een minimum beperkt.
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
met 'n bus bij 't bezoekerscentrum wordt je losgelaten en dan wordt gezegd dat je over twee uur terug moet zijn.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
We hadden 'n zogenaamde log cabin, dat is 'n hotelvoorziening, maar dan in de vorm van houten huisjes die een beetje in de natuur stonden.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Christus centraal! “Ik had besloten u geen andere kennis te brengen dan die over Jezus Christus – de gekruisigde” Paulus in 1 Korintiërs 2 vers 2.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
JUNIOR Mijn vriend.
Ik doe mijn presentatie over het spel halo 3,omdat ik het zelf heb en ik ken er veel van.
Fc twente Inleiding Ik doe mij power point over fc twente want ik ben zelf voor fc twente en ga er vaak heen ik vind het ene mooie club en ze voetallen.
Tiny Farm Gaming. Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld.
World of Warcraft Spelen tot level 20 Gaming. Verwachtingen vooraf Ik heb World of Warcraft gespeeld toen de Burning Crusade net uit kwam. Ergens na de.
 Voetbalspel Speler bestuurt “de spelers” in het spel Spelen is mogelijk met teams van over de hele wereld Zowel tegen anderen als tegen computergestuurde.
Interpreteren van data
Assassins Creed 1 Presentatie EMEG-lijst. verwachting Toen ik begon te spelen dacht ik dat het een shootergame was. Ik had niet veel verwachtingen verder.
World of Warcraft Spelen tot level 20. Beeldvorming vooraf Niks voor mij Mooi vormgegeven Vecht game Vooral games interessant.
Game concept Samenvatting hoofdstuk 20 & 21. De waarde van esthetiek Het kan spelers aan trekken die het spel anders niet hadden gespeeld Het kan jouw.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Appel. Recensie en reactie over de act van Bush!
nou, ik ben dus inderdaad naar la defense geweest.
Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.
{ World of Warcraft. Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht.
Lied: één en één is twee Tekst en muziek: Lee Ann Vermeulen en Christian Grotenberg Uitgebracht op: Kinderen voor kinderen 28 Uitgevoerd door: Kinderen.
Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle.
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Vrienden.
Ik weet het, het is lang geleden dat ik iets heb laten horen/zien…
zou nog niet zo slecht zijn!
Ik doe mijn presentatie over…
Zondag 35 HC Franeker 8 maart 2009
Groningse voic .
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
EMEG-lijst Speel world of warcraft tot level 20 Marciano Timmermans CE2A.
+ Speel 4 games uit verschillende genres Wat waren mijn verachtingen? Wat is mijn ervaring geweest? Wat was het verschil?
Vriendschaps Powerpoint Voorstelling.
Het leukste verhaal van cars.. Morgen is het het belangrijkste race van het jaar. Daar moet ik naar toe.
Dienst 1e paasdag 2015 m.m.v. jongerenkoor BASS uit Winsum
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Help!!!Er zit een monster onder mijn bed!!!
Abba, Vader Geen veroordeling meer! Geen veroordeling?? Maar er is toch zoveel kwaad in de wereld?
Vrienden Deze gedichten zijn speciaal voor de vrienden om wie ik geef en de mensen die om mij geven Al deze gedichten komen van
Hoi ik ben dan 00:58 uur Hoi ik ben het Ik wilde gewoon ’s eventjes kijken of je thuis bent Het is weer een tijdje geleden...
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Waar ga ik het over hebben? Wie ben ik (volgens mezelf)? Wat zijn mijn voornaamste interesses? Wat is verder belangrijk voor mij? Hoe denk ik over mijn.
Verstoppertje spelen Sommige mensen zijn er goed in…
Transcript van de presentatie:

FAR CRY 3GAMING “speel een game uit de top 100 een aantal uur”

Verwachting Ik ben een groot fan van Role Playing Games (RPG’s) en open world games. GTA, Oblivion, Just Cause etc. Far Cry 1 is één van de gaafste spellen die ik heb gespeeld, Far Cry 2 daarentegen viel nogal tegen. De sfeer uit deel 2 was gewoon niet zo lekker. Deel 1 was een zomers eiland, en deel 2 een soort barre woestijn. Maar in deel 3 komt het zomerse eiland gevoel weer terug! Dus ik moest hem spelen.

Info Far Cry 3 is een open world first-person shooter, met wat RPG elementen zoals experience points. De game is geproduceerd door Ubisoft. De reviews op gerenommeerde websites (GameRankings, Metacritic) zijn denderend. 90/100 voor de XBOX en PS3 versie en 88/100 voor de PC versie. Eurogamer gaf zelfs een 100/100 omdat volgens hun in Far Cry 3 ALLE beste elementen van open world gaming verwerkt zijn.

Eerste indruk Wow. Allereerst de graphics, deze zijn verbijsterend mooi. Ik heb een desktop die ‘ultra’ modus (alle grafische opties op zijn hoogst) aan kan, en dat is toch gelijk genieten! Je valt gelijk in het verhaal en dat is toch best vet. Je bent gevangen genomen op een eiland, maar je breekt uit. Nu moet je terug om je vrienden te redden en daarbij bevrijd je stukje bij beetje het eiland van de terreur.

Gameplay De eerste paar uur krijg je veel nieuwe dingen voor je kiezen. Hoe alle besturing werkt, de skill functies, bladeren plukken voor medicijnen, beesten doden om items te maken noem het maar op. Het heeft wel een aantal uur geduurd bij mij voordat ik goed in de routine zat. Als dat eenmaal goed zit dan loopt het spel als een trein. De artificial intelligence (hoe levende beesten en mensen reageren op je acties) werkt top. Je kunt stenen gooien om mensen af te leiden bijvoorbeeld!

Achteraf Niet echt achteraf, want ik ben nog lang niet klaar met het spel, maar voor dit verslag het eindrapport. Een denderend spel die alle verwachtingen meer dan waar maakt. Je moet er even voor gaan zitten maar daarna is het echt een heerlijk spel voor een groot publiek!