Een presentatie maken Les 2

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Uitleg Toverdoos, D. van Hunnik,
Advertisements

Het maken van presentaties voor op de computer.
Kennis maken met Power Point Office 2007
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
MAAK JE EIGEN STARTPAGINA MET DEZE WEB 2.0 TOEPASSING Netvibes.
Hoe maak ik een mooie presentatie?
Les5. • Als een dia uit een presentatie het goed zou doen in een andere presentatie, kun je de dia kopiëren naar de nieuwe voorstelling en gebruiken wanneer.
Thema’s. Thema’s   Thema’s toepassen  Vooringestelde thema’s  Snel en efficiënte  Je maakt een nieuw document  Pagina-indeling - Thema‘s of.
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Powerpointtraining Hunkemoller
Tekst naar een SmartArt
Een digitaal verhaal maken
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor gemachtigden
DIA-OPMAAK (1) Dia-indeling H van Breugel A van der Coelen.
powerpointles 1 Nienke Kooistra College Blaucapel
Microsoft Office PowerPoint 2007 of 2010 is ontworpen voor het maken van diapresentaties. Een presentatie kan bestaan uit diverse componenten, waarvan.
POWERPOINT Een tabel invoegen Les 3.
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Als u Power Point opent, krijgt u twee of drie dialoogvensters te zien
Beeldaspect RUIMTE René Akkerman start.
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Office 14 maart.
Office 15 maart.
Modern fotoalbum. Dit fotoalbum bevat voorbeeldpagina's om u op weg te helpen. Als u pagina's wilt toevoegen, klikt u op het tabblad Introductiepagina.
Hoe maak ik een PowerPoint-presentatie?
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Met Lync kunt u beginnen met samenwerken zonder dat u.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Slide type ZUYD HUISSTIJL KLEUREN Terwijl je een object geselecteerd hebt, navigeer naar het tabje “hulpmiddelen voor tekenen” Klik nu op “opvullen van.
ACTIVATIE SELFIEACTIE TASKFORCE. Hoe werkt dit? 1. Open het meegestuurde bestand (Powerpoint) 2. In het menu ‘Invoegen’, klik op ‘Afbeeldingen’ (hier.
Opmerking: Deze brochure is ontworpen om te worden afgedrukt. Maak eerst een afdruk op gewoon papier om na te gaan of het document op de juiste positie.
[Postertitel] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Vervang de volgende namen en titels met die.
Deutschland stellt sich vor
Invoegen foto: Kies op tab Invoegen, Afbeelding
5 tips om eenvoudiger te werken
Titel van evenement Inleiding van evenement Subtitel van evenement
Hoofdstuk 4 Oefeningen Sjablonen en hoofddia’s Thema’s Hoofddia
Hoofdstuk 21 Overgangen en Animaties
Titelindeling Subtitel.
Het aanpassen van Microsoft SharePoint Onlinewebsite
Uitleg Toverdoos 2007 via deze presentatie, D. van Hunnik
Davy Davy Kom dit vieren! Kom dit vieren! wordt 18! wordt 18!
Onderhoud kunstgras Dit is de titelpagina van de presentatie.
Robert Tamburello Vicepresident Fabrikam Dorpsweg 1 | Elders, 0000 AA
Deze dia in uw presentatie invoegen
Titel Ondertitel.
Arnaud Lopes Vice-voorzitter Fabrikam Eikenlaan 123 | 4567 AB Abcoude
Klassiek fotoalbum.
Instructie onderwerp SmartArt-afbeelding met foto's tegen een rode achtergrond (gemiddeld) Ga als volgt te werk als u de SmartArt-afbeelding op deze dia.
Indeling titel Subtitel.
Indeling titel met afbeeldingen
Titelindeling Ondertitel.
Titel van uw gebeurtenis
Deze dia in uw presentatie invoegen
Titelindeling Subtitel.
Indeling titel met afbeeldingen
Hoe maak je een eyecatcher
Deze dia in uw presentatie invoegen
Telefoon | adres | Webadres
Creëer een mooie folder
Roberto Tamburello Vicepresident Contoso Pharmaceuticals
Indeling titel met afbeelding
Deze dia in uw presentatie invoegen
Deze dia in uw presentatie invoegen
Deze dia in uw presentatie invoegen  
Sjabloon voor socialemedia-afbeelding
Deze dia in uw presentatie invoegen
Vervaagde achtergrondafbeelding met overlay in volledige kleuren
Transcript van de presentatie:

Een presentatie maken Les 2

Wanneer je het programma PowerPoint start, zie je het standaardontwerp voor een titel dia. Je kunt de bestaande indeling gebruiken of de indeling veranderen. Vervolgens voeg je tekst of andere inhoud toe en voeg je andere dia’s en inhoud toe terwijl je de presentatie verder ontwikkelt.

De presentatie instellen

1 Start PowerPoint of start een nieuwe, lege presentatie. 2 Als je andere instellingen voor je dia’s wilt gebruiken dan de standaardgrootte en stand, klik je in de Tab Ontwerpen op de knop Pagina-instellingen om het dialoogvenster Pagina instellingen te openen, verander je de instellingen en klik je op OK. 3 Wijs de diverse thema’s aan om een voorvertoning te bekijken van hoe dia’s eruitzien met elk thema. Klik op het thema dat je wilt toepassen op alle dia’s in de presentatie. 4 klik op de knop Achtergrondstijlen en wijs in de galerie die verschijnt de verschillende stijlen aan om een voorvertoning te bekijken van het effect dat elke stijl heeft op je dia’s. Klik op de stijl die je wilt gebruiken.

1 4 3 2

Je inhoud toevoegen

1

6 3 2

1 Klik in een tekstvak en typ je tekst 1 Klik in een tekstvak en typ je tekst. Gebruik de gereedschappen in de Tab Start en de Tab Opmaak van Hulpmiddelen voor tekenen om tekst of alineaopmaak te wijzigen. Als er andere tekstvakken zijn, klik je hierin en voeg je tekst en opmaak toe. 2 Wanneer je klaar bent voor de volgende dia, klik je op het onderste gedeelte van de knop Nieuwe dia en selecteer je in de galerie die verschijnt de gewenste indeling voor de nieuwe dia. 3 Als je ontevreden bent met de huidige indeling ,klik je op de knop indeling en kies je een andere indeling voor de dia. 4 Als je dia inhoudsvakken bevat, typ je je tekst of klik je op een van de knoppen om een tabel, grafiek, SmartArt-afbeelding, afbeelding, Illustratie of een mediaclip toe te voegen. 5 Ga verder met het klikken op het onderste gedeelte van de knop Nieuwe dia en selecteer je gewenste indeling voor de dia’s en voeg inhoud toe aan de dia’s tot je presentatie klaar is. 6 Klik op de knop Opslaan en benoemen en bewaar je presentatie.

Einde van les 2 Een presentatie maken