1) Geloof als privézaak 2) Meedoen met wat normaal is.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Uit hem en door Hem en tot Hem zijn alle dingen
Advertisements

Wiruju “mijn geloofsbelijdenis” een liturgisch gezang uit
•WE GELOVEN ZONDER TWIJFEL DAT CHRISTUS SPOEDIG KOMT. •DAT IS VOOR ONS GEEN FABEL; HET IS EEN WERKELIJKHEID.
Ik wens je De kracht van god.
Psalm 118 vers 11 (ob) De steen, dien door de tempelbouwers Veracht'lijk was een plaats ontzegd, Is, tot verbazing der beschouwers, Van God ten hoofd des.
Psalm 8 1 ¶ Voor de koorleider. Op de wijs van De Gatitische. Een psalm van David. HEER, onze Heer, hoe machtig is uw naam op heel de aarde. U die aan.
Zingen Vers 1 O onze Vader, trouwe Heer, zie uit uw hemel op ons neer;
Zingen Refrein Jezus leeft in eeuwigheid.
HOEZO BIDDEN?.
TOV VRIJDAG VANAVOND PRATEN WE SAMEN OVER: ARROGANTIE TROTS NEDERIGHEID.
In hoger sferen. Op je plek “in Christus” – letterlijk! “in Christus” – letterlijk! Hoog klimmen – ver kijken Hoog klimmen – ver kijken Uitverkiezing:
Voor wie leef jij? Openbaring 17. Openbaring 1 Christus zoals Hij werkelijk is Openbaring 2-3 Christus’ hemels perspectief op de 7 gemeenten Openbaring.
Verlossing compleet!. 20:1-10 Jezus rekent af met satan 20:11-15 Jezus rekent af met dood en dodenrijk.
Hemelvaart. Gods macht in de hemelvaart van zijn Zoon werkt ook in ons.
De nieuwe hemel en aarde. God toont je het schitterende van de nieuwe hemel en aarde.
Onze moeite met Gods oordeel
Hartelijk welkom in de kerk!
WAT DOE IK HIER NOG...??1 WAT DOE IK HIER NOG…..??
Openbaring 2 & 3: 7 Gemeenten. Let op positieve en negatieve dingen in deze Gemeenten…… Openbaring 2 & 3: 7 Gemeenten. Let op positieve en negatieve dingen.
Het wezen van Christus Openbaring 1: De getrouwe Getuige 2. Eerstgeborene uit de doden 3. Overste van de koningen der aarde Het werk van Christus:
Wat heb je nodig om kerk te zijn?
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 november 2014 God houdt zich aan zijn beloften. Hij zal ons niet teleurstellen. We kunnen bouwen op de Heer,
Liefde en trouw liefde en trouw in de wereld
30 juni 2013 Zoetermeer 1. 2 Handelingen 14:27 27 En daar aangekomen, riepen zij de gemeente bijeen en gaven verslag van al wat God met hen gedaan had,
Wat is voor ons de waarde van de opstanding van Christus? Zondag 17.
Preek psalm 115 Niet ons, HEER, niet ons, geef uw naam alle eer,
Preek Matteüs 13:
2 augustus 2015 Den Haag. 14 Om die reden buig ik mijn knieen voor de Vader, 15 naar wie alle vaderschap in hemelen en op aarde genoemd wordt, 16 opdat.
Openbaring 3:14-20 Schrijf aan de engel van de gemeente in Laodicea: “Dit zegt Amen, de trouwe en betrouwbare getuige, het begin van Gods schepping: Ik.
26 april 2015 Zoetermeer. Efeze 1 5 In liefde heeft Hij ons tevoren ertoe bestemd als zonen van Hem te worden aangenomen door Jezus Christus, naar het.
Vlees eten innige band vlees van Zijn vlees je bent om op te eten! ik proef Zijn lichaam!
* Christus, het beeld en woord van God
In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan Na de zegen zingen we Gz. 133: 1, 2, 3 Schriftlezing: Openbaring 2: 1-7.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Jezus leeft in eeuwigheid opwekking 71 Refrein: Jezus leeft in eeuwigheid, zijn sjaloom wordt werkelijkheid. Alle dingen maakt Hij nieuw. Hij is de Heer.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Het huwelijk De basis. Even nadenken; mee eens? Het huwelijk is een geschenk uit het paradijs. Het huwelijk wordt veel te romantisch voorgesteld. Jongelui.
Waar blijft de tijd Sociale media in jouw leven. Waar blijft de tijd Intro Je hoorde het verhaal van Marijke. Reageer eens op haar situatie. Sociale media.
Disicpelschap: Christen zijn op je werk. Schriftlezing: Mattheüs 23:1 t/m 22 Vers 3 Alles dan wat zij u ook zeggen, doet dat en onderhoud dat, maar doet.
Durf te kiezen, durf te verliezen – je bent rijk in Christus.
Open de ogen van je hart Efeze 1:15-23.
A presentation by Booker
Efeze 3: Om deze reden buig ik mijn knieën voor de Vader van onze Heere Jezus Christus, 15 naar Wie elk geslacht in de hemelen en op de aarde.
Bent u een monotheïst? 19 maart 2017 Nieuw Buinen.
Onze werkelijke bron van hoop: Jezus Christus
Zesde zondag van de 40 dagentijd 9 april 2017 Palmpasen
Zondag 16 april 2017 Pasen De Heer is waarlijk opgestaan
Hemels denken.
Voor de kinderen.
Hoeveel kerken in deze plaats…
God waakt Lessen van 7 gemeenten.
De groeten van God Dia 1.
3 – Hoe belangrijk is het om te genieten?
Melk en vaste spijs 7 mei 2017 Hendrik Ido Ambacht.
De onthulling van Jezus Openbaring 1
Bediening van het Woord
Evenwicht in de Schrift!
“ En de draak [Satan] werd boos op de vrouw [God’s kerk], en ging heen om oorlog te voeren tegen de overigen [Gods volk] van haar nageslacht, die de geboden.
Zing je mee (in de kerk)? De kerk Jouw gemeente Jij voor jouw gemeente
In wat voor tijd leven wij?
De brief aan de gemeente van Thyatira (Op. 2:18-29)
“Zalig is hij die leest en zijn zij die horen de woorden van de profetie, en die in acht nemen wat daarin geschreven staat, want de tijd is nabij.” (Openbaring.
en ik betrek het op Christus en de kerk
Geloofsbelijdenis.
Jezus op huisbezoek Openbaring 2,1-7 1e van 7 brieven Aan: Efeze
slang als symbool? Pergamum Asclepius ‘in naam van de goden,
De terugkomst van Christus
Christus’ hemelvaart leert ons hemels te leven!
Transcript van de presentatie:

1) Geloof als privézaak

2) Meedoen met wat normaal is

Wereldgelijkvormig?1) Geloof als privézaak 2) Meedoen met wat normaal is

Christus’ hemels perspectief op zijn kerk

Conflict kerk - samenleving

Christus’ hemels perspectief op zijn kerk Conflict kerk - samenleving verzet Smyrna, Filadelfia lauw zijn / slapen Sardes, Laodicea compromis Efeze, Pergamum, Tyatira

Christus’ hemels perspectief op zijn kerk Conflict kerk - samenleving Schrijf aan de engel van de gemeente in Zeewolde: ….

Christus’ hemels perspectief op zijn kerk Conflict kerk - samenleving Schrijf aan de engel van de gemeente in Zeewolde: …. Hemels perspectief op het gemeenteleven

Christus’ hemels perspectief op zijn kerk Conflict kerk - samenleving Schrijf aan de engel van de gemeente in Zeewolde: …. Hemels perspectief op het gemeenteleven het heden van de gemeente onthuld vanuit toekomst

Christus’ hemels perspectief op zijn kerk Conflict kerk - samenleving Schrijf aan de engel van de gemeente in Zeewolde: …. Hemels perspectief op het gemeenteleven het heden van de gemeente onthuld vanuit toekomst de toekomst onthuld als bepalend voor het heden

Christus’ hemels perspectief op zijn kerk dingen zijn slechter dan ze lijkendingen zijn beter dan ze lijken

Christus’ hemels perspectief op zijn kerk satan zit achter conflict met samenleving dingen zijn slechter dan ze lijkendingen zijn beter dan ze lijken

Christus’ hemels perspectief op zijn kerk satan zit achter conflict met samenleving inzet, maar zonder liefde dingen zijn slechter dan ze lijkendingen zijn beter dan ze lijken

Christus’ hemels perspectief op zijn kerk satan zit achter conflict met samenleving inzet, maar zonder liefde geen werkelijke keuzes maken dingen zijn slechter dan ze lijkendingen zijn beter dan ze lijken

Christus’ hemels perspectief op zijn kerk Christus is de machtige koning van goddelijke heerlijkheid satan zit achter conflict met samenleving inzet, maar zonder liefde geen werkelijke keuzes maken dingen zijn slechter dan ze lijkendingen zijn beter dan ze lijken

Christus’ hemels perspectief op zijn kerk Christus is de machtige koning van goddelijke heerlijkheid arm? rijk! straf? liefde! satan zit achter conflict met samenleving inzet, maar zonder liefde geen werkelijke keuzes maken dingen zijn slechter dan ze lijkendingen zijn beter dan ze lijken

Christus’ hemels perspectief op zijn kerk Christus is de machtige koning van goddelijke heerlijkheid arm? rijk! straf? liefde! trouw geeft winst wie overwint… satan zit achter conflict met samenleving inzet, maar zonder liefde geen werkelijke keuzes maken dingen zijn slechter dan ze lijkendingen zijn beter dan ze lijken