Devanee Duwaer Hallo, Mijn naam is Devanee. Ik ben 9 jaar. Ik ben geboren in nederland. Mijn tweelingzusje zit ook in groep 6A. Ik heb families, die in.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De kinderen van groep 7 van De Wilgenburg uit Zwolle stellen zich voor aan de kinderen van leerjaar 5 van OLVA Steenbrugge uit Brugge.
Advertisements

Cursus1 thema gevoelens. Verhaal:
De zesde klas van meester Dirk Schooljaar
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
Ik ben Mo.
De kopjes Waarom ik het hier over houd Hoe heet het boek
Onthaallied Goedemorgen allemaal! Hebben jullie lekker geslapen?
Presentatie over vogels
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Bon Biní / Welkom.
Suzan soms druk, ik ben goed in gitaar spelen, ik ben meestal vrolijk, ik hou van dansen en zingen en ik zit op korfbal Ik verwacht dat niemand elkaar.
Werelddierendag 4 oktober.
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
VSO MA Bernadetteschool Oss
Gemaakt door: Lisanne de Haan
Groeten uit Peru Anne, Christof, Bente, Teresa. We missen jullie.
mber Kolk Ik woon in Enkhuizen Ik heb drie huisdieren,
Mijn familie..
Zesde leerjaar
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Nieuwsbrief 2 OVER JOY GOEDKOOP TOPTURNSTER BIJ TSH-HEERENVEEN.
Bianca Jankelic Groep 8A
School voor kinderen met een auditieve beperking
Antwoord op vraag SOPO1-4
Ik zal me even in het kort voorstellen….
VSO Kennedy school LC 2013.
Sint zoekt een huis!!!!!.
Street dans is een helle leuke sport om te doen je leert heel veel
Naam: monique en theresia
Ik ben Bob..
Door Ruben Dit ben ik Inhoud Hoofdstuk 1: groep 1 Hoofdstuk 2: groep 2 Hoofdstuk 3: groep 3 Hoofdstuk 4: groep 4 Hoofdstuk 5: groep 5 Hoofdstuk 6: groep.
Atlantis Auteur: Paris Oost Atlantis Door Paris Oost.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
Hallo, De Hoeksteen Hierbij sturen wij onze foto’s op om kennis met jullie te maken. Bij elke foto staat er heel kort iets over onszelf. Wij hebben jullie.
Chuvensley Richardson
Jurdainy met 3 meisjes van 6c na het inchecken op Curacao.
Dansen bij het oogstfeest: Jonathan, Freddy’s, Walter,Chuvensley,Rouel.
Deze power point presentatie Gaat over mij.
Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En.
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Vriendschap boven alles. Gemaakt door: Marte en Annelore.
Jullie dorp De kinderen over NIEHOVE in Wat doe je na schooltijd en in de vakantie? Waar ga je naar school en waar wonen je vriendjes? Wat vind.
Schoolproject in beeld
Montessori onderwijs Gemaakt door:.
In deze presentatie ga ik jullie wat vertellen over de wijk ijburg
Het leukste verhaal van cars.. Morgen is het het belangrijkste race van het jaar. Daar moet ik naar toe.
Stefan Everts, wereldkampioen
KiVa – lied Zo fijn op onze school!
Creatieve opdracht dit ben ik lisa Veel plezier met mijn prezentatie Veel plezier met mijn presentatie.
4 Gedicht Kleurplaat voor de kleintjes De Kerstman is weer in het land
Mijn liefst teddybeer dat ben jij, Jij maakt mij altijd blij.
Mijn presentatie Naam van de museum is Gemeentemuseum Den Haag Wonderkamers.
Van tijd tot tijd Woordenschat.
Klas L6A Hey. Ik ben 10 jaar. Ik heb één broer en één zus. Ik zit in de scouts en ik ben een kei in judo. Ik hoop julie snel te zien.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Wij willen ons graag voorstellen aan jullie! We zijn een zotte bende die graag plezier maakt! We lachen zo graag dat er een ‘slappelachvirus’ is ontstaan.
Klas 6B. Ik ben 11jaar. Mijn hobby’s zijn Voetbal en lopen. En ik fiets ook graag. Tot in oktober. Daaaaaaaaagggggg.
CARNAVAL 2016 De Sangkorreltjes. Prinses Gwenn Hallo allemaal, Ik ben Gwenn en zit in groep 8! Met alle plezier mag ik aankondigen dat ik dit jaar.
Verbugge Eline In deze presentatie zal ik iets over mezelf vertellen.
Downsyndroom door naam. *Vandaag houd ik een spreekbeurt. *Het gaat over mijzelf. *Want het gaat over Downsyndroom. Spreekbeurt.
Van: Latoya van Hoogenhuizen Klas: J1B Docent: E. Louisse
Downsyndroom door naam.
Transcript van de presentatie:

Devanee Duwaer Hallo, Mijn naam is Devanee. Ik ben 9 jaar. Ik ben geboren in nederland. Mijn tweelingzusje zit ook in groep 6A. Ik heb families, die in Nederland wonen. Mijn hobby’s zijn: zwemmen, lezen en handenarbeid. We hebben voor Valentine een doosje gemaakt in de vorm van een hart. Heel leuk. Tot de volgende keer.

Theo Heyliger Hallo, ik ben Theo. Mijn echte naam is Theodore. Ik word jarig op 1 december. Ik heb veel huisdieren: 2 honden, een parkiet, visjes, een schildpad. Mijn oom werkt in de dierentuin. Dag.

Johnathan Bourne Mijn naam is Jonathan. Ik ben 11 jaar. Ik word jarig op 23 november. Mijn hobby is voetballen. Thuis heb ik 2 honden en één parkiet. Ik zorg goed voor mijn dieren. Ik heb families in Nederland en op Bonaire. In mei gaan we met de school naar Bonaire. Tot de volgende keer

Nason Jacobus Dag allemaal. Ik heet Nason. Ik ben 11 jaar en ik zit op een honkbalclub. We zeggen baseball. Je moet hard kunnen lopen om voor je team te winnen. In mei gaan we naar Bonaire met de school. We gaan naar de zoutpannen kijken. Bonaire heeft zoutbergen. Dag

Luis David Barrios Kumbai (=hoe gaat het)? Ik heet David. Ik ben 10 jaar, ik word jarig op 15 mei en ik ben geboren in Venezuela. Thuis praten we spaans, op school leren we nederlands en met mijn vriendjes praat ik papiaments. Mijn huis staat dichtbij de zee. Mijn beste vriend is Freddy’s. Hij zit ook in groep 6A. Dag.

Quinten Koolen Hallo Ik heet Quinten 11 februari word ik 10 jaar. Ik woon sinds juni 2008 op CURACAO. We kunnen hier veel naar het strand. Je kan hier mooi snorkelen met veel mooie Vissen.Op school is het hier wel anders. We moeten hier uniforms aan maar dat valt wel mee.We zijn ook al met de klas naar boka sami gegaan.En ook twee keer naar het museum. De school begint hier om half 8 tot half 1. Ik kan zelf al best een beetje papiaments. Zoals AJO = DAG !!! GROETJES Quinten . En groep 6A

Walter Correa Hallo, mijn naam is Walter.ik zit een jaar op Curacao. Ik kom uit Colombia, Zuid-Amerika.Ik ben jarig op 7 augustus. Mijn hobby is voetballen.Maandag, woensdag en vrijdag krijgen we nederlandse lessen. In de klas praten we papiaments.Ik vind het fijn op Curacao. Tot de volgende keer

Sharité Rozalina Hallo, mijn naam is Sharité. Ik ben 10 jaar. Ik hou van zwemmen, dansen en fietsen. We hebben hier geen fietspaden zoals in Nederland. In september zijn we op Curacao komen wonen. Ik heb ook een tijdje in nedrland gewoond. Dat was fijn. Zondag, 15 februari gaan we naar kinderkarnaval. Vieren jullie ook karnaval op school? Dag.