BROEDER MARC l Een Belgische broeder in Tanzania.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
Advertisements

Neus-, keelamandelen en trommelvliesbuisjes
Historische helden Edward Jenner werd geboren in 1749 in Engeland. Als kind hield Edward al van wetenschap en natuur. Hij bracht uren door aan de oevers.
Dankdag 2012: Steun vaders en moeders in Oeganda..
ZOA zorgt ervoor dat: Kinderen naar school kunnen Mensen schoon (drink)water hebben Er meer voedsel komt door landbouw projecten Ondersteun het werk van.
Dr. Albertus Risaeusschool
OBS Twekkelerveld Op 18 maart 2007 heet OBS Twekkelerveld voortaan een BOOM school. BOOM staat voor Beter Onderwijs Op Maat. In de nu volgende PowerPoint.
Diabetes is wereldwijd één van de meest voorkomende chronische aandoeningen bij kinderen.
Ambiorix Door Liam en Glenn.
In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 129:1, 2, 5, 6 Schriftlezing: Genesis 4 Tekst: Genesis 4 : 26.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Wspa World Society for the Protection of Animals.
Maandag PASSIE met PETRUS Marcus 14 vers
Kinderarbeid.
De MOL Jullie weten al sinds zondag wie de Mol is…
Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de doop Bij de doop word je in water ondergedompeld of ermee besprenkeld. Zo wordt zichtbaar gemaakt dat je.
Het oude Egypte Door Wout en Brent.
Kiekeboe! Hoe gaat het eraan toe, in de kleuterklas!
Godsdienst. Testament Oude testament Nieuwe testament.
Heilige Geest Hij is Degene die ervoor zorgde dat taalbarrières tijdens het Pinksterfeest werden opgeheven. Iedereen verstond elkaar. Maar wie is Hij en.
Geloven en nu….
Godsdienst 1.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
1 Gen 37:3 En Israël (Jacob) had Jozef lief boven al zijn zonen, omdat hij hem een zoon des ouderdoms was; en hij maakte hem een pronkgewaad. 4 Toen zijn.
Onderwijs in India. Carla valt op, Ze is goedlachs en luidruchtig. Carla vlucht weg, vertrouwt niemand en leeft op straat. Maar ze weet, dat het zo niet.
De koeien lopen in de wei en eten gras
Hoe volgen wij de kinderen?
H4 Rondom de stad Groep 5.
Zaakgericht werken. Stelt de burger centraal Veel processen hebben betrekking op meer dan één afdeling en moeten organisatiebreed afgehandeld worden.
Welkom.
Ik woon in Afrika. In een klein landje aan de westkust, het heet Sierra Leone.
ZOA zorgt ervoor dat: Kinderen naar school kunnen Mensen schoon (drink)water hebben Er meer voedsel komt door landbouw projecten Ondersteun het werk van.
Lucas 18: Bijbel in Gewone Taal
Actie Lezen en schrijven voor Maasai in Kenia Doel: geld inzamelen door moeders en dochters in Nederland voor moeders en dochters in Kenia en Tanzania.
Normale zin Subject + verbum + complementen zonder prepositie + complementen met prepositie Voorbeelden: Hij vertrekt elke morgen om 8 uur met de bus naar.
Taaloefeningen.
De Maya’s zeggen over Joris: Joris is geboren vanuit zuiverheid en waarheid.Joris wil niets liever dan anderen dienen.Hij kan ervoor kiezen anderen te.
Jezus is de ware Jakobsladder
Vakantie Bijbelweek Hardenberg \ Vakantie Bijbel Week Hardenberg 2015.
Veel mensen hebben het over “hoe belangrijk het is om een goede opvoeding te geven aan onze kinderen”. De Amerikaan geeft- en laat alles toe dit om “ de.
Vraag 1: Wat is het thema van de kinderboekenweek?
Niet zoveel is er nodig om gelukkig te zijn, en licht in de ogen te dragen, een paar mensen nabij, en een plek waar men brood en wat vriendschap mag vragen.
Het grootste verschil tussen het boek en de film is de inleiding, de film begint met een scène waarin 3 kleine meisjes een geest.
100 jaar was Abraham toen hij samen met Sara hun eerste kind ISAAK kreeg. God was Zijn verbond nagekomen.
Briant College Fictie h4 Spanning. Briant College ­ Wat een verhaal spannend maakt ­ Welke ‘trucjes’ de schrijver gebruikt om het verhaal spannend te.
ZOA zorgt ervoor dat: Kinderen naar school kunnen Mensen schoon (drink)water hebben Er meer voedsel komt door landbouw projecten Ondersteun het werk van.
Wat anders?! YouRather.
Leerlingen van het RvEC helpen Shoma middels Buddy project!!
Vitamine A SHALEEN & BART. Waar zit het in?  Dierlijke producten -Lever -vlees & vleeswaren -vis -eidooier -Zuivelproducten.
Van stal naar bord Ik maak een werkstuk voor plannex het gaat over het dier dat eerst op de boerderij lekker in het hooi graasde maar nu op je bord licht.
Samen in actie voor kinderen op de vlucht. “Ik heb mijn enige paar laarzen afgestaan aan mijn zusje, omdat ik niet wil dat haar tenen bevriezen.” Khalil.
‘t Veerlicht Raamsdonksveer Hoe staat het er voor …in je leven? …….in je relatie met God? Welke emotie reflekteert jouw geloofs- leven het.
INHOUD. Koeien……… Hoe onze koeien de stal leven. ………… Informatie over de koeien …….. Stier……. De stal met 5 koeien…….. Stal…………. Vee industrie……………… Melkerij.
V. Wij danken voor de doop van Sep en van Jurre. Wij bidden voor hun ouders, Eric en Tannita, en Wijjert en Monique, met Matthijs. Zegen deze ouders en.
Van tijd tot tijd Taalbeschouwing Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Ps. 136:1,2,10,13 Klein Gloria Ps. 77:4,6 Ps. 67:1 Lezen: Jozua 3:1-4:9 Oase vGK Assen Ps. 93:1,2,3,4 Gez. 285:2,3 Gez. 296:1,2,3 Gez. 456:3 Gez. 411:1,6.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over.
Thema 1 Studie en beroep in beeld Inhoud thema Taak 1 – Project Taak 2 – Werkplek in beeld brengen Taak 3 – Relatie studie en werkplek Centrale.
Ook de buik vol van honger? Collecte voor Rwanda.
Melk is goed voor elk, of niet?
Nationale Bijbelzondag
Job 2: 7-10 Satan zorgde ervoor dat Job heel erg ziek werd.
1 1 1.
BLOKBOEK - NATUUR 7 LES 3 – DE HERSENEN.
Kaas bereiden.
dit is een normaale spoor weg over gang
1 1 1.
Leven vanuit de troon Laten wij dan met vrijmoedigheid naderen tot de troon van de genade, opdat wij barmhartigheid verkrijgen en genade vinden om geholpen.
waar / niet waar DE WAARDE VAN IETS IS VOOR IEDEREEN HETZELFDE
Transcript van de presentatie:

BROEDER MARC l Een Belgische broeder in Tanzania

BROEDER MARC l De koe die Broeder Marc voor Bangwe kocht, zorgt elke morgen voor een kopje melk voor elk kind,

BROEDER MARC l Broeder Marc is geïnteresseerd in techniek...

BROEDER MARC l Als een papa zorgt hij voor de kinderen van Bangwe...

BROEDER MARC l Broeder Marc te midden van zijn medebroeders, de kinderen en de babu van Bangwe,

BROEDER MARC l Omari is niet alleen doof maar ook kreupel. Broeder Marc zorgde ervoor dat hij naar Rwanda kon, waar hij beter kan geholpen worden.

BROEDER MARC