Onderwijs in India. Carla valt op, Ze is goedlachs en luidruchtig. Carla vlucht weg, vertrouwt niemand en leeft op straat. Maar ze weet, dat het zo niet.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Presentatie over Cyberpesten
Advertisements

Weet je toevallig hoe laat het is ?
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
Laatste zondag van het kerkelijk jaar
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 maart 2014 “Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem.
Dit gaat fout : Ali B & Gio
Zingen Vers 1 Waartoe geploegd, als 't zaad niet valt in goede aarde?
Ik voel me zo alleen !.
Onderwijs en kinderarbeid
In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 129:1, 2, 5, 6 Schriftlezing: Genesis 4 Tekst: Genesis 4 : 26.
Zingen Vers 1 Lazarus van Betanië, Heb jij de Heer verstaan?
Als er een baby geboren wordt is het feest!
Nooit meer alleen Ook al gaat mijn weg door een diep Dal van duisternis heen, Uw liefde drijft de angst uit in mij. Ook al loop ik vast, overvallen Door.
Hoofdfiguur campagne Ibrahima Dione 25 jaar woont in Nghémé. In de familie zijn ze met 15 personen (hijzelf, 2 broers, 10 zussen en zijn ouders) Hij werkt.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: The King of love (The King has come) © 1997 Kingsway's Thankyou Music/2000.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Openbaring 21, 22. Oorspr. titel., Because of You © Kingsways Thankyou Music / Universal Songs.
O, Heer mijn God opwekking 407
Een zoon vraagt aan zijn vader : “Pap, wat is eigenlijk POLITIEK ?”
Onderwijs en kinderrechten.
Kinderarbeid.
LOT OP REIS.
LOT OP REIS LISANNE, PETER, MONICA, EVE EN DYLAN..
Zingen Refrein Naar U gaat mijn verlangen, Heer Vers 1
Zingen Refrein Jezus leeft in eeuwigheid.
Zingen Vers 1 Verwacht de komst des Heren, o mens, bereid u voor:
DE IJSBEER.
De paal in Wesley Geerts 05 nov 2010.
Geboorte Gezin Samen dingen doen 2000 jaar geleden.. Jozef en Maria Jezus als broer hebben.
Preek thema: Zeker weten?.
Jongen van twaalf Op de drempel Op de drempel tussen kind en volwassen tussen kind en volwassen ontdekken wie je bent ontdekken wie je bent Jezus van twaalf,
Kruisweg geschilderd door Lucien Lantier
Onderwijs in India. Startdag Zuidactie Caraes Caraes, de NGO van de Broeders van Liefde Zuidacties: de campagnes voor sensibilisatie, educatie en concrete.
Eigenaardig hoe dit uitkomt.
Foto 1 Lucia kreunt en wist het zweet van haar voorhoofd. Ze heeft zoveel pijn, weet niet wat te doen. Het is de tweede keer dat ze bevalt van een kindje.
Foto 1 Sofera kreunt en wist het zweet van haar voorhoofd. Ze heeft zoveel pijn, weet niet wat te doen. Het is de tweede keer dat Sofera bevalt van een.
Niemand kan tot Mij komen, tenzij de
Welkom in de samenkomst
Wat moet er in het hart van de rechtvaardige zijn?
Verwaaien in de wind Muziek: Bob Dylan Blowing in the wind
Zingen Vers 1 De nacht is haast ten einde, de morgen niet meer ver.
Het is heel apart hoe dit uitkomt.
Lot project-opdracht 2 Vragen van opdracht 2 en de antwoorden De 3 meiden van groep brenda.
De koning en de arme violist.
O, Heer mijn God, wanneer ik in verwondering de wereld zie die U hebt voortgebracht. Het sterrenlicht, het rollen van de donder, heel dit heelal, dat vol.
Hoe gaat het verder na Bethel?
…?.
Psalm 111 Vers 1 Looft, halleluja, looft de HEER. Ik breng met heel mijn hart Hem eer, met allen die oprecht Hem zoeken. Groot zijn Gods werken en zeer.
Zie hoe Jezus lijdt voor mij
Thema werken De woorden die je vandaag leert:
Zingen Vers 1 Hoe lang, o HEER, vergeet Gij mij?
Dienst 1e paasdag 2015 m.m.v. jongerenkoor BASS uit Winsum
Vers 1 Wil, als ik roep, mij antwoord geven, o God van mijn gerechtigheid. U, die voor mij, in 't nauw gedreven, ruim baan gemaakt hebt in mijn leven,
Zingen Vers 1 Loof nu, mijn ziel, de Here,
Vers 1 Voorwaar, ik keer mij stil tot God. Hij is mijn heil, mijn vaste rots. Een schuilplaats wil Hij voor mij wezen. Alleen hij Hem is hulp in nood.
Welkom in de wereld van het asielzoekerskind!. In mijn land Syrië is het niet veilig. Er is al heel lang oorlog. Heel veel mensen en kinderen worden gedood.
Dit wil ik!. Weet jij wat je wil? Of moet je daar eerst diep over nadenken?
Israëlzondag, belijdenis en doopdienst 4 oktober 2015 m.m.v. De Huisband Voorganger Ds. Peter Elzinga.
FILMPJE : Where the streets have no name Helpt Direct Ver weg, maar ook om de hoek.
Zingen Vers 1 (Melodie 1) Er is geen plaats, er is geen plaats,
Eigenaardig hoe dit uitkomt. Zelfs als je niet religieus bent, zou je dit moeten lezen …
Kerstproject november Lucas 1:
Jezus leeft in eeuwigheid opwekking 71 Refrein: Jezus leeft in eeuwigheid, zijn sjaloom wordt werkelijkheid. Alle dingen maakt Hij nieuw. Hij is de Heer.
De kruisweg van Jezus Goede Vrijdag. 1. Jezus wordt ter dood veroordeeld Wie staat er met een oordeel klaar? Wie veroordeelde jij?
Erop of eronder!  Jakob heeft Gods stem verstaan (31: 3)  Hij laat zich ook leiden door angst  Angst van buitenaf (Laban)  Angst van binnenuit: hij.
1 Pinksteren De Heilige Geest als onderpand. 2 Wie immers van de mensen weet wat er in de mens omgaat? Alleen de geest van de mens die in hem is! Zo ook.
Dieren op de boerderij. Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Problemen in het onderwijs Leraren zijn niet gekwalificeerd en klassen zijn erg groot. Hoewel het onderwijs gratis is, zijn de bijkomende kosten hoog.
Acht maanden lang valt er in Burkina Faso amper een druppel regen
Lang leve de zelfhulpgroep!
Je vindt ze als bakens langs je weg,
Transcript van de presentatie:

Onderwijs in India

Carla valt op, Ze is goedlachs en luidruchtig. Carla vlucht weg, vertrouwt niemand en leeft op straat. Maar ze weet, dat het zo niet verder gaat… Refrein Hola Amigos, hola Granada. Het leven op straat is hard en je thuis: ver weg ! Hola Amigos, hola Granada Broeder Benjamin, die helpt je wel.

Moisés heeft pijn, Is amper acht en schreeuwt het uit… Zijn moeder werkt hard, staat er alleen voor: Waar is mijn kind ? In de stad, waar de volgende roes hem vindt ? Refrein Hola Amigos, hola Granada. Het leven op straat is hard en je thuis: ver weg ! Hola Amigos, hola Granada Broeder Benjamin, die helpt je wel.

Marlon blijft kalm, Geen geld voor school, maar hij helpt waar hij kan. De favella’s zijn vuil, het leven is er toch zo hard. Hij houdt vol, ziet dat hij een toekomst heeft… Refrein Hola Amigos, hola Granada. Het leven op straat is hard en je thuis: ver weg ! Hola Amigos, hola Granada Broeder Benjamin, die helpt je wel.

Onderwijs in India